Allah :)) bi bizmi beceriksiz ciktik aha h,diyorum ya insanlar hep korunuyor hem hamile kaliyorlar nasil bir isşeDun acidan siteye giremedim bgn oglen okudum naneyi :) bidahakinde aklimda olsun bari bu arada alt komsu 2. Bebegine hamileymis millet iyi calisiyo heralde ya
Evt baktim netten, 28 gun adet gunune kadar olculuyormuş,tablosuda vardi. Adet olursam bende 1 gununden basycm olcmeye bakalim :)Ben 7. Gunde baslamistm kacrmiim die :)))
Alt konsuyla aran iyise bi soyle elini senin karnina sursun ki sende hamisssss ol, diyorlarya hamile arkadasiniz olsun,elini karniniza sursun,hamisssslere cok takilin filanDun acidan siteye giremedim bgn oglen okudum naneyi :) bidahakinde aklimda olsun bari bu arada alt komsu 2. Bebegine hamileymis millet iyi calisiyo heralde ya
Bu arada mekakimdan bir idrar ev usulu test yapaym dedim,karbonat koyunca bir tik yok,camasur suyu dokunce kopürtuyor, boş boş işler işte :))
Sağol canım benim yorumun için çok teşekkür ederim ... bi senin dediğin gibi düşünüyorum birde ilacım bitsin diyorumCok cok gecmis olsun gecmis olsun canm,insallah birdahakine bebisini alirsin eline. Bence ilaclarin bittsin canm,birde bu ay korunacaksiniz ya ....bunlar bitsin,obir ayin adetin bitiminden baslasan bence daha dogru olur hem de o surecde artik korunmadan ilişki yasycaksiniz. Ben boyle dusundum ama birde arkadaslar ne der bi bakalim
Hic sevmiyorum kendileriniAlt konsuyla aran iyise bi soyle elini senin karnina sursun ki sende hamisssss ol, diyorlarya hamile arkadasiniz olsun,elini karniniza sursun,hamisssslere cok takilin filan
Erken gebelik testiyle ogrenebilirsin canmm :)Merhaba kızlar batıma dört gün kaldı göğüslerimde acı ve şişlik var kasıklarım karnım ağrıyo dua edin inşallah bu ay olmuştur
geçen ay kimyasal gebelik geçirdim canım o yüzden test yapmaya korkar oldum. Pazartesiye kadar bekleyim diorum dayanabilirsem tabiErken gebelik testiyle ogrenebilirsin canmm :)
Hadi yaa:))))Hic sevmiyorum kendilerini
Insallah canim,gecikme varmi? varsa bir test al bi bakMerhaba kızlar batıma dört gün kaldı göğüslerimde acı ve şişlik var kasıklarım karnım ağrıyo dua edin inşallah bu ay olmuştur
Bak incir yiye bilirsin,kuru incir gunde bir tane yuyenler varmiş cok yardimci oluyormuşSağol canım benim yorumun için çok teşekkür ederim ... bi senin dediğin gibi düşünüyorum birde ilacım bitsin diyorum
Acaba ilacım bitince soğanın kafasına vurup çiğ olarak mı yesem
daha bat a 4 gün var olmassam eğer pazartesiye yaparım artık. İnşallah olmam da hamileyimdir yaa olsun artıkInsallah canim,gecikme varmi? varsa bir test al bi bak
Benimde 3 gunun var bekliyorum. Insallah hamisss oluruzdaha bat a 4 gün var olmassam eğer pazartesiye yaparım artık. İnşallah olmam da hamileyimdir yaa olsun artık
Canım benim onuda denemek isterim folik asitte kullansam tembellik için şuanda keçiboynuzu özü aldım onu içiyorum kanda çok kaybettim birde yumurtalıklara faydalı olsun diye hayırlısi Allah danBak incir yiye bilirsin,kuru incir gunde bir tane yuyenler varmiş cok yardimci oluyormuş
Bak incirde kansizlik icin cok iyi,hayirlisi canim.Canım benim onuda denemek isterim folik asitte kullansam tembellik için şuanda keçiboynuzu özü aldım onu içiyorum kanda çok kaybettim birde yumurtalıklara faydalı olsun diye hayırlısi Allah dan
inşallah canım heycanla bekliyorumBenimde 3 gunun var bekliyorum. Insallah hamisss oluruz
Hım iyimis hem kansızlık hem tembellik süper olur çok teşekkür ederim canım benimBak incirde kansizlik icin cok iyi,hayirlisi canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?