Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bende bayadir peynir rengi beyaz akinti varr ogrenmeden oncede vardi simdide yogun sekilde devam ediyor ne anlama geldigini bilmiyorum dr a sordum ama cok ustunde durmadi gebelikle alakasi varmi yokmu cok bilmiyorum acikcasi
Benim her adetten önce öyle akıntım olur adet habercisi diyorlar onun için demekki ona takılmamak gerekiyormuş

Walla kaç gundur sıkıntı olmasın dıe yataktan kalktıgım yok artık dayanamayıp kalktım heryerı bı guzel temızledm olucagı warsa olur artık napalım

Arkadaslar benm adam yapisti ya iliski istiyor,oyaladim baya.korkuyorumda ya kotu olursa??? Ne apicam.acaba iliskiye girsem bu gunlerde nasil olur.oyaladim adami sonra sonra derken aksama geliyorrr

Bisey olmaz canim tabi ben dr deilim ama sonucta daha bilmiyorsun bebek belli olduktan sora dikkat edersin gerci ztn sorasindada bi riskin yoksa yasaklamiyor dr lar

Bisey olmaz canim tabi ben dr deilim ama sonucta daha bilmiyorsun bebek belli olduktan sora dikkat edersin gerci ztn sorasindada bi riskin yoksa yasaklamiyor dr lar
Bende kaldim oyle dusunerek bir risk olurmu diye,oda subhelendi heralde senin gunu gectimi diye sordu(ona henuz bir sey soylededim surpriz olsun diye) ama karnimin alti cekiliyor sanki ara sira ufak sanci sinyalleri. Cok kotu digilim ama sorayim dedim

iyi akwamlar arkadawlar..dilow nsln canm?bence kesin bebiw var inwAllah hadi yarin bi test yapda iyi haber paylawcanm atesi ben wimdi olctumde dil alti bende de 36.9cikti adete yakinda oyle oluyomu yoksa nasil anlamadimki?turkce yazdim ki arkadawlarda anlasin ne konuwtugumuzu)))

Bende soğan suyu içtim canım bu ay şükürler olsun hamileyim eşime de keçiboynuzu pekmezi icirdim sabah akşam

Kizlarrrr bugun 13.gunum. Sogan kurunden mi bilmem ama normalde 19.gun yumurtam catliyor. Bugun kirmizi leke geldi. Gecen ayda yumurtlama donemi gelmisti. Kasigim da erken basladi agirmaya. Sogan kuru yumurtayi erken mi catlatiyo anlamadim gitti. Reglimin 7.gunu basladim küre.

Iyiyim canim,sen nasilsin.he yarin bir test yapcm hadi hayirlisi :)) cnm ateşi olcmeyi sen gece yatib ve sabah yataktan kalkmadan yapmalisan o daha dogrudu

Hadi hayirlisi canim,demek ki bi gelisme var,erken catlama olduysa bile bu cok iyi bence

Iyiyim canim,sen nasilsin.he yarin bir test yapcm hadi hayirlisi :)) cnm ateşi olcmeyi sen gece yatib ve sabah yataktan kalkmadan yapmalisan o daha dogrudu
bende cok wukur canm..ayy inwAllahtamam canim sbh kalkmadan olcerim o zaman ama ben bazen adet olcakmiwim gibi hiss ediyom ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…