Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhablar kuru 10 gun uyguladim kucuk zarrsiz kistlrm vardi reglim cok duzenlidr. 5 gun gecikti 2 gun cok az akintim vardi pembe acik kahve 5.gun cok hareket ettim ogun basldi suan cok yogun ve agrili suan bi fikrinz varmi? Duzenim mi bozuldu acaba

Kizlar bende dahil olmak uzere umarim tez zamanda isteyen herkese rabbim bebiş nasip eder insallah. Benim de bir yıldir olmuyo insan gercekten cok yıpraniyo ama rabbime sığınınca da sabrıni veriyo görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler .dua etmeyi bırakmayalım ben inanıyorum yakın zmanda guzel haberler alacaģıma sizde inanın

Dedigim gibi bir yıldır gebe kalmak için ugrasyorum ve hicbir sekilde olmadi iki ayri doktora gittim birşeyim mi var diye ikisi de hicbir sorun yok dedi cok şükur.ben yine de iki defa klomen kullandım belki faydasi olur diye sonra da arada bir corek otu kapsulu ve de 10 gun falandi galiba sogan kuru yaptim gunde bir defa ancak yapabildim midem almadi cunku zorlandim bana faydalari sadece reglimi duzene sokmalari oldu cunku cok duzenli degildi ne zman regl olcagimi bilemiyodum yani ama biriki aydir duzeldi cok sukur.ben tabi bu sure icinde saymadim ama belki 10 kisi hamilelik haberini verdi bana en son da kız kardesimin ikinciye hamile kalmasindan sonra iyice kötü oldum ama hic isyan etmedim rabbim olanlarinkine saģlik versin ama bazen bu hamilelik haberini bana bildirmesinler istiyorum zoruma gidiyo neden bilmiyorum sadece bana mi boyle oluyo

Ben soğam kürünü yaptım bu ay 15 gün ama adetim 4-5 gün geçti hala olmadım hani düzene sokuyordu ya
test de yaptım negatif

Neyse kızlar baktık olmuyo eşim dedi belki bendedir sorun hic oyle birsey aklima gelmemisti .gecen hafta gitti ve varikosel oldugunu ve belki ameliyata bile gerek olabilecigini soylemis doktor esim o an cok uzulmus tabi .ama sonradan herseyin hayirlsi hem zaten cok buyuk bir sorun degil diyerek kendimizi avuttuk ama insallah gercekten de onemli degildir simdi tekrar gidecek ve insallah bir sorun yoktur ve bu ay hamile kalırım

İyi günler hanımlar. Bende ilk bebeğimi kaybettim. Şimdi doktor klomen verecek yarın. Klomen bitince de soğan kürüne başlayacağım. Kistlerim varmış. İnşallah iyi gelir

Ben soğam kürünü yaptım bu ay 15 gün ama adetim 4-5 gün geçti hala olmadım hani düzene sokuyordu ya
test de yaptım negatif
Benimde 4 gün geçti hala adet olmadım olabiliyor bazen ben test yapmadım hayal kırıklığı oluyor sonra çok uzuluyorum biraz daha beklicem

Kizlar merhaba iyi gunler :) ben 22 yasindayim ilk adetimden bu yasima kadar hep duzensiz adet gordum 3-4 ayda bir yani suan 10 aylik evliyim korunmuyoruz 10 aydir ama gebelik olusmadi doktora gittim 6 aylikken yumurtaliklar temiz dedi hormonlarda normal dedi esimede baktirdik o da normal dedi bunyen hazir degil gebelige dedi bide yumurtlama tembelligi varmis adeti gec gormeme sebep oluyormus progestan yazdi hem adet olursun hemde duzene girecek dedi rahmi gebeligede hazirlar dedi ama bisey yok ortada baska doktorda polikist olabilir dedi kesin bisey soylemiyorlarki ilacimi kullanmadim kullansam 25 inde adet gormem gerekiyor. Benim gibi olup hamile kalan var mi bu sogan suyundan merak ediyorum ve birde bu sogan suyuna rastgele baslayabiliyor muyuz bi sakincasi var mi? Kusura bakmayin uzattim

Ay canim cok sevindim ins bende hamile kalirim...kasiklarinda ara ara batma oluyo mu egilirken falan yada akintin voldu mu hic
Soganı ıctım ıcelı akıntım kesilmedi evet batma var ben onu belırtıden saymıyorum ama ayrıca midem de bulanıyo cok erken olmasına ragmen

Oncelikle hakkinda hayirlisi olsun canim. Insallah tez zamanda guzel haberi alirsin. Tek bi doktora bagimli kalma hic bi zaman. Bi kac doktor gez bence. Sogan suyuna gelince bende kullandim hamile kalamadim. Ama icimi baya temizledi yani. Sogan kürüne adetin bittikten 7 gun sonra basla. Gerci ben 5. Gun basladim. 15 gün uygulayacaksin sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…