- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
Kesin catladigini biliyosan 10gun daha bekle bakalm. Yumurtan catladiginda ins birliktelik olmustur eger olduysa 10 15 gun bekle oyle test yapGecelı 13gun oldu ama bu donemde catlamıs yanı 4gun once yumurtam catladı bnm
Canım iki aylık evli değil misiniz bu ne istersizlik hergun yapmanız lazım daha çok yenisiniz :)Hihihih bi arkadasim var o da hergun hergun biktim artik diyo adam hic durmuyomus hergun illa istiyomus o da kotu ama ne biliyim :) pasamiz strese girince olmuyomus yrn stres yapmasin bakalim hic soylemicem kendi isticek mi cok merak ediyorum :)
Ha bi de canım kiloyla ilgisi Yok benim dayım baya kilolu ve 45 yasında falan 25 yıllık evli maşallah her gün yapıyorlar bu ne be diyorum her Allah'ın günü bu nasıl bir istektirCanım iki aylık evli değil misiniz bu ne istersizlik hergun yapmanız lazım daha çok yenisiniz :)
Ay bilmiyorumki ilk 2 hafta hergun istiyodu o zamanlar aciyodu pek beceremiyoduk sonra 1 yapti bidaha 2gunde 1 olmaya baslamisti simdi 4 gun 5 gun ara veriyo adam ne yapsamda farketmiyo. Demekki izinliyken istiyo bu ise gitcek sabah erken kalkcak diye yapmak istemiyo benmde 8 9 gibi cnm istemiyo o yuzden bi ayak uyduramadikHa bi de canım kiloyla ilgisi Yok benim dayım baya kilolu ve 45 yasında falan 25 yıllık evli maşallah her gün yapıyorlar bu ne be diyorum her Allah'ın günü bu nasıl bir istektir
Bu ay ov. Testi kullaniyorum eger bi yapmasn ymrtlama gunlerinde o zmn dovcem onuHa bi de canım kiloyla ilgisi Yok benim dayım baya kilolu ve 45 yasında falan 25 yıllık evli maşallah her gün yapıyorlar bu ne be diyorum her Allah'ın günü bu nasıl bir istektir
Gerçi işi ağır bi işse yoruluyor olabilir canım :) benim eşim bazen ek iş olarak inşaatta çalışıyordu yanına yaklaşılmıyordu zaten hemen de uyuyordu yoruldugu için :) ama kendi işi rahat oldugu için sıkıntı yaşamıyoruz :)Ay bilmiyorumki ilk 2 hafta hergun istiyodu o zamanlar aciyodu pek beceremiyoduk sonra 1 yapti bidaha 2gunde 1 olmaya baslamisti simdi 4 gun 5 gun ara veriyo adam ne yapsamda farketmiyo. Demekki izinliyken istiyo bu ise gitcek sabah erken kalkcak diye yapmak istemiyo benmde 8 9 gibi cnm istemiyo o yuzden bi ayak uyduramadik
Hayırlısıyla bu ay tutar hepimizin inşallah canım... ya bi de bişey sorucam benim 4 gün önceydi takvime göre yumurtlamam ama hiç kasık ağrım falan olmadı hissetmedim ve akıntım da yoktu. Dünden beri akıntım var acaba yumurtalamadım mı geç mi yumurtlicam anlamadım ben bir türlü bu işiBu ay ov. Testi kullaniyorum eger bi yapmasn ymrtlama gunlerinde o zmn dovcem onu
Yok kiz memur kendi oturuyo yoruldum diyoGerçi işi ağır bi işse yoruluyor olabilir canım :) benim eşim bazen ek iş olarak inşaatta çalışıyordu yanına yaklaşılmıyordu zaten hemen de uyuyordu yoruldugu için :) ama kendi işi rahat oldugu için sıkıntı yaşamıyoruz :)
Bak mesela 1 saat once geldi eve :) sen akintini kontrol et yumurtlama gununde yumurtanin beyazi gibi akinti oluyo uzuyo yapisik kivamli geliyo o gunleri degerlendir daha yumurtlamamissin akinti olmadiysaHayırlısıyla bu ay tutar hepimizin inşallah canım... ya bi de bişey sorucam benim 4 gün önceydi takvime göre yumurtlamam ama hiç kasık ağrım falan olmadı hissetmedim ve akıntım da yoktu. Dünden beri akıntım var acaba yumurtalamadım mı geç mi yumurtlicam anlamadım ben bir türlü bu işi
Şimdiden evdeyse yemeğini yedir cayın içir sonra başlayın yavaş yavaş duştan sonra da bol bol dinlensin paşa :)Yok kiz memur kendi oturuyo yoruldum diyo
Aaaa olabilir demek kiii ben bugünü de değerlendireyim de bari o zamanBak mesela 1 saat once geldi eve :) sen akintini kontrol et yumurtlama gununde yumurtanin beyazi gibi akinti oluyo uzuyo yapisik kivamli geliyo o gunleri degerlendir daha yumurtlamamissin akinti olmadiysa
Aynen sakn bos brakma. Ozellikle akintinin yogun olduğu gunler yapinAaaa olabilir demek kiii ben bugünü de değerlendireyim de bari o zaman
OLDu kesın blıorm owulasyon testı yapmıstm artık tutarsa tutacak tutmazsa gene hayal kırıklıgıKesin catladigini biliyosan 10gun daha bekle bakalm. Yumurtan catladiginda ins birliktelik olmustur eger olduysa 10 15 gun bekle oyle test yap
Tamam canım sağol bilgin için :)Aynen sakn bos brakma. Ozellikle akintinin yogun olduğu gunler yapin
Kizlar ayin 4 den beri sogan kuru uyguluyorum fakat 1 / 2 gun aksattim icmedim bi sey olur mu ya yani devam ediyorum hala 've aksattigim gunlerin yerinede bi iki gun fazla kullanicam ama faydsi illki olur demi ?
bende 10 gün kullandım 1 gün ara verdim ancak devam edemedim bende belirtiler fazlalaştı
ayy şu soğan kürüne devam eden yada 10 gün kulanan var mı ben kasık bel ve göğüsüm fenalrda adetime 1 gün var ateşleniyorum alev alev :) ayyy acaba nedersiniz ??
Niye oyle olmus kiz bebis olmasin haberdar et bizi insallah vardirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?