Sagol canim bak bunu bilemiyordumPoliklinikler pazar günü de yapıyor canım istediğin saatte gidip yapabilirsin iki saat içinde veriyorlar sonuçları
Ben istanbulda canimSen ne tarafta yasıosun azerbeycanda mı yoksa ıstanbul mu
Getırelım sana bı ıdrar testı bn ınternettn toplu aldım daha fıyatı uyguna gelıor 50tane Yap yap dur
Benim her adetten önce öyle akıntım olur adet habercisi diyorlar onun için demekki ona takılmamak gerekiyormuşBende bayadir peynir rengi beyaz akinti varr ogrenmeden oncede vardi simdide yogun sekilde devam ediyor ne anlama geldigini bilmiyorum dr a sordum ama cok ustunde durmadi gebelikle alakasi varmi yokmu cok bilmiyorum acikcasi
Bende sikinti olmasin diye karnimi sarib iyice o sekil geziyorumWalla kaç gundur sıkıntı olmasın dıe yataktan kalktıgım yok artık dayanamayıp kalktım heryerı bı guzel temızledm olucagı warsa olur artık napalım
Bende kaldim oyle dusunerek bir risk olurmu diye,oda subhelendi heralde senin gunu gectimi diye sordu(ona henuz bir sey soylededim surpriz olsun diye) ama karnimin alti cekiliyor sanki ara sira ufak sanci sinyalleri. Cok kotu digilim ama sorayim dedimBisey olmaz canim tabi ben dr deilim ama sonucta daha bilmiyorsun bebek belli olduktan sora dikkat edersin gerci ztn sorasindada bi riskin yoksa yasaklamiyor dr lar
Bende soğan suyu içtim canım bu ay şükürler olsun hamileyim eşime de keçiboynuzu pekmezi icirdim sabah akşamarkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
Hayirli olsun canim,allah kucagina almaya nasib etsin inwallahBende soğan suyu içtim canım bu ay şükürler olsun hamileyim eşime de keçiboynuzu pekmezi icirdim sabah akşam
Hayirli olsun canimmmm tebrikler. Kac aydir olmuyordu sogan kuruyle oldu merak ettim dogrusu?Bende soğan suyu içtim canım bu ay şükürler olsun hamileyim eşime de keçiboynuzu pekmezi icirdim sabah akşam
Iyiyim canim,sen nasilsin.he yarin bir test yapcm hadi hayirlisi :)) cnm ateşi olcmeyi sen gece yatib ve sabah yataktan kalkmadan yapmalisan o daha dogruduiyi akwamlar arkadawlar..dilow nsln canm?bence kesin bebiw var inwAllah hadi yarin bi test yapda iyi haber paylawcanm atesi ben wimdi olctumde dil alti bende de 36.9cikti adete yakinda oyle oluyomu yoksa nasil anlamadimki?turkce yazdim ki arkadawlarda anlasin ne konuwtugumuzu)))
Hadi hayirlisi canim,demek ki bi gelisme var,erken catlama olduysa bile bu cok iyi benceKizlarrrr bugun 13.gunum. Sogan kurunden mi bilmem ama normalde 19.gun yumurtam catliyor. Bugun kirmizi leke geldi. Gecen ayda yumurtlama donemi gelmisti. Kasigim da erken basladi agirmaya. Sogan kuru yumurtayi erken mi catlatiyo anlamadim gitti. Reglimin 7.gunu basladim küre.
Canim kac ayliksin,belirtilerin nasildi?Bende soğan suyu içtim canım bu ay şükürler olsun hamileyim eşime de keçiboynuzu pekmezi icirdim sabah akşam
bende cok wukur canm..ayy inwAllahIyiyim canim,sen nasilsin.he yarin bir test yapcm hadi hayirlisi :)) cnm ateşi olcmeyi sen gece yatib ve sabah yataktan kalkmadan yapmalisan o daha dogrudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?