- 18 Nisan 2017
- 158
- 89
- 98
Canim sanki benimde bir kere wc de akintiyla kan pihtisi geldi gibi oldu ama bir kere ins faydasini goruruz sen simdi adet mi oldun
Merhablar kuru 10 gun uyguladim kucuk zarrsiz kistlrm vardi reglim cok duzenlidr. 5 gun gecikti 2 gun cok az akintim vardi pembe acik kahve 5.gun cok hareket ettim ogun basldi suan cok yogun ve agrili suan bi fikrinz varmi? Duzenim mi bozuldu acaba
Insallah bi faydasini gorurum bu ay bir bebek sahibi olabilrm. Cevap icin tesekkurler.İltihap atıyorsun muhtemelen
Bilemiyorum demekki kisiden kisiye fark ediyo yada duzene girmesi icin birkac ay beklemeye ihtiyacin vardirBen soğam kürünü yaptım bu ay 15 gün ama adetim 4-5 gün geçti hala olmadım hani düzene sokuyordu ya
test de yaptım negatif
Canim nasil bi etkisi oldu meselaGaliba sogan bende etkili oldu
Benimde 4 gün geçti hala adet olmadım olabiliyor bazen ben test yapmadım hayal kırıklığı oluyor sonra çok uzuluyorumBen soğam kürünü yaptım bu ay 15 gün ama adetim 4-5 gün geçti hala olmadım hani düzene sokuyordu ya
test de yaptım negatif
Adetime 5 gun kala basladım teste uc tane yaptım 3 de silik Ikı aydır olmadı bu ay sogan ıctımCanim nasil bi etkisi oldu mesela
Ay canim cok sevindim ins bende hamile kalirim...kasiklarinda ara ara batma oluyo mu egilirken falan yada akintin voldu mu hicAdetime 5 gun kala basladım teste uc tane yaptım 3 de silik Ikı aydır olmadı bu ay sogan ıctım
Soganı ıctım ıcelı akıntım kesilmedi evet batma var ben onu belırtıden saymıyorum ama ayrıca midem de bulanıyo cok erken olmasına ragmenAy canim cok sevindim ins bende hamile kalirim...kasiklarinda ara ara batma oluyo mu egilirken falan yada akintin voldu mu hic
Kizlar merhaba iyi gunler :) ben 22 yasindayim ilk adetimden bu yasima kadar hep duzensiz adet gordum 3-4 ayda bir yani suan 10 aylik evliyim korunmuyoruz 10 aydir ama gebelik olusmadi doktora gittim 6 aylikken yumurtaliklar temiz dedi hormonlarda normal dedi esimede baktirdik o da normal dedi bunyen hazir degil gebelige dedi bide yumurtlama tembelligi varmis adeti gec gormeme sebep oluyormus progestan yazdi hem adet olursun hemde duzene girecek dedi rahmi gebeligede hazirlar dedi ama bisey yok ortada baska doktorda polikist olabilir dedi kesin bisey soylemiyorlarki ilacimi kullanmadim kullansam 25 inde adet gormem gerekiyor. Benim gibi olup hamile kalan var mi bu sogan suyundan merak ediyorum ve birde bu sogan suyuna rastgele baslayabiliyor muyuz bi sakincasi var mi? Kusura bakmayin uzattim
Adetime 5 gun kala basladım teste uc tane yaptım 3 de silik Ikı aydır olmadı bu ay sogan ıctım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?