Evet 2 gün gectiSenın adetın mı gecıkmıstı?
Sende oldu mu canım böyle bişeySenın adetın mı gecıkmıstı?
Ban adetimi beklerken bana surpriz oldu,tum belirtiler adet belirt.Inan canim.hele ben varya okadar duzensiz ictim ki sogan kurunu ustunr adet oldum ve sonradsn oldu ne olduysa.
Adet oncesi hep olur yumurta catladigi zaman.ama son hafta durdu pek olmadi kuru oldumCanım sende belirtilerinde akıntın varmıydı beyaz katı akıntı
Hımm anladım canım belki de üşütmüşümdür ... zaten utanmasam bi an farklı nefes alsam acaba hamilelik belirtisi midir diye düşünüyorum kafayı yemezsem iyidirBan adetimi beklerken bana surpriz oldu,tum belirtiler adet belirt.
Adet oncesi hep olur yumurta catladigi zaman.ama son hafta durdu pek olmadi kuru oldum
Koyu beyaz bnde de oldu normalde bnde okadr olmazdı dıkketımı ckmıstı hatta snada oyuzden sordum en son n zaman test yaptn?Hımm anladım canım belki de üşütmüşümdür ... zaten utanmasam bi an farklı nefes alsam acaba hamilelik belirtisi midir diye düşünüyorum kafayı yemezsem iyidir
Kizlar bende bugun basladim sogan kurune. Az once bir tane sogani iki bardak suda kaynattim bir bardagini ictim bir bardagi kaldi . onu da aksam mi iccem acaba. Pko var bendede
Tesekkur ederim Allahin izniyle bendede ise yarar insallahHayir cnm taze taze kaynatip iciceksin kalanini dök artik her ogunde taze yapicaksin
1gun gecikince yaptım canım negatifti şuan 3.günüm ama tık YokKoyu beyaz bnde de oldu normalde bnde okadr olmazdı dıkketımı ckmıstı hatta snada oyuzden sordum en son n zaman test yaptn?
Aksam ıcılmez cnm taze yapman gerek yanı onunda o ogun ıcınde bıtmesı lazmKizlar bende bugun basladim sogan kurune. Az once bir tane sogani iki bardak suda kaynattim bir bardagini ictim bir bardagi kaldi . onu da aksam mi iccem acaba. Pko var bendede
Bekle bakalım cnm karında sıslık weya gaz problemı falan warmı1gun gecikince yaptım canım negatifti şuan 3.günüm ama tık Yok
Kizlar bende bugun basladim sogan kurune. Az once bir tane sogani iki bardak suda kaynattim bir bardagini ictim bir bardagi kaldi . onu da aksam mi iccem acaba. Pko var bendede
Ben de sizin gibi yapıyorum, 9. Gün bugün :) bat ne zaman sizinCanım sabah akşam taze yap.
2 bardak suda değilde 1.5 bardak da kaynat zaten kaynadktan snra geriye 1 bardak kalıyo
Kaynama süresi tam 5 dakika olsun snra sıcağa yakın iç
Ben 7 gündür bu şekilde yapıyorm ve Gelen akıntıyı görünce inanamadım..
Gerçekten çok işe yaradgnı düşünüyorum
Ya bende iciyorum ama hic akinti falan yok altinci gunumCanım sabah akşam taze yap.
2 bardak suda değilde 1.5 bardak da kaynat zaten kaynadktan snra geriye 1 bardak kalıyo
Kaynama süresi tam 5 dakika olsun snra sıcağa yakın iç
Ben 7 gündür bu şekilde yapıyorm ve Gelen akıntıyı görünce inanamadım..
Gerçekten çok işe yaradgnı düşünüyorum
Ben de sizin gibi yapıyorum, 9. Gün bugün :) bat ne zaman sizin
Arkadaşlar merhaba benim bugün soğan küründe son günüm bu ay benimde baya beyaz koyu kıvamlı akıntım geldi geçen aylarda yumurta akı gibi şeffaf akıntım oluyordu bu ay olmadı dediğim gibi sadece beyaz akıntı geldi acaba yumurtlama olmadı mı diyordum ki burdan okudum başka arkadaşlara da olmuş soğan küründen mi acaba yada inşallah hamileliktendir
Ya bende iciyorum ama hic akinti falan yok altinci gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?