Insallah olmassin kuzum yaBugün yarın bekliyorum batı. İnşallah gelmez de bakalım hayırlısı..
Kızlar bende dün akşam adet oldum moralim çok bozuk kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Dün evde tek Başımaydim o kadar ağladım ki daha eşim işden gelmeden uyudum ilk defa çocuk için bu kadar üzüldüm. Bazen sabredemiyorum çok zoruma gidiyor Allahtan umut kesilmezz tabi ne yapsanda Allah istemedikce olmuyor
Hamileyim prenseeeessssss :)))Insallah olmassin kuzum yabenimde adetim yeni bitti
Sürekli ağlıyorum,üzülüyorum eşim çok destek oluyor bana ve herşey Allahtan hepimiz hayatımizda farklı imtihanlardan geçiyoruz önemli olan sabretmek,umudumuzu yitirmemek
Ayy çok sevindim canım gözün aydınHamileyim prenseeeessssss :)))
İnşallah canim anlayısin için teşekkür ederim sabrın sonu inşallah güzel olacakOyy kiyamam canim ya valla buda bizim imtihanimiz sabr edicez sadece napalim ama olucak inanki hepimizin bebisi olucak yeter ki isteyelim bikmadan ama seni cok iyi anliyorum guclu durmak cok zor cok
Evet canım benim çok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahVallah dee kiz ciddimisinn
Çok teşekkür ederim canım benimAyy çok sevindim canım gözün aydın
İnşallah canim anlayısin için teşekkür ederim sabrın sonu inşallah güzel olacak
Evet canım benim çok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sağlıklı ilerlesin inş herşeyin.. senin adına çook sevindimmm herşeyin zamanı var bak Allahım gönlüne göre versin cnmHamileyim prenseeeessssss :)))
Çoook teşekkür ederim canım benim dualarım hep sizinle :)Ayyyyy canim cok sevindimmm dua et bizede kiz masallah canim benim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin rabbim insallahh
Çok teşekkür ederim canım benim darısı başınıza inşallah :)Sağlıklı ilerlesin inş herşeyin.. senin adına çook sevindimmm herşeyin zamanı var bak Allahım gönlüne göre versin cnm
Amiiinnn cnm.. sende hamile kalıp burda yok olanlardan olma cinsiyeti belli olunca yaz :))Çok teşekkür ederim canım benim darısı başınıza inşallah :)
Tm canım merak etme :)Amiiinnn cnm.. sende hamile kalıp burda yok olanlardan olma cinsiyeti belli olunca yaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?