Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ay canim ya cok uzuldum. Bir dahaki aya olur canim. Ben 15 gun kullandim sonra arkasindan incir kurunu 1 hafta o bitti 1 hafta hemen sugan kuru,alakasiz dengesiz aslinda ayin ortasi bile kullandim duyunc hemen uyguladum,gune filan bakmadim artik
Ama uzulme bak ilk ayin tutmayanlarin ikinci ayinda tutuyormuw. Sen 15 gun tam kullam kuru adetin butince bawla duzenli bir sekilde.senin icin dua edicm canim bol boll

Ay canim ya cok uzuldum. Bir dahaki aya olur canim. Ben 15 gun kullandim sonra arkasindan incir kurunu 1 hafta o bitti 1 hafta hemen sugan kuru,alakasiz dengesiz aslinda ayin ortasi bile kullandim duyunc hemen uyguladum,gune filan bakmadim artik
inwAllah canim benim..incir kurunumu uyguladin yoxsa yedinmi?bi de incir kurune adet zamani yapilirmi?

inwAllah canim yaparim incir de yerim gerekirse kurunu de yaparim..ewime de keci buynuzu iciririm morfolojisi 4%doktor cocuk icin engel digil soyledi ama her yolu deniycem bakalim hayirlisiyla olur inwAllah..canim kb belki de yazmiwsin unuttum bebiw varmi sende?

Ama uzulme bak ilk ayin tutmayanlarin ikinci ayinda tutuyormuw. Sen 15 gun tam kullam kuru adetin butince bawla duzenli bir sekilde.senin icin dua edicm canim bol boll
canim adete 10gun kala 1hafta uygulamayi duwunuyom saracogluda oyle soylemiwti..senin gecenlerde soyledigin gibi de incirde yiyicem her gun bakalim artik..coook cook tewekkur ederim canim Allah razi olsun sende inwAllah sag salim kucagina alirsin Amin

Canim banami sordun bebis varmi die ? Var canim gecen ay aldim bende haberini daha yeniyiz :) esin icin vitamin gbi kullanbilecgi ilac ta onerebilirim bizde aslinda sknti yoktu ama kuvvetlendrsn die vermisti dr esim 6 ay flan kullandi, ama sogan kurunden sora kaldigima gore diorm bende gorunmeyen bi iltihap bisemi vardi acaba

Bu arada vucud atesin cok dusuk senin 35 olmaz boyle. 36 olmali normali
Dil altı ile koltuk altu fark eder mi? Bende doktora gittim. Bebek istiyoruz dedik. Üç ay ateşini ölç gel dedi. Nereden olacağı konusunda birşey demedi ama hergün aynı saatte dedi.

evet canim)))ayyy ne guzel..tebrikler canim inwAllah sende sag salim kucagina alirsinne ilaci canim?ben demin arastirdim netde proxeed plus diye bi ilac varmiw her kes cok iyi falan diyo..aslinda esimin haraketi sayisi falan iyi de ne biliyim yaa

Aynen de o ilac canim onu kullandi 6 ay bisurede keci boynuzu ozu icti ama onu fazla kullanmadi cok tatli geliodu o bence bi 2 3 ay deneyin zaten en az 3 ay kullanmak gerekiyo benm esimdede hic sorun yoktu hatta iyiydi ama yinede sen ugrasiosn okadr birlikte biseler yapinca daha etkili olabiliyo bence

Tabi bu surede hamiste kalabilirsin ozaman birakir zaten bize dr sen hamile kalana kadar kullanilcak demisti oyuzden 6 ay kullandi hatta yeni kutuya baslamistiki haberini aldikallah isteyen herkese nasip etsin bizzlerde insallah hayirlisiyla kucaklaimiza aliriz

canim ben wimdi azerbaycandayim burda olurmu acaba?martda da yurtdiwina donuyom ordaysa recetesiz hic bi ilac vermiyolar..orda fiyati kac canim?vitamin gibi demi?zararsiz yani..evet dogru canim birlikde ugrawirsak iyi olur bencede

Aynen canim zaten recetesiz geri odemesi yok ayni bizim ictigimiz vitaminler gibi toz halinde suya karistirip icio tam fiyatinu bilmiyorum ben ama 140 falandi sanirim icinde 60 tablet var 1 ay gunde 2, 1 ay gunde 1 olarak aliniyodu sanirim cok yuklenmemek icin

cook tewekkur ederim canim ayrintili cevaplarin icin..Amin inwAllah

anladim canim..bakalim burda bula bilicemmi..

Canım senın 2ayın doktor bsy werdımı bı ara kullanman ıcın folık yada baska bsy

Bende bu ay kırmızıları gördüm soğan kürü uyguladım ve bu ay ki adetim çok kötü geçti hastanelik oldum aşırı sancım oldu 3 gün ayağa kalkamadım ndn böyle oldu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…