Güzel belirtiler bunlar canım inşallah sonu da güzel olur, bende çok merak ediyorum valla, hemen yazHenüz bisey yok canim. 2 gün var adetime. Biraz bel agrim var. Arada karnimda cok hafif batmalar oluyo. Adet belirtilerimde var ama yinede Sabirsizlikla bekliyorum :)
Güzel belirtiler bunlar canım inşallah sonu da güzel olur, bende çok merak ediyorum valla, hemen yaz
Amin aminCanim hayirlisi olsun insallah bi dahaki ay guzel haberler alirsin. Ruyan gerceklesir :)
herşeyin olduğu gibi soğan suyununda fazlası zarardır...saf suyu bile fazla içince rahatsız olmuyor muyuz :) bi şişkinlik bi ağrı oluyo illaki....neyse içmek içimizi temizlliyor...Amin amin
Kızlar sizden de güzel haberler bekliyorum habersiz birakmayalim birbirimizi
Amin amin
Kızlar sizden de güzel haberler bekliyorum habersiz birakmayalim birbirimizi
Bugun sogan suyunda 5. Gunu insan ise yarar
Merhaba arkadaslar bundan 4 hafta oncesine kadar bende yaziyordum buraya fakat sonrasinda yazmayi biraktim cunku kafami bebekle mesgul etmemeliydim subat ayinin sonu mart ayinin basi olarak bende ilk defa sogan kuru uyguladim 15 gun boyunca duzenli olarak hatta dedimki 2.ayda uygulayacagim ama gene martta adet olunca vazgectim dedimki bununda bi etkisi yok daha sonrasinda kendimi tamamen isime verdim aradabi buraya girdim baktim ama bisi yazmadim yani sizleri takip edip dua ediyodum dedimki ben biraz kilolu bi bayanim kesin dedim kilomdan dolayi olmuyor rejim yapmaya karar verdim ama sogankuru kullandim ay okadar cok akintim olduki hatta kan bile geldi tabi ben hergece dua ettim kuran okudum hepimiz icin dualar ettim rabbimd yalvardim hergece ondan istedim nisan ayinda ovilasyon gunu iliski olmadi hatta 4 5 gun olmadi dedimki buayda yok bisi yani ben adet olmayi beklerken adetim 7 gun gecti internetten gebelik testi aldim hatta 10 tane cunku her ay husran oldugu icin bidaki aylarada diye bi umut iste aldim ama inan bu ay hic dusunmedim ve dedimki kesinlikle bu ay yok bisi persembe gunu sabah ilk idrarla testi yaptim ben elimi yuzumu yikarken test cikmis bile bir baktimki cift cizgi hemde kopkoyu inanamadim elim ayam titredi oturdum agladim aksam eve geldim birdaha yapayim dedim gene ayni ben hemen 2 rekat sukur namazi kildim ama dedim kimseye demiycem doktarda netlesene kadar dun doktora gittim 5bucuk haftalik hamileymisim ben sevincten havalara uctum yani bunu niye yazdim size onerim su kafaya takmayin buralara internete cok takilmayin kendinize ugras bulun ve ben suna inandim kesinlikle sogan kurunun etkisi var ve rabbim nasip etti hergece dualar ettim yattim rabbinizden isteyin allahim bana yasattigi sevinci hepinize yasatsin
Allah kucağına almayi nasip etsin insallah canım senin adına çok mutlu oldum Allah isteyen herkese versin insallah hayırlı evlatlarHe sunuda soyliyeyim ben her ay goguslerimin kararmasini midemin bulanmasini falan belirti olarak goruyodum ama megersem benim goguslerim hic kararmamis midem bulanmiyomus tek bisi vardi sirtim cok agriyodu ve adet olucakmisim gibi hissediyodum gundr 5kere adet oldum diye tuvalete kosuyodum belirtiler sadece buydu ha bide gogus ucu aciyodu ama oda her ay adet zamani bende acir di bu yuzden onu belirti olarak algilamamistim yani
Erken gebelik testine çok güvenme canımKizlar benim yarin adet gunum. Ama dayanamayip clearblue erken gebelik testi yaptim adete 1 gun kala negatif cikti. Acaba bu testlerin yanilma payi varmidir sizce. Ustunde 4 gun oncesine kadar %99 kesin sonuc yaziyo.
Erken gebelik testine çok güvenme canım
Canım zaten adetin geçmeden test yapmaInsallah yanilticidir canim yaa. Uzuldum negatifi gorunce
Canım zaten adetin geçmeden test yapma
Canım zaten adetin geçmeden test yapma
3 aydan fazla yapmamak gerekiyor diye hatırlıyorumherşeyin olduğu gibi soğan suyununda fazlası zarardır...saf suyu bile fazla içince rahatsız olmuyor muyuz :) bi şişkinlik bi ağrı oluyo illaki....neyse içmek içimizi temizlliyor...
Guzel haber alirsam insallah guzel haber veririm :)
Ah canım ne kadar güzel yazmışsın hayırlı olsun inşMerhaba arkadaslar bundan 4 hafta oncesine kadar bende yaziyordum buraya fakat sonrasinda yazmayi biraktim cunku kafami bebekle mesgul etmemeliydim subat ayinin sonu mart ayinin basi olarak bende ilk defa sogan kuru uyguladim 15 gun boyunca duzenli olarak hatta dedimki 2.ayda uygulayacagim ama gene martta adet olunca vazgectim dedimki bununda bi etkisi yok daha sonrasinda kendimi tamamen isime verdim aradabi buraya girdim baktim ama bisi yazmadim yani sizleri takip edip dua ediyodum dedimki ben biraz kilolu bi bayanim kesin dedim kilomdan dolayi olmuyor rejim yapmaya karar verdim ama sogankuru kullandim ay okadar cok akintim olduki hatta kan bile geldi tabi ben hergece dua ettim kuran okudum hepimiz icin dualar ettim rabbimd yalvardim hergece ondan istedim nisan ayinda ovilasyon gunu iliski olmadi hatta 4 5 gun olmadi dedimki buayda yok bisi yani ben adet olmayi beklerken adetim 7 gun gecti internetten gebelik testi aldim hatta 10 tane cunku her ay husran oldugu icin bidaki aylarada diye bi umut iste aldim ama inan bu ay hic dusunmedim ve dedimki kesinlikle bu ay yok bisi persembe gunu sabah ilk idrarla testi yaptim ben elimi yuzumu yikarken test cikmis bile bir baktimki cift cizgi hemde kopkoyu inanamadim elim ayam titredi oturdum agladim aksam eve geldim birdaha yapayim dedim gene ayni ben hemen 2 rekat sukur namazi kildim ama dedim kimseye demiycem doktarda netlesene kadar dun doktora gittim 5bucuk haftalik hamileymisim ben sevincten havalara uctum yani bunu niye yazdim size onerim su kafaya takmayin buralara internete cok takilmayin kendinize ugras bulun ve ben suna inandim kesinlikle sogan kurunun etkisi var ve rabbim nasip etti hergece dualar ettim yattim rabbinizden isteyin allahim bana yasattigi sevinci hepinize yasatsin
Baska ugraslar bulun akliniza hic gelmesin dusundukce psikoljikman olmuyo biliyorum cok zor ama ben yaptim ve sonucunu aldim allajtan isteyin hergun dua edin rabbim isteyen herkese nasip etsin idrar testinede gelince ben ne testler yaptim adet oncesi sonrasi en sonunda yapmadim olmicandan emindim ama nasip rabbim nasip etti lutfen sizde takmayin dusunmeyin hatta evinizd test bile sokmayin kafaniz rahat olursa bebislerin gobislere yerlesmesi daha kolay olur heee bide ben her ay gebelik belirtisi yasiyodum gozbebeklerime bile bakiyodum buyumusmu diye ama hepsi benim psikolojik dusuncemmis cunku bu ay adet belirtilerinden baska bisi yasamadim dusunmedigim icin ama gebeymisim sadece3 gundur falan karnimda batma oluyo okadar yani adet gecmeden pel bi belirti olmuyo bosverinnn gtsinn dusunmeyinn ve bolbol dua edin3 aydan fazla yapmamak gerekiyor diye hatırlıyorum
İnş hepimiz canım
Ah canım ne kadar güzel yazmışsın hayırlı olsun inş
Kafaya takmak yok kızlar belirti şu bu da yok
Dua dua dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?