- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
aynen yap yap beni de etiketleYarın 10 oluyor o zaman bugun alıp sabah yapayım:) yok canım çok şükür öyle alışkanlıklarım Yok. ağrı kesici bile içmem kiii:)
Mutlaka etiketlicem canım :) çok şükür bırakmışsın canım bırakamayanlar var tebrik ederim :) sağlıkla gelsin bebişin:))aynen yap yap beni de etiketleiyi bari kuzum ben sigara içiyordum öğrendiğim an bıraktım şu an kokusundan bile tiksiniyorum şükür
sağol kuzum. amin hepimizin inşallahMutlaka etiketlicem canım :) çok şükür bırakmışsın canım bırakamayanlar var tebrik ederim :) sağlıkla gelsin bebişin:))
Benim gecikti canım ama test yapmıcam bekliyorum baya bi geçsin üstünden .. sıkıldım tek çizgi görmekten zaten varsa da gec döllenme olacağı için görünmeyecek hemen beklemekten başka çarem Yok. İyi bak düzene girmişsin en azından çok şükür:) bu arada eşin de görünür doktora ve sıkıntısı yoktur inşaallah.. bol dua edip sabredip beklicez ne zaman bizlere nasip olursa artık...Melike07 naptın canim insallah iyi sonuçlar alırsın .bende adetimden sonra hemen basladiydim sogan kurune. 1 hafta ictim ama gunde bir kere ancak icebildim o kadar dualar ettim ama demekki zamani degilmis napalım .bugun henuz 20. Günumdu ve ben regl oldum tahmin ettiydim ama belirtileri vardi cnku kendimi hazirladim yani boyle bir sonuca artık napcam bende bilmiyorum bu ay da bal corek otu yagi kurunü denerim hem esimde hic gorünmedi doktora birde o gider.tek sevindigim reglim duzensizdi 3 seferdir 24 gun olmadan regl oluyorum oncedeb 30 gunu gectigi oluyodu ve o zman daha cok umutlanyodum pskoljkmen kendimi hamile hissediyodum.simdi en azndan hemn regl oldum fazla umut bağlamadım
Aynen oyle .insallah sen guzel haberler alirsin canımBenim gecikti canım ama test yapmıcam bekliyorum baya bi geçsin üstünden .. sıkıldım tek çizgi görmekten zaten varsa da gec döllenme olacağı için görünmeyecek hemen beklemekten başka çarem Yok. İyi bak düzene girmişsin en azından çok şükür:) bu arada eşin de görünür doktora ve sıkıntısı yoktur inşaallah.. bol dua edip sabredip beklicez ne zaman bizlere nasip olursa artık...
Artık test yap ta haber ver bize sonra kan vermeye doğruEvet canım dua edelim sadece biraz da sabır :) uyanamadım gidemedim sağlık ocağınaayyy kanda direk negatifi görürsem işte o zaman ağlarım :)) biraz daha sabredeyim
Hormon testi adetliyken yapıyorlar zaten canım adetim üçüncü günü en iyisiKızlar muayenem için hastanemde yer kalmamış bir 15 güne kadar
Birtek inferlitte bölümünde varmış onada ben istemedimregl e kadar beklemem mi hormon testi olucam zatem
Biliyorum işte hormon testi icin regl 3. Günü gidilecek ama birde kontrole düşünüyordum kistlerim icinHormon testi adetliyken yapıyorlar zaten canım adetim üçüncü günü en iyisi
Sen pcolu musun canım ona da adetli bakmıyorlarmıydı? Benim hep adetliyken baktılarBiliyorum işte hormon testi icin regl 3. Günü gidilecek ama birde kontrole düşünüyordum kistlerim icin
Benim hem hormonlara bakmışlardı ve hemen sonrası ultrasona girdim oyle soyledi pco olduğunuSen pcolu musun canım ona da adetli bakmıyorlarmıydı? Benim hep adetliyken baktılar
Yok pko değilim benSen pcolu musun canım ona da adetli bakmıyorlarmıydı? Benim hep adetliyken baktılar
Günde nasıl çıktı test sonucu ay anlat nasıl oldu nasıl geçti regl ken miBenim hem hormonlara bakmışlardı ve hemen sonrası ultrasona girdim oyle soyledi pco olduğunu
Ha normal kist ise tamam canım istediğin zaman gidersin ben pco sandımYok pko değilim ben
Ya normal kontrole gitmeyi önerdi gecenki doktor yine bir kontrole gidersin diye kistlerden sebep ama adet li olmak şart değil heralde
Doktor çok folikül var demişti multikistik over denilebilir. Arada regl düzensizliği bu yüzden dir demişti. Ayy inş gitmiştir diyorum hepsi kafa yoruyorHa normal kist ise tamam canım istediğin zaman gidersin ben pco sandım
Dosya oluşturulacağı zaman hormon testi için kan verdim ve sonra ultrasona girdim ve hiç haberim yoktu cok şaşırmıştım adetli halimle şoka girmiştim ne alaka diyeAynı
Günde nasıl çıktı test sonucu ay anlat nasıl oldu nasıl geçti regl ken mi
İnşallah canım inşallah.. 6 ayda bir soğan kürü yapıcam hep. Annem yıllardır hiç üşenmez 6 ayda bir yapar soğan kürü. Biraz anneme çekseydim keşke cok üşengeçimDoktor çok folikül var demişti multikistik over denilebilir. Arada regl düzensizliği bu yüzden dir demişti. Ayy inş gitmiştir diyorum hepsi kafa yoruyor
Merhaba arkadasim ben iki yildir cocuk dusunuyordum ve gecen sene o kadar denemlere yumurtlama donemlerini takibe ragmen hamile kalamadim ama sogan suyunu ictim o ay hamile kaldim.. belkide tesaduftur demistim.. tabi sonra bos gebelikmis dusuk yaptim.. sonrasinda tekrar cocuk icin 9 ay ugrastim olmadi sogan suyu aklima geldi bi denim dedim ve gercekten o ay hamile kaldim.. ve anladimki sogan suyunun gercekten kerameti varmis.. tabi bu bebekte gitti .. orasi baska mesele ama gercekten sogan suyu işe yariyor tavsiye ediyorum ..kızlar merhaba ben de niyet ettim bu soğan kürüne ancak günde iki defa olmak üzere 10 gün uygulayabildim. sonra tiksindiğim için bıraktım. ikinci adet dönemim gelmek üzere, sizce nasıl ve kaç gün tamamlamalıyım bu kürü?
bu arada ben de hiç bir değişiklik olmadı 10 günlük kürde. sadece şöyle bir yan etkisi oldu, ovulasyon testiyle yumurtlamayı 5-6 aydır takip ediyorum ve kaçırdığım bir ay olmadı hep lh pikini yakaladım. bu ay lh piki olmadan çatladı yumurtam. soğan kürünün yapmış olabilir mi bilmiyorum. fikri ve bilgisi olan paylaşabilir mi teşekkürler...
Dosya oluşturulacağı zaman hormon testi için kan verdim ve sonra ultrasona girdim ve hiç haberim yoktu cok şaşırmıştım adetli halimle şoka girmiştim ne alaka diyeama eli mahkum mecbur baktırdım ama doktorum hiç pco falan da demedi bişey anlatmadı sadece kağıt verdi bu dosyada olacak kaybetme dedi. Ben yumurta takibinde ögrendim pco olduğumu. Neden daha önce söylemediniz dedim soylemişizdir diyip başından attılar işte.. ama hakkımı helal etmiyorum hiç ilgilenmediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?