Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yarın 10 oluyor o zaman bugun alıp sabah yapayım:) yok canım çok şükür öyle alışkanlıklarım Yok. ağrı kesici bile içmem kiii:)
aynen yap yap beni de etiketle iyi bari kuzum ben sigara içiyordum öğrendiğim an bıraktım şu an kokusundan bile tiksiniyorum şükür

aynen yap yap beni de etiketle iyi bari kuzum ben sigara içiyordum öğrendiğim an bıraktım şu an kokusundan bile tiksiniyorum şükür
Mutlaka etiketlicem canım :) çok şükür bırakmışsın canım bırakamayanlar var tebrik ederim :) sağlıkla gelsin bebişin:))

Melike07 naptın canim insallah iyi sonuçlar alırsın .bende adetimden sonra hemen basladiydim sogan kurune. 1 hafta ictim ama gunde bir kere ancak icebildim o kadar dualar ettim ama demekki zamani degilmis napalım .bugun henuz 20. Günumdu ve ben regl oldum tahmin ettiydim ama belirtileri vardi cnku kendimi hazirladim yani boyle bir sonuca artık napcam bende bilmiyorum bu ay da bal corek otu yagi kurunü denerim hem esimde hic gorünmedi doktora birde o gider.tek sevindigim reglim duzensizdi 3 seferdir 24 gun olmadan regl oluyorum oncedeb 30 gunu gectigi oluyodu ve o zman daha cok umutlanyodum pskoljkmen kendimi hamile hissediyodum.simdi en azndan hemn regl oldum fazla umut bağlamadım

Benim gecikti canım ama test yapmıcam bekliyorum baya bi geçsin üstünden .. sıkıldım tek çizgi görmekten zaten varsa da gec döllenme olacağı için görünmeyecek hemen beklemekten başka çarem Yok. İyi bak düzene girmişsin en azından çok şükür:) bu arada eşin de görünür doktora ve sıkıntısı yoktur inşaallah.. bol dua edip sabredip beklicez ne zaman bizlere nasip olursa artık...

Aynen oyle .insallah sen guzel haberler alirsin canım

Kızlar muayenem için hastanemde yer kalmamış bir 15 güne kadar
Birtek inferlitte bölümünde varmış onada ben istemedim regl e kadar beklemem mi hormon testi olucam zatem

Kızlar muayenem için hastanemde yer kalmamış bir 15 güne kadar
Birtek inferlitte bölümünde varmış onada ben istemedim regl e kadar beklemem mi hormon testi olucam zatem
Hormon testi adetliyken yapıyorlar zaten canım adetim üçüncü günü en iyisi

Aynı

Günde nasıl çıktı test sonucu ay anlat nasıl oldu nasıl geçti regl ken mi
Dosya oluşturulacağı zaman hormon testi için kan verdim ve sonra ultrasona girdim ve hiç haberim yoktu cok şaşırmıştım adetli halimle şoka girmiştim ne alaka diye ama eli mahkum mecbur baktırdım ama doktorum hiç pco falan da demedi bişey anlatmadı sadece kağıt verdi bu dosyada olacak kaybetme dedi. Ben yumurta takibinde ögrendim pco olduğumu. Neden daha önce söylemediniz dedim soylemişizdir diyip başından attılar işte.. ama hakkımı helal etmiyorum hiç ilgilenmediler

Doktor çok folikül var demişti multikistik over denilebilir. Arada regl düzensizliği bu yüzden dir demişti. Ayy inş gitmiştir diyorum hepsi kafa yoruyor
İnşallah canım inşallah.. 6 ayda bir soğan kürü yapıcam hep. Annem yıllardır hiç üşenmez 6 ayda bir yapar soğan kürü. Biraz anneme çekseydim keşke cok üşengeçim

Merhaba arkadasim ben iki yildir cocuk dusunuyordum ve gecen sene o kadar denemlere yumurtlama donemlerini takibe ragmen hamile kalamadim ama sogan suyunu ictim o ay hamile kaldim.. belkide tesaduftur demistim.. tabi sonra bos gebelikmis dusuk yaptim.. sonrasinda tekrar cocuk icin 9 ay ugrastim olmadi sogan suyu aklima geldi bi denim dedim ve gercekten o ay hamile kaldim.. ve anladimki sogan suyunun gercekten kerameti varmis.. tabi bu bebekte gitti .. orasi baska mesele ama gercekten sogan suyu işe yariyor tavsiye ediyorum ..

Su doktorların ilgisizliği beni çok sinirlendiriyor zaten hangi hastaneye gidiyorsun suan? Özel doktor un var mı
Pko ya da sif aolur inş dert etme Allah nasip ederse oluverir
Yapalım biz soğan kuru nu
İnferlitte bölümünde mi yumurta takibine başladın
Hormon testin kaç güne çıkmıştı bu arada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…