Ben de başta bilmiyordum Bikaç ay önce adetimde başladım içmeye ve dengem bozuldu ikinci defa adete girdim iki hafta erkenden düşün yani.. adetin bittikten sonra 7gün içerisinde başlayabilirsin ben ikinci gün başlamıştımÖylemi diyosunregl iken başlanabilir diye biliyorum ama regl bitince kaç gün yapabilirim
Ben de başta bilmiyordum Bikaç ay önce adetimde başladım içmeye ve dengem bozuldu ikinci defa adete girdim iki hafta erkenden düşün yani.. adetin bittikten sonra 7gün içerisinde başlayabilirsin ben ikinci gün başlamıştım
İnşallah faydası olucaktır canım. Adetlerin düzenliyse ve gebe kalmak istiyorsan ilaç vermiyor doktor. Yani bana öyle söyledi doktor; adetlerin düzenli olduğu için Doğum kontrol hapı vermiyorum çünkü hedef gebe kalman, gebe kaldıktan sonra Doğum yaparsın ve Doğumdan sonra adetlerin düzensizleşirse gelirsin ve bi ilaç veririm ve kistler hemen gider zaten dediOzaman bittikten sonra başlıyorum inş kistlere faydası olacağını düşünüyorum
Kisler den sebep ilaç verme ihtimali varmı kızlar buarada ?
Hormon testi icin bir daha regli beklicrm
İnşallah faydası olucaktır canım. Adetlerin düzenliyse ve gebe kalmak istiyorsan ilaç vermiyor doktor. Yani bana öyle söyledi doktor; adetlerin düzenli olduğu için Doğum kontrol hapı vermiyorum çünkü hedef gebe kalman, gebe kaldıktan sonra Doğum yaparsın ve Doğumdan sonra adetlerin düzensizleşirse gelirsin ve bi ilaç veririm ve kistler hemen gider zaten dedi
Kalırız inşallah yaa iyi düşünelim iyi olsun:) düzenlidir umarım adetlerinBunlar i öğrenmem iyi oldu
Kistlerden sebep hamile kalamamak beni düşündüren
Suan düzenli seninki ne durumda ?Kalırız inşallah yaa iyi düşünelim iyi olsun:) düzenlidir umarım adetlerin
Düzenliyse kalırsın yakında canım yumurtlama günlerine dikkat et. Valla benim 6 günüm gecti test yapmamak için zor tutuyorum kendimi :) sanırım Pazartesi'yi bekleyemicem cunku hiçbir adet belirtisi Yok yarın veya öbür gün bi idrar testi yapmayı düşünüyorum. Tek çizgi görmekten korkuyorum tabiSuan düzenli seninki ne durumda ?
Aynen oyle
Ayyy okadar dua ediyorumki senin icin okudukca ben heyecanlaniyorum inan senin gibi pazartesi bekliyorum insallah hamilesindir allahim hepimize nasip etsin nolur pazartesi durumu yaz valla catlicam meraktan :) kendim icin dua ederken sizler icinde ediyorum rabbim bizleri bebeksiz birakmasinDüzenliyse kalırsın yakında canım yumurtlama günlerine dikkat et. Valla benim 6 günüm gecti test yapmamak için zor tutuyorum kendimi :) sanırım Pazartesi'yi bekleyemicem cunku hiçbir adet belirtisi Yok yarın veya öbür gün bi idrar testi yapmayı düşünüyorum. Tek çizgi görmekten korkuyorum tabiçok stres oluyorum idrar testinde yaa
Allah razı olsun canım yaa:) ben de hepimiz için her an dua ediyorum. Meraktan çatlayacaktım o yüzden idrar testi yaptım biraz önce ve negatif ...Ayyy okadar dua ediyorumki senin icin okudukca ben heyecanlaniyorum inan senin gibi pazartesi bekliyorum insallah hamilesindir allahim hepimize nasip etsin nolur pazartesi durumu yaz valla catlicam meraktan :) kendim icin dua ederken sizler icinde ediyorum rabbim bizleri bebeksiz birakmasin
Uzulme diyicem sana ama uzulmemek elde degil hala bi umit var ama biliyosunki idrarda cikmayabiliyorken kanda cikiyor adetini bekle cani verende allah alanda allah yani allahtan umit kesilmez insallah rabbim bizlerede o duyguyu yasatirAllah razı olsun canım yaa:) ben de hepimiz için her an dua ediyorum. Meraktan çatlayacaktım o yüzden idrar testi yaptım biraz önce ve negatif ...
Öyle tabi canım da her ay her ay aynı umutlar yoruldum artık ...Uzulme diyicem sana ama uzulmemek elde degil hala bi umit var ama biliyosunki idrarda cikmayabiliyorken kanda cikiyor adetini bekle cani verende allah alanda allah yani allahtan umit kesilmez insallah rabbim bizlerede o duyguyu yasatir
Düzenliyse kalırsın yakında canım yumurtlama günlerine dikkat et. Valla benim 6 günüm gecti test yapmamak için zor tutuyorum kendimi :) sanırım Pazartesi'yi bekleyemicem cunku hiçbir adet belirtisi Yok yarın veya öbür gün bi idrar testi yapmayı düşünüyorum. Tek çizgi görmekten korkuyorum tabiçok stres oluyorum idrar testinde yaa
Aynen canım hayırlısı olsun hakkımızda:) zaten adete girince yumurta takibi yaptıracaktım canım soğan kürü yapıp kistler gitsin istedim ve sonra yumurta takibinde bakıcaktım kistler gitmiş mi diye de giremedim adete. Pazartesi'ye kadar girmezsem bi test daha yapıcam usanmadanİnş canım arabın hepimize sağlıklı ve hayirli bebekler nasip etsin
Negatif se bile üzülme pes etmek yok ümit her zaman var unutma devam et çalışmalara. . Bir doktor a kontrol olmanı öneririm düzensizlikler şaşırtıyor yoruyor insani
Aynen canım hayırlısı olsun hakkımızda:) zaten adete girince yumurta takibi yaptıracaktım canım soğan kürü yapıp kistler gitsin istedim ve sonra yumurta takibinde bakıcaktım kistler gitmiş mi diye de giremedim adete. Pazartesi'ye kadar girmezsem bi test daha yapıcam usanmadan
Stres yapma
Benim regl bitti 10 .gün ama akıntı hala devam ediyor kistler ah
Sayısını sormadım ama önümüzdeki rendavu da sormayı düşünüyorum ins gitmiştir hepsisenin kaç kist var canım sağda ve solda
İnşallah canım inşallah onlar gitmiştir onların yerine küçük bir kalp gelmiştirSayısını sormadım ama önümüzdeki rendavu da sormayı düşünüyorum ins gitmiştir hepsi
Dur daha regl yeni bitti yeni çalışmalar yeni başlıyor hahaİnşallah canım inşallah onlar gitmiştir onların yerine küçük bir kalp gelmiştir
Hadi yaa :)) bu ay tutsun o zamanDur daha regl yeni bitti yeni çalışmalar yeni başlıyor haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?