Evet öyle canım ... Allah yar ve yardımcımız olsunUmut bizim tek dayanağımız umudumuzu yitirmek yok bu ay olmazsa öbür ay elbet olucak stres yapamasak daha kolay olucak ama olmuyo işte
Bence korunmayin ben kullandigim ay kaldim , zaten amac yardimci oluyo olmasiPeki yaparken korunmak mi lazimmis baska bi konuda oyle diyorlar
Bende gecikme yapmıştı canım umarım seninki gecikme değildir :)kızlar günaydın. aranızda soğan kürü yapıp da geç adet olan oldu mu benim 5 günüm geçti. idrar testim de negatif çıkmıştı. karnım ağrıyor birkaç gündür pedle geziyorum geldi gelcek diye ama gelmiyor da
Valla kuzum hiç sanmıyorum sürekli karın ağrısı çekiyorum hooop geri gidiyorBende gecikme yapmıştı canım umarım seninki gecikme değildir :)
Ne zaman yaptın test canım. Benim de bir gün gecikti dün girmem gerekiyorduValla kuzum hiç sanmıyorum sürekli karın ağrısı çekiyorum hooop geri gidiyor
Adet olacağım gün yaptım bir de adet gecikmesinin 3 günü Can'ımNe zaman yaptın test canım. Benim de bir gün gecikti dün girmem gerekiyordu
Bir haftan dolunca tekrar yap bence. Ben de yarın bi yapayım diyorum kan testi veremedim idrar yapıcam mecbur inşallah çift çizgiyi görürüzAdet olacağım gün yaptım bir de adet gecikmesinin 3 günü Can'ım
Amin kuzum Allahım tez zamanda göndersin inşallah bebişlerimiziBir haftan dolunca tekrar yap bence. Ben de yarın bi yapayım diyorum kan testi veremedim idrar yapıcam mecbur inşallah çift çizgiyi görürüz
Tatlıııım hamile misiiiiinDilow hamislik nasil gidiyoo? Kizlar sizlerde var mi bi gelisme
Ayyy keskeeeee :) diger gruptaki kizlar sans getirsin diye yapmislar bende yaptim kizzz :)Tatlıııım hamile misiiiiin
:)) anladım canım ben de çok sevindim hamilesin diye de inşallah şans getirir hamiş olursun oluruz hepimiz :) bat ne zaman seninAyyy keskeeeee :) diger gruptaki kizlar sans getirsin diye yapmislar bende yaptim kizzz :)
Insallah canm benim de 4 gunum sogan hamis kalmamiza vesile olur umarimMerhaba hanımlar, soğan kürüne ben de başladım. Başlayalı 7. Günüm bugün, hepimize Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar tez zamanda bahşetsin :) sevgilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?