Amin canm hayırlısıyla olanın hayrlısıyla dogurup elıne almak nasıp olsun,isteyeninde Rabbım dualarına karsılık wersın tez zamanda ınsallah kımsenın elını ,ewını bos bırakmasın her ısteyenın tez zamanda yuzlerını guldursun hayırlısıyla inşallah güzl mevlamyaa bu harikaa. Rabbim hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsin. çok sevindim senin için.
Hepinize ediyorum inan canım benim her namazda mutlakaBanada ett
Dualarımdasınız hem burdakı tum arkadaslar hemde tanımadgım bılmedıgım elini acıp dua edenlerin Rabbım dualarını gerı cewırmesın kalplerınden ne gecıyorsa ınsallahda kabul olsun hayırlısıylaaa tez zamanda her isteyene Rabbım nasip etsin inşallahNegatif degil canm degern yuksek. O negatif yazan 1 ile 5 arasi ciksaydi negatif demek istiyo bilgi amacli yani hayirli olsun bizler icinde dua et
Maşallah canım tebrik ederim çok sevindimBuraya eger bnmde bırgun olursa bende buraya yazıcam ınsallah demıstım cok sukur 3haftalıga yakın hamıleyım önce Rabbim dualrımız kabul etti daha sonra soğan suyunu ıcmeye basladıkdan snra degısıklıklerı farkettm kullanırken hıcbır belırtım yoktu 10gun snra sarı akıntım oldu we yumurtam catladı prolaktınım onceden cok yuksektı dostınexle dusurduk catlatma ıgnesıde olmustum ama tutmamıstı sogan suyunu deneyene kadar mutlaka ac karnına içebilen aç we ıcıne hıcbır sekılde bısey eklenmeden ıcmek gerek dıe dusunuorm ac ıcemeyen tok ıcsın yterkı ıcsn
İnşallah canım inşallah rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın ..Ben de milletin lafına çok bakıyorum ama bakmamak lazım arkadaşım bunların hepsi allahın takdiri hem o 7 çocupun onlar için hayırlı olup olmayacağını bilemezsin rabbim hepimize nasip etsin ama hayırlı sağlıklı evlat versin bu dünyada herşey nasip kısmet lütfen üzülme isyan etme bol dua et pozitif ol tıp çok ilerledi ben hepimizin evlat sahibi olacağına inanıyorum
Tesekur ederım cnm hepınız için tum kalbımle dılıyorum bu topıkde olan olmayan ,aylar yıllar sonra bıle okuyanlar ıcon kısacası tum Rabbımden ısteyenler ıcın guzel mewlam dualarını kabul etsın hayırlısıyla tez zamandaMaşallah canım tebrik ederim çok sevindimsağlıkla kucağına almayı da nasip etsin rabbim
Tebrik ederim Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyen herkesin başına Rabbim bizlere de nasip etsin inşallahBuraya eger bnmde bırgun olursa bende buraya yazıcam ınsallah demıstım cok sukur 3haftalıga yakın hamıleyım önce Rabbim dualrımız kabul etti daha sonra soğan suyunu ıcmeye basladıkdan snra degısıklıklerı farkettm kullanırken hıcbır belırtım yoktu 10gun snra sarı akıntım oldu we yumurtam catladı prolaktınım onceden cok yuksektı dostınexle dusurduk catlatma ıgnesıde olmustum ama tutmamıstı sogan suyunu deneyene kadar mutlaka ac karnına içebilen aç we ıcıne hıcbır sekılde bısey eklenmeden ıcmek gerek dıe dusunuorm ac ıcemeyen tok ıcsın yterkı ıcsn
Allah razı olsun kardeşim:) adetin kaç gün gecikti de yaptım test canımTesekur ederım cnm hepınız için tum kalbımle dılıyorum bu topıkde olan olmayan ,aylar yıllar sonra bıle okuyanlar ıcon kısacası tum Rabbımden ısteyenler ıcın guzel mewlam dualarını kabul etsın hayırlısıyla tez zamanda
Gözün Aydın canım ne kadar süredir istiyordun?Soğan suyunu 12-yada 13gun ıcebıldım pkom war o gıtsın ıstedım hıcbır belırtı yoktu snra yumurtam catladgndan berı degısıklıklerı hıseettm
Bende bes gundur iciyirum ama daha bi degsklik yok insallah olurSoğan suyunu 12-yada 13gun ıcebıldım pkom war o gıtsın ıstedım hıcbır belırtı yoktu snra yumurtam catladgndan berı degısıklıklerı hıseettm
Bnde içerken hıcbır degısıklık yoktu baya sonradanfarkettı sen pko warmı?Bende
Bende bes gundur iciyirum ama daha bi degsklik yok insallah olur
Evt ya yuksek cikti ama,bekliyelim canm belki yukselir daha da. Gecikmen varmi?Canım aldım smdı dger yuksek ama altında negatif yazıor anlayamadm
Aaa canm hamilemisin ayy cok sukur hadi hayirlisi cokkk sevindim.insss o bir arkadaslarinda guzel haberlerini aliriz.Buraya eger bnmde bırgun olursa bende buraya yazıcam ınsallah demıstım cok sukur 3haftalıga yakın hamıleyım önce Rabbim dualrımız kabul etti daha sonra soğan suyunu ıcmeye basladıkdan snra degısıklıklerı farkettm kullanırken hıcbır belırtım yoktu 10gun snra sarı akıntım oldu we yumurtam catladı prolaktınım onceden cok yuksektı dostınexle dusurduk catlatma ıgnesıde olmustum ama tutmamıstı sogan suyunu deneyene kadar mutlaka ac karnına içebilen aç we ıcıne hıcbır sekılde bısey eklenmeden ıcmek gerek dıe dusunuorm ac ıcemeyen tok ıcsın yterkı ıcsn
Aslinda ben daha hic dr gitmedim ayin yedisnde bir yil olcak evleneli bu ay sogan suyu deniyorum olmazsa gidicemBnde içerken hıcbır degısıklık yoktu baya sonradanfarkettı sen pko warmı?
Canim dediklerini ben yarin yapcam komsum yapti ve sadece kist icin yaomisti yaptigi ay hamile kalmis ama malesef gidip aldirdi bakacak durumu yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?