Canım senın kac cıkmıstı kan testınEvt ya yuksek cikti ama,bekliyelim canm belki yukselir daha da. Gecikmen varmi?
Tesekkur ederım cnm ewet ama kasıklrıma ara ara agrı grıor normal mı acaba yaAaa canm hamilemisin ayy cok sukur hadi hayirlisi cokkk sevindim.insss o bir arkadaslarinda guzel haberlerini aliriz.
O biraz degisik uygulamis 21 gun her sabah bir bardak sogan suyu icmis 7 gun ara vermis ve aslan pencesi cayi yapmis 7 gun icmis sonra adet olmayi beklerken meger hamile.. Cocugu olmuyordu tup bebekle cocuk sahibi oldu bu kurle hemen hamile kaldi ama aldirdi ne yazikkiYaa çok sevindm işe yaramasına bu kürlerin. Nasıl yaptı acaba komşun kaçar gün yaptı kürleri
Eki Görüntüle 1957202 Bak canim bu benim sonuclarim. Sen 3 hafta oluyorsun hayirli olsun canim. Idrar trsti yapinmi?
Canım snınkı nekadrlık oluor degerın baya yuksuk olmusEki Görüntüle 1957202 Bak canim bu benim sonuclarim. Sen 3 hafta oluyorsun hayirli olsun canim. Idrar trsti yapinmi?
O biraz degisik uygulamis 21 gun her sabah bir bardak sogan suyu icmis 7 gun ara vermis ve aslan pencesi cayi yapmis 7 gun icmis sonra adet olmayi beklerken meger hamile.. Cocugu olmuyordu tup bebekle cocuk sahibi oldu bu kurle hemen hamile kaldi ama aldirdi ne yazikki
Tabi yazcn kuzum bende de aniden oldu zaten beklenmediyim yerde,istiyenlwrin herkes icin dua ediyorm. Olcak ben inaniyorumNe güzel ya bigun bizde boyle yazarmiyiz benim kan degerim bu kadar benimki su kadar diye ne guzel duygudur eminim rabbim bizede yasatsin sizde saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin
Tabi yazcn kuzum bende de aniden oldu zaten beklenmediyim yerde,istiyenlwrin herkes icin dua ediyorm. Olcak ben inaniyorum
Canm benimki 5 hafta 4 gun filan.5 hafta diyelim.evt bu 4 gunde ancak goğuzlerin hassas oldu karnimin altini sanki cekiyorlar ve mide bulantisi aşmiş bir şekildeCanım snınkı nekadrlık oluor degerın baya yuksuk olmus
Inan canim.hele ben varya okadar duzensiz ictim ki sogan kurunu ustunr adet oldum ve sonradsn oldu ne olduysa.Ay insallahhh cnm bnm bende inaniyorummm insallahhhhhhh
Inan canim.hele ben varya okadar duzensiz ictim ki sogan kurunu ustunr adet oldum ve sonradsn oldu ne olduysa.
KOyu beyaz mı seffaf mıİki gündür beyaz akıntım oluyor neden acaba yaa kıvamı yoğun
Canım bnm kasıklarımda calısma war sankı normal mı acba korkuorm aradaInan canim.hele ben varya okadar duzensiz ictim ki sogan kurunu ustunr adet oldum ve sonradsn oldu ne olduysa.
Koyu beyazKOyu beyaz mı seffaf mı
Yumurtlama şeffaf olmuyor muydu yaaYumurtlama gununmu acaba
Canım sende belirtilerinde akıntın varmıydı beyaz katı akıntıEki Görüntüle 1957202 Bak canim bu benim sonuclarim. Sen 3 hafta oluyorsun hayirli olsun canim. Idrar trsti yapinmi?
Canım sende belirtilerinde akıntın varmıydı beyaz katı akıntı
Senın adetın mı gecıkmıstı?Yumurtlama şeffaf olmuyor muydu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?