- 7 Nisan 2016
- 750
- 783
- 53
Kızlar bende soğan kürü sayesinde 14. Gün yumurtladım hesaplamama göre yatın adet günüm adet belirtilerm var sanırım bende işe yaramadı
Yapmadım adetim de geçmedi ama adet günü yaklaştıkça karnım dahada ağırıyortest yaptın mı ? adetin geçti mi?
Benmi? Yok canim evdeyim,kan tahlillerini verib geldim,yarin 2 de cikicakmis.evet var allah herkeze nasip etsin inş ben çok küçük anne oldum şimdi inş olursa bu ikinci olucak benim idrar rengim koyulaştı onun farkındayım ama dediğin ayrıntıyada dikkat ederim sen bekliyor musun ? hastane desin değil mi
benim de bir tane sivilcem çıktı iki gün önce . göğüs şişliği ağrısı o da yok ben de . sadece seninki gibi karnım şiş ve ağrı var . bir de çok üşüyorum ellerim buz gibi. beklemek zor zor. şu çocuk yapma olayı çok zormuş bunu anladım benBn hala hasta olamadm karnım sıs dolasıorm sıwılcelenme oldu akıntım war hala ne gelen war ne gıden ayın 20 sınde bellı olck ınsallah
Inşallah canım rahatsızlığın neydi pko mu?İyi akşamlar bayanlar . Bugün soğan kürüne başladım ilk yaptığımda bebeğim gelmişti ama fazla kalmadı bu sefer inşallah sağ Salim gelicek inşallah güzel haber alırsam bende yazıcam buraya . Allah'a emanet olun
Benim de ayaklarım hiç ısınmıyor buzzz gibii çorap patik terlik var ama sanki çıplakbenim de bir tane sivilcem çıktı iki gün önce . göğüs şişliği ağrısı o da yok ben de . sadece seninki gibi karnım şiş ve ağrı var . bir de çok üşüyorum ellerim buz gibi. beklemek zor zor. şu çocuk yapma olayı çok zormuş bunu anladım ben
Seninle aynı başladık o zaman canım. Sen de pko musunbende başladım. 2 gün içtim midemi berbat etti 1 gün ara verdim. yarın devam edicem inşallah şifa olucak.
Başka bi doktora mı gştsen acabagittim tabiki ama öyle bişey demedi adet gecikmesi ve kılo alımı var. bebek istiyorz dedim ama 1 sene olsun bi dedi yolladı. bu ayda gecikirse baska bi doktora gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?