Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canım sabret herşeyin zamanı vardır sen taktıkça stresten olmucak. Şüphelendiğinde test yap pozitifse bidaha test yap sonra kan tahliline git. Hastanede alınan olumsuz yanıt daha çok üzüyo. Soğan suyu içiosan ondan kanaman olmuş olabilir. Bendede oldu

Ben geçen yıl yapmıştım soğan kürünü ondan olduğunu sanmıyorum sabredemiyorum artık çünkü etrafımdaki herkesin bebeği oldu yalnızca benim olmadı olmuyor neden peki :'( hayal kurmaktan hayal kırıklığı yaşamaktan çok yoruldum. Eşim de üzülüyor hemde çok ama beni teselli etmekten üzüntüsünü yaşayamıyor bile :'(

Bugün gittim çok şükür keseyi gördük önümüzdeki hafta kalp atışlarını dinleyeceğiz valla 5 haftalığa uyumlu dedi Rabbime şükürler olsun bugünleri gösterdi
5 haftadasin ozaman dogru kese gorunduyse,insallah salikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz

Kaç
kaç yıllık evlisin kaç yaşındasn cnm? Bende etraftaki baskıdan bunaldım ama yapıcak bişey yok. 6 aylık evliyim hiç korunmadık her ay bi heycana kapılıyorum boş çıkıyo. Allah bilir vaktini zamanını hayırlısını. Ömür boyu bakım isteyen sağlıksız engelli çocuklar doğuyo belki hayırlısı böle. Bölesi öylr bişyden daha hayırlı belki. İsyan etme ağlama dua et bol bol.

Arkadaşlar öncelimle kadınlar gününüz kutlu olsun. Size Bi sorum olucaktı benim 6. Mart da lekelenmem başladı dün de fazla gelmedi ama bugün hiç bişey yok hatta sarı uzayan akıntı geldi kist mi oldu acaba diyip duruyorum geçen ay da 3 gün adet olmuştum ama ondan bayağı gelmişti Bi fikri olan var mı

Moralinizi bozmayin dr a gittiniz mi bir sorun yoksa oluruna birakin farkli ugraslar edinin bir de bildigim kadariyla daha regle gununuz var umudunuzu kaybetmeyin insallah olur bir de 41 gun ardarda meryem suresi okuyun tavsiye ederim

Bu sabah başladım soğan kürüne kızlar. Şifa niyetiyle...
Bi sorum olucak yaa; ben testeredişli Aslan pençesi ve karabaş otu içmeye başlıcam ama ikisini birlikte demleyebiliyor muyum yoksa ayrı ayrı mı demlemem gerekiyor? Bilgisi olan varsa...

Soğan kürü yaptın mı cnm? Aynen benimde geçen ay 3 gün sürdü 8 gün falan lekenmem sürdü dün bitti. Reglime 10 gün var. Bence soğandan oldu bana cnm. İnş bi an önce hamile kalırız kuruntularımdan bıktım test yapmaktan bıktım

İnş dileğiniz en kısa sürede gerçekleşir bende 2 ay soğan kürü kullandım ama malesef olmadı ben sığan kürü kullandığımda hiç bişi olmadı normal diğer aylardaki gibi adet oldum sadece aşırı sancım oldu demekki herkeste farklı oluyo

Benim regl düzensizliğim çoktu o yüzden lekenmeler olmuş olabilr heralde. Sorun yoktu demekki sende

Evet soğan bitti 6.günü lekelenme geldi aslında bugün daha yeni başlaması lazımdı erken bile geldi

valla Allah'ın gücüne gitmesin ama sıkıldım artık kist mi oldu pko olduğun için mi a geldi sorular sorular

Ben iki yıllık evliyim 22 yaşındayım ve hiç korunmadık hiç gebeliğim olmadı

Moralinizi bozmayin dr a gittiniz mi bir sorun yoksa oluruna birakin farkli ugraslar edinin bir de bildigim kadariyla daha regle gununuz var umudunuzu kaybetmeyin insallah olur bir de 41 gun ardarda meryem suresi okuyun tavsiye ederim
Kaybettim bitti ya helak oldum isyan etmek istemiyorum ama yeter artık . O kadar iyi anne olacağıma inanıyorum ki etraftaki kötü anneleri gördükçe dayanamıyorum :'(

Ben iki yıllık evliyim 22 yaşındayım ve hiç korunmadık hiç gebeliğim olmadı
Eşinde sorun yoksa sen elinden geleni yapmaya çalış. Bende incir kürüne başlıcam yarın. Umudunu kesme çok gençsin daha. Sakın isyan etme sabırlı ol hayırlısı için dua et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…