Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canim sonuclardan anliyormusun?bende yeni oyrendim sonuclarimi bu gun aldim 16199 cikti

amin inşallah kuzum
Canim uzulme cok olur yeterki inan,reglin basladimi bu gun? Genelde test ancak regl 3 gun gecikmeden sonra goaterir tam sonucu benim bildigim. Sen yeter ki inan. Bak bende 6 aydi mucadele ediyordum hele piskoloji ayy cok agliyordum hele su son kac hafta.ama guzel haber aldim inwallah sizde alirsiniz sizin icinde cokk dua ediyorum

Dilow hamislik nasil gidiyo :) ben ov. Testlerinde tam net pozitifi gormedim ama bgn yumurta aki bol akintim geldi bakalm calismalara devam :)
Vallah daha yeni diye bilmiyorum ki :)) isinamiyorum usutme var canimda hamisliklemi bagli bilemedim ki,aynen caliw canim devam et guzel haberlerini vekliyorum canim.ov iyise super

Vallah daha yeni diye bilmiyorum ki :)) isinamiyorum usutme var canimda hamisliklemi bagli bilemedim ki,aynen caliw canim devam et guzel haberlerini vekliyorum canim.ov iyise super
Ov. Daha pozitif olmadi ya 1 haftaya netlesir diye dusunuyorum 17.gun bgn

Eklentiler

• 20170215_122413-1.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar online hamilelik testi hesablama var baktim orda 4 hafta 5 gun diye yaziyor. Olabilirmi ya okadar?

Maşallah Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin soğan kürü ile oldu değil mi? Belirtilerin nelerdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…