- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile oldugumu sanmiyorum pco var bende zaten esimdede sperm sayisı ve hareketlilikte sıkıntı var 1 haftadır eşimle zeytinyağlı incir yiyoruz bakalim inş faydası olurTest yapsan cikar aslinda
Insallah canim sifa olsun sana da . bende dedigin gibi yaptim ictim ama su an da gobegimde bi agri cikti nedense sanki igne batiyo karnimin altina dogru tam rahmin oldugu bolgede cok korktum hemen de etki etmezki degilmiCanım sabah akşam taze yap.
2 bardak suda değilde 1.5 bardak da kaynat zaten kaynadktan snra geriye 1 bardak kalıyo
Kaynama süresi tam 5 dakika olsun snra sıcağa yakın iç
Ben 7 gündür bu şekilde yapıyorm ve Gelen akıntıyı görünce inanamadım..
Gerçekten çok işe yaradgnı düşünüyorum
Maalesef canım olmadıHamilelik falan oldumu peki sende
Yok canım ya halen yokPeki simdi bebegin varmi yoksa calismalara devammi canm
Insallah bu ay kaliriz canm allahim yardimcimiz olsunMaalesef canım olmadı
Allahim en kisa zamanda sevindirsin bizi canmYok canım ya halen yok
Gaz var ama şişlik Yok canımBekle bakalım cnm karında sıslık weya gaz problemı falan warmı
Yapmıyor canım niye yapsın ki :) hamişsindir inşallahKızlar Soğan kurunden sonra adetinizde gecikme oldumu ben 20 ocakta adet olmuştum 4 gün önce olmam gerekiyordu gecikme yapiyormu sogan kuru
InşaallahYapmıyor canım niye yapsın ki :) hamişsindir inşallah
İyi aksamlar bayanlar bir kac sorum olcaktı yakında regli olcam ve sogan kürüne baslıycam yanında incir esim içinde keciboynuzu pekmezi düsünüyrm sonucta faydalı seyler bi sıkıntı olcagını düsünmüyrm..sorularıma gelecek olursam regl oldugumz günden itibaren 5.gün kabugunu soyarak yapıyrz die biliyrm 15gün süre ilemi yapıyrz bir diğeri yumurtlama gününü net bisekıldenadıl ogrenebilirm bazı testlerden bahsedilms pek bilgim yok ayrıca dr.gittiğimde ultrasyonla baktrmıstm bi probleminiz yok demişti folik asit vitamin vermişti onlarada devm etsem olurmu ayrıca bide bazı degerlerden bahsedilmşş sanırım hormonlarla alakalı hiç baktrmadm regl oldugum zaman mı gidşyrm o testler için normal zamanlardada yapılan önemli testler varmı
Insallah canim sifa olsun sana da . bende dedigin gibi yaptim ictim ama su an da gobegimde bi agri cikti nedense sanki igne batiyo karnimin altina dogru tam rahmin oldugu bolgede cok korktum hemen de etki etmezki degilmi
Kızlarr bende denedim bu ay hatta yarım yamalak 3 gün falan içtim içemedim sonra bide ne göreyim hamileyim ama ne yazıkki 3 gün sürdü sevincim kanama var şu anda değerlerimde düşmeye başladı kesede görünmedi muallakta kaldık öyle yarın dr gidicem nolacak bilmem
Tup bebek tedawısınden snra kendılıgınden hamıle kalan cok duydumm bu ay olmasa bıle tedawısız de oluor buna ınanHamile oldugumu sanmiyorum eşimdede sperm sayisı ve hareketlilik sorunu var 6 defa tüp bebek tedavisi oldum
Inşaallah benim için bir mucize olurTup bebek tedawısınden snra kendılıgınden hamıle kalan cok duydumm bu ay olmasa bıle tedawısız de oluor buna ınan
Hamile misin acabaKızlar Soğan kurunden sonra adetinizde gecikme oldumu ben 20 ocakta adet olmuştum 4 gün önce olmam gerekiyordu gecikme yapiyormu sogan kuru