Mide sorunun varsa icme ben acillik oldum biraktim 3gun acisini cektim. Sogan kuru mide asitini yukselttigi icin mide rhtszligi olan icmemelibende başladım. 2 gün içtim midemi berbat etti 1 gün ara verdim. yarın devam edicem inşallah şifa olucak.
Iste tam aradigim kadin dogumcu hemen msj atiyorummmmerhaba arkadaşlar. soğan kürü mucizesine sonuna kadar inanan biriyim. çevremde çok örneklerini gördüm ve duydum. ben çok fazla sisitit geçiren biri iken bu kürle sistit diye bişi kalmadı bende. vajinitim çok oluyodu sadece 1 haft içsem akıntım bitiyodu. bizde 3 aydır korunmayı bıraktık. yarın adet günüm. normal her ay yaşadığım belirtileri yaşıyorum. en önemlisde sivilcelendim. zaten 30 günde 1 adet görürürm. herhangi bi pko gibi öykümde yok. ama karar aldım adtimin 7.günü kendim bu küre başlayacağım ve kesintisiz 2 ay kullanıcam. gerisi Allah tan. ama dediğim gibi ciddi anlamada inancım tam. eşimede ihtiyacı varmı yokmu bilmiyorum ama yinede önlem amaçlı keçiboynuzu alıcam bu sabah. o sevmediğini iğrenç olduğunu söyledi o yüzden pekmezinide alıcam. elimdn geldiğince normalinid pkmzide kendim kürümü uyguladığım süre içinde ona yedircem. dediğim gibi gerisi Allhtan. 5 aydır annemin dırdırı SOĞANsuyu iç soğan suyu iç bak hamile kalamican diyodu da kadını dinlemiyodum. hepimiz için hayırlısı. sizleride takipte kalıcam arkadaşlar. bu arada bende HEMŞİREYİM.kadın doğum VE yenidoğan alanlarım. sormak istedikleriniz olursa bidiklerimi paylaşmaktan çekinmem. allahım hepinizin yrımcısı olsun. Anne babasına ve bilhassa vatanına hayırlı evlatlar nasıp eylesin.... sağlıkla kalın.
Canım kimisi demiyor zaten ki devlet hastanesine gittiysen hiç demezler teşhisini seni hemen göndermeye bakarlar bende öyle oldu. İmkanın varsa bi özel hastaneye git derim iyice baktır kendine.ben bikaç doktora gittimde öyle anladımgittim tabiki ama öyle bişey demedi adet gecikmesi ve kılo alımı var. bebek istiyorz dedim ama 1 sene olsun bi dedi yolladı. bu ayda gecikirse baska bi doktora gidicem
inş sağlıkla kucağına alırsın canımİyi akşamlar bayanlar . Bugün soğan kürüne başladım ilk yaptığımda bebeğim gelmişti ama fazla kalmadı bu sefer inşallah sağ Salim gelicek inşallah güzel haber alırsam bende yazıcam buraya . Allah'a emanet olun
Yok canim gerilme o zaman hamile oluncada gecmiyi emin ol hayirlisi olsun herseyin sıkarsan kendini iyi olmaz[/QUOTE
ayy cumayı bekliyorum test için adet günümm cuma bi olsun ne olurrrrrufff ufff
Yok canim gerilme o zaman hamile oluncada gecmiyi emin ol hayirlisi olsun herseyin sıkarsan kendini iyi olmaz
inş bu uzun sürecide sağlıkla atlatırsınız ikinizde :) ben bu ay soğandan mı yoksa normal adetim mi çözümleyemediğim belirtiler sanki hiç adet olmamışım gibi diğer belirtileride hatırlamıyorum yha cok zor böyle umutla bekleyip sürekli düşünmek dil hayırlısı diyor ama duygularım hep tetikte acaba acaba ?Simdilik iyi canim bende cok skintilar olmuyor harekette olmadigi icin daha tam anlayamadim bende bi an once hissediceim zamanlar gelsin diye bekliyorum , insallah yetisiceksin inanci kaybetmiyoruz inanmak basarmanin yarisi
Cuma gunu test yap ama ben sana solim burdada defalarca soledm bnde olmam gereken gun yaptim negatif cikti bikac gun gecmesi gerekiyor idrarda cikmasi icin once kana geciyo cunku
Anliyorum seni ben bide kan verdim ogrendim ona ragmen cok akintim oldugu icin 5 dakka bi tuvalete gidiodm geldimi acaba diye cok tuhaf bise ilk 1 hafta surekli wc deydim sora alistim :)
Adınıza çok sevindim inş sağlıkla kucağınıza alırsınız inş bizde bu duyguları bi gün tadabilirizS.a bayanlar hepinize bi umut olsun die yazıyorum yazılarımı rabbim o kadar büyükkü biz sabredemiyoruz ama 5senelik ewliyim ve bu zamana kadar hiç gebeligim olmadı geçen sene mart ayında bir kez tüp bebek denedik olmadı eşimde sperm azlıgı ve sayı düşüklügü bendede adet düzensizligi wardı. Negatif tüp bebekten sonra baya bi yıkıldım ve o ay etrafımda o kadar çok hamile wardı ki normal olan psikolojim bile alt üst oldu hiçbir yere gidip çıkmak bile istemiyodum hayatttan sogudum gibi bişey oldu ve her hamile gördügümde ve duydugumda o kadar imreniyo ve aglıyodum ki size anlatamam. Ocak ayında dedim şu sogan suyunu bi deniyim nasıl olsa ewde olan bişey yapsam elimemi yapışacak dedim ve on beşgün düzenli sabah akşam aç karnına bir su bardağı demleyip içtim ve eşimede iki şişe keçi boynuzu pekmezi aldık oda sabah akşam resmen üç dört yemek kaşıgı içmeye başladı. Bazen bi kaşık içip akşam bi kaşık içti. Bazende bu durumu abarttı ocak 1de adet oldum 6da temizlendim. TAbi sogan suyuna 8.de başladım iki gün sonra yani. Neyse o ay bitti eşimde iki şişeyi bitirdi tabi:) şubat ayı geldi bir oldu iki oldu üç oldu ben adet olmuyorum ama ihtimal bile wermiyorum olurum die 4. 5ve 6sı gibi pembemsi lekelenmelerim gelmeye başladı dedim benimki geliyo hadi hayırlı bi baktım kan rengine çevirmeden kesildi o iki üç gün Alla alla bu neyin nesi dedim ve temizlendim. AMA içimede bi kurt düştü tabi geç gelse bile gelirdi die bide o kadar onbeşgün sogan suyu içtim ne gününde geldi nede adetim devam etti dedim. Eşim habire test yapalım diyo ama ben istemiyorum tabi sakın alma diyorum bu ewe testi. Ama belirti olarakta bi kaç kez bulantım oldu kasıklarımda ve rahmimde batmalar oldu hep diyodum heralde bidaha adet olcam gelmeyince die düşünüyodum. Ve gögüslerdede bir gün bi acı hissettim dokununca kii benim adet olmama yakın bile olmaz böyle belirtiler içime kurt düşüyo ama ihtimal vermek istemiyorum olmaz die eşim bir gün tutturdu test aldı zorla ama ben o kadar önemsiz yapıyorum ki çıkmıycak yine yıkılacam die bide ne görüyüm o ikinci çizgi belirdi ve ben şokkkk elim ayagım titredi tepki veremiyorum tabi. Direk eşime gösterdim ve benim gördügümü sende görüyomusun dedim oda ewet dedi ve hemen bi hastaneye gittik kan tahlili yaptırmaya lan degerimdw 1230çıkmazmı oda bi şokk ama biz sevinçten havalara uçtuk anlayacagınız Rabbim ol deyince oluyomuş vakti zamanı gelince oluyomuş ama o ay sogan suyu ve keçi boynuzu pekmezide şifa oldu tabi daha önce hiç denemedik çünkü beş senelik ewlilik hayatımız boyunca. Bugün doktora gittim bebişim daha çok küçükmüş dört beş haftalık dedi ufaklık iki hafta sonra kalp atışını dinliycez inşalllah bu söylediklerimde herkeze umut olsun selam ve dua ile...
S.a bayanlar hepinize bi umut olsun die yazıyorum yazılarımı rabbim o kadar büyükkü biz sabredemiyoruz ama 5senelik ewliyim ve bu zamana kadar hiç gebeligim olmadı geçen sene mart ayında bir kez tüp bebek denedik olmadı eşimde sperm azlıgı ve sayı düşüklügü bendede adet düzensizligi wardı. Negatif tüp bebekten sonra baya bi yıkıldım ve o ay etrafımda o kadar çok hamile wardı ki normal olan psikolojim bile alt üst oldu hiçbir yere gidip çıkmak bile istemiyodum hayatttan sogudum gibi bişey oldu ve her hamile gördügümde ve duydugumda o kadar imreniyo ve aglıyodum ki size anlatamam. Ocak ayında dedim şu sogan suyunu bi deniyim nasıl olsa ewde olan bişey yapsam elimemi yapışacak dedim ve on beşgün düzenli sabah akşam aç karnına bir su bardağı demleyip içtim ve eşimede iki şişe keçi boynuzu pekmezi aldık oda sabah akşam resmen üç dört yemek kaşıgı içmeye başladı. Bazen bi kaşık içip akşam bi kaşık içti. Bazende bu durumu abarttı ocak 1de adet oldum 6da temizlendim. TAbi sogan suyuna 8.de başladım iki gün sonra yani. Neyse o ay bitti eşimde iki şişeyi bitirdi tabi:) şubat ayı geldi bir oldu iki oldu üç oldu ben adet olmuyorum ama ihtimal bile wermiyorum olurum die 4. 5ve 6sı gibi pembemsi lekelenmelerim gelmeye başladı dedim benimki geliyo hadi hayırlı bi baktım kan rengine çevirmeden kesildi o iki üç gün Alla alla bu neyin nesi dedim ve temizlendim. AMA içimede bi kurt düştü tabi geç gelse bile gelirdi die bide o kadar onbeşgün sogan suyu içtim ne gününde geldi nede adetim devam etti dedim. Eşim habire test yapalım diyo ama ben istemiyorum tabi sakın alma diyorum bu ewe testi. Ama belirti olarakta bi kaç kez bulantım oldu kasıklarımda ve rahmimde batmalar oldu hep diyodum heralde bidaha adet olcam gelmeyince die düşünüyodum. Ve gögüslerdede bir gün bi acı hissettim dokununca kii benim adet olmama yakın bile olmaz böyle belirtiler içime kurt düşüyo ama ihtimal vermek istemiyorum olmaz die eşim bir gün tutturdu test aldı zorla ama ben o kadar önemsiz yapıyorum ki çıkmıycak yine yıkılacam die bide ne görüyüm o ikinci çizgi belirdi ve ben şokkkk elim ayagım titredi tepki veremiyorum tabi. Direk eşime gösterdim ve benim gördügümü sende görüyomusun dedim oda ewet dedi ve hemen bi hastaneye gittik kan tahlili yaptırmaya lan degerimdw 1230çıkmazmı oda bi şokk ama biz sevinçten havalara uçtuk anlayacagınız Rabbim ol deyince oluyomuş vakti zamanı gelince oluyomuş ama o ay sogan suyu ve keçi boynuzu pekmezide şifa oldu tabi daha önce hiç denemedik çünkü beş senelik ewlilik hayatımız boyunca. Bugün doktora gittim bebişim daha çok küçükmüş dört beş haftalık dedi ufaklık iki hafta sonra kalp atışını dinliycez inşalllah bu söylediklerimde herkeze umut olsun selam ve dua ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?