Bakalım 10 gün var reglime ama daha önce bu beyaz akıntı hiç olmamıştı belki de soğan küründen hayırlısı artıkBende hem beyaz hemde kahverengi akıntı oldu.
İnşallah siznki hamilelktendir
7 gunu basladmReglin kaçıncı günü başlamıştın canm
Genelde erken oluyormus adet gecikme nadir diyorlarKızlar Soğan kurunden sonra adetinizde gecikme oldumu ben 20 ocakta adet olmuştum 4 gün önce olmam gerekiyordu gecikme yapiyormu sogan kuru
Test yapsan cikar aslindaCevap verin bana lütfen
7 gunu basladm
Vala ben anlamadm icim cok temiz galiba gecen ayda corek otu karisimi ve incir yedim tik yok canm bi garipBen reglm bttikten snra 2. Gün başlamıştm ve içtgmn 2. Günü kahverengi akıntılar gelmeye başladı
Aynen bende de hiçbir değişiklik olmamıştıVala ben anlamadm icim cok temiz galiba gecen ayda corek otu karisimi ve incir yedim tik yok canm bi garip
Hamilelik falan oldumu peki sendeAynen bende de hiçbir değişiklik olmamıştı
Vala ben anlamadm icim cok temiz galiba gecen ayda corek otu karisimi ve incir yedim tik yok canm bi garip
Çörekotu yağını nasıl kullanıyorsunuz acaba?Canım ne için içtin soğan kürünü pko için mi?
Soğan kürünü 15 gün yaptkktqn snra testere dişli aslann pençesi ve çörek otu yağı kürü yapıcam 1 ay. Lh hormonumu düşürmk istiyorm pko oldgu için yüksek çıkıyor
Çörekotu yağını nasıl kullanıyorsunuz acaba?
Çörekotu bildiğim kadarıyla hamile kalınırsa düşükte yapılıyormuş dikkatli kullanın derim benTestere dişli aslan pençesiyle birlkte içiliyormus sanırm saraçoğlunun kürlerinde ikisi birlkte gönderiliyor.
Ben sabah aç karnına 1 çay kaşığı içmeyi düşünüyorum.
Çnkü yemeklerden snra içilirse kilo aldırıyormus
Çörekotu bildiğim kadarıyla hamile kalınırsa düşükte yapılıyormuş dikkatli kullanın derim ben
Ben corek otu yagi degilde aci elma yagi duymustum hastaligin bitince vajinaya koyuyomusun pamukla sabaha kadar duruyimus uc gun yapmak gerekiyomusÇörekotu bildiğim kadarıyla hamile kalınırsa düşükte yapılıyormuş dikkatli kullanın derim ben
Bende vakti zamanında yaptım canım hiç bi ise yaramadi bendeBen
Ben corek otu yagi degilde aci elma yagi duymustum hastaligin bitince vajinaya koyuyomusun pamukla sabaha kadar duruyimus uc gun yapmak gerekiyomus
Çörekotu bildiğim kadarıyla hamile kalınırsa düşükte yapılıyormuş dikkatli kullanın derim ben
Bende vakti zamanında yaptım canım hiç bi ise yaramadi
Bnm baya gecıktrdı cnm olabılır skıntı yapma cogu erken dıor ama gcıktrende cok warKızlar Soğan kurunden sonra adetinizde gecikme oldumu ben 20 ocakta adet olmuştum 4 gün önce olmam gerekiyordu gecikme yapiyormu sogan kuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?