Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar bende soğan kürü sayesinde 14. Gün yumurtladım hesaplamama göre yatın adet günüm adet belirtilerm var sanırım bende işe yaramadı

Benmi? Yok canim evdeyim,kan tahlillerini verib geldim,yarin 2 de cikicakmis.

kızlar ben de bu ay soğan kürü yaptım. sarı akıntım çok olmuştu. yarın bat günüm takvime göre. ama gebelik belirtim de yok sadece çok fazla karnım ağrıyor adet olucam gibi.

Bn hala hasta olamadm karnım sıs dolasıorm sıwılcelenme oldu akıntım war hala ne gelen war ne gıden ayın 20 sınde bellı olck ınsallah

Bn hala hasta olamadm karnım sıs dolasıorm sıwılcelenme oldu akıntım war hala ne gelen war ne gıden ayın 20 sınde bellı olck ınsallah
benim de bir tane sivilcem çıktı iki gün önce . göğüs şişliği ağrısı o da yok ben de . sadece seninki gibi karnım şiş ve ağrı var . bir de çok üşüyorum ellerim buz gibi. beklemek zor zor. şu çocuk yapma olayı çok zormuş bunu anladım ben

Arkadaşlar ne bu ümitsizlik forumu okuyunca size kızdım biraz ben de çok istiyorum olmasını ama lütfen ümitsizliğe düşmeyin allahtan ümit kesilmez tıp bunkadar gelişmiş kürlerden bir sürü fayda gören var rabbim birinden birinin faydasını verir ben inanıyorum olacağına
Bir de stress yapıp kendinizi iyice üzmeyin sevgiler

Inşallah canım rahatsızlığın neydi pko mu?

Benim de ayaklarım hiç ısınmıyor buzzz gibii çorap patik terlik var ama sanki çıplak

bilmiyorum. ne gibi belirtileri var.? eylül ayında basladık denemelere adet gecikmesi olmaya başladı. acayip sinir bozucu. kist yada hormonlarda bi sıkıntı yoktu ama anlamsız adet gecikmesi tam bir baş belası.

Pkoda belirtiler adet gecikmesi tüğlenmede artış kilo alımı saç dökülmesi gibidir.. doktora gitmedin mi

gittim tabiki ama öyle bişey demedi adet gecikmesi ve kılo alımı var. bebek istiyorz dedim ama 1 sene olsun bi dedi yolladı. bu ayda gecikirse baska bi doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…