Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

yaa bu harikaa. Rabbim hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsin. çok sevindim senin için.
Amin canm hayırlısıyla olanın hayrlısıyla dogurup elıne almak nasıp olsun,isteyeninde Rabbım dualarına karsılık wersın tez zamanda ınsallah kımsenın elını ,ewını bos bırakmasın her ısteyenın tez zamanda yuzlerını guldursun hayırlısıyla inşallah güzl mevlam

Negatif degil canm degern yuksek. O negatif yazan 1 ile 5 arasi ciksaydi negatif demek istiyo bilgi amacli yani hayirli olsun bizler icinde dua et
Dualarımdasınız hem burdakı tum arkadaslar hemde tanımadgım bılmedıgım elini acıp dua edenlerin Rabbım dualarını gerı cewırmesın kalplerınden ne gecıyorsa ınsallahda kabul olsun hayırlısıylaaa tez zamanda her isteyene Rabbım nasip etsin inşallah

Maşallah canım tebrik ederim çok sevindim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin rabbim

İnşallah canım inşallah rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın ..

Maşallah canım tebrik ederim çok sevindim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin rabbim
Tesekur ederım cnm hepınız için tum kalbımle dılıyorum bu topıkde olan olmayan ,aylar yıllar sonra bıle okuyanlar ıcon kısacası tum Rabbımden ısteyenler ıcın guzel mewlam dualarını kabul etsın hayırlısıyla tez zamanda

Tebrik ederim Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyen herkesin başına Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah

Allah razı olsun kardeşim:) adetin kaç gün gecikti de yaptım test canım

Bn 7-8 aydır denıyorum pkom war olmuordu adetım duzensız en son 28aralıkda olmustum bıdaha olmadım 28ocakda olmam gerekıordu bnm anca o zmndan sonra yumurtam catladı yanı baya gctı 40gun snra catladı oyuzden ayın 5ve 6 sında yumurtam catladgı gunden ıtıbaren baz alıorum sonucta öle gosterıor zten 3haftalık gorunuor ınsallah persembede kan wercm bı skıntı cıkmaz umarm tek korkum bunca zaman snra bulmusken kaybetmek ıstemıorm Rabbım kımseye acı yasatmasın

iyi günler kızlar ya ben bisey soracaktim ..Benim S.A.T 4 ocak kimyasal gebelki geçirdim 4 aylık evliyim ve 23 yaşındayım adetim 4 aydır düzensiz adet bitiminden 15 gün sonra felan oluyorum eskiden 23 gün sonra oluyordum..Şimdi benim sorum mensime tahminen 1 hafta var ama benim bi kaç gündür göğüslerimin yanları agiriyor dokununca kasiklarimda ara ara sancılar oluyor tıpkı adet olacakmisim hissi gibi ve ayaklarım resmen yanıyor soğuk su döküyorum sizce adetimden hemen sonra yumurtlamis olupta suan bebek rahme yerleşiyor olabilir mi?

Aaa canm hamilemisin ayy cok sukur hadi hayirlisi cokkk sevindim.insss o bir arkadaslarinda guzel haberlerini aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…