• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar ben çok konulara mesajlara bakıyorum. Bazı bayanlar soğan içerken hamile kalmıs bazısı da soğandan sonra adet olup adetten sonra hamile kalmış. Bende suan soğan suyu yapıyoum yolun başındayım

nasıl yapıyorsun ?
8 tane inciri ortadan kesip 2.5 su bardağı klorsuz suda ağzı kapalı şekilde 20 dk kaynatıyorum sabah bunu yapıyırum akşamda 8 inciri ordan bölüp 6 dk kaynattıktan sonra içine 1 orta boy havucu dilimleyip 4 dk daha kaynatıp ılımasını bekleyip içiyorum

8 tane inciri ortadan kesip 2.5 su bardağı klorsuz suda ağzı kapalı şekilde 20 dk kaynatıyorum sabah bunu yapıyırum akşamda 8 inciri ordan bölüp 6 dk kaynattıktan sonra içine 1 orta boy havucu dilimleyip 4 dk daha kaynatıp ılımasını bekleyip içiyorum

bu
küre uzun süre devam ediliyor öyle değil mi ? inş canım allah emeklerini boşa çıkarmasın bir an önce kavuşursun

bu

küre uzun süre devam ediliyor öyle değil mi ? inş canım allah emeklerini boşa çıkarmasın bir an önce kavuşursun
Evet uzun süreli bi kürmüş ama 20 günde etkisini gösterdiği örnekleride var soğan kürü yumurta kalitesini artırıyor habuç ve incirde yumurta çatlamasını sağlıyomuş inş isteyen herkes hayırlısıyla miss kıkulu kuzuularına kavuşur çünkü gerçekten zor ve sabır isteyen bi mesele ....

Evet uzun süreli bi kürmüş ama 20 günde etkisini gösterdiği örnekleride var soğan kürü yumurta kalitesini artırıyor habuç ve incirde yumurta çatlamasını sağlıyomuş inş isteyen herkes hayırlısıyla miss kıkulu kuzuularına kavuşur çünkü gerçekten zor ve sabır isteyen bi mesele ....

inşş inşş dediğin gibi zor bolca sabır isteyen bi konu inşşşş hakkımızda hayırlısı

Bende dün başladım sürekli akıntım sarı geliyodu sanırsam enfeksiyon var. İnşallah Bi faydasını görürüzde hamiş kalırız:dua::KK16:

ben herkese bol sanş diliyorum rabbim hepimize meleklerimizi yollaın inş ben artık bi süre girmeyeceğim gerçekten kendimi kahır ettim allah büyüktür hepiniz allaha emanet olun inşşşşşş sanırım ne yaparsak yapalım ilahi düzeni ve zamanlamayı değiştiremeyiz kısmet artık hepinizeeeeee sevgilerrr

Canim banami sordun bebis varmi die ? Var canim gecen ay aldim bende haberini daha yeniyiz :) esin icin vitamin gbi kullanbilecgi ilac ta onerebilirim bizde aslinda sknti yoktu ama kuvvetlendrsn die vermisti dr esim 6 ay flan kullandi, ama sogan kurunden sora kaldigima gore diorm bende gorunmeyen bi iltihap bisemi vardi acaba
Adını verir misin o vitaminin

ben herkese bol sanş diliyorum rabbim hepimize meleklerimizi yollaın inş ben artık bi süre girmeyeceğim gerçekten kendimi kahır ettim allah büyüktür hepiniz allaha emanet olun inşşşşşş sanırım ne yaparsak yapalım ilahi düzeni ve zamanlamayı değiştiremeyiz kısmet artık hepinizeeeeee sevgilerrr
Önemli olan ümidimizi kaybetmememiz elimizden geleni yapmaya devam edio sonrasını tabikide allaha bırakacağızda. Amacımıza ulaşıncaya kadar yılmamalıyız. ben birini düşürdüm diğeride dış gebelik oldu laparaskopi oldum. Allahın taktiri çalışmalara devam...

Back