• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Dun acidan siteye giremedim bgn oglen okudum naneyi :) bidahakinde aklimda olsun bari bu arada alt komsu 2. Bebegine hamileymis millet iyi calisiyo heralde ya
Alt konsuyla aran iyise bi soyle elini senin karnina sursun ki sende hamisssss ol, diyorlarya hamile arkadasiniz olsun,elini karniniza sursun,hamisssslere cok takilin filan

Cok cok gecmis olsun gecmis olsun canm,insallah birdahakine bebisini alirsin eline. Bence ilaclarin bittsin canm,birde bu ay korunacaksiniz ya ....bunlar bitsin,obir ayin adetin bitiminden baslasan bence daha dogru olur hem de o surecde artik korunmadan ilişki yasycaksiniz. Ben boyle dusundum ama birde arkadaslar ne der bi bakalim
Sağol canım benim yorumun için çok teşekkür ederim ... bi senin dediğin gibi düşünüyorum birde ilacım bitsin diyorum
Acaba ilacım bitince soğanın kafasına vurup çiğ olarak mı yesem

Merhaba kızlar batıma dört gün kaldı göğüslerimde acı ve şişlik var kasıklarım karnım ağrıyo dua edin inşallah bu ay olmuştur :KK46:

Sağol canım benim yorumun için çok teşekkür ederim ... bi senin dediğin gibi düşünüyorum birde ilacım bitsin diyorum
Acaba ilacım bitince soğanın kafasına vurup çiğ olarak mı yesem
Bak incir yiye bilirsin,kuru incir gunde bir tane yuyenler varmiş cok yardimci oluyormuş

Bak incir yiye bilirsin,kuru incir gunde bir tane yuyenler varmiş cok yardimci oluyormuş
Canım benim onuda denemek isterim folik asitte kullansam tembellik için şuanda keçiboynuzu özü aldım onu içiyorum kanda çok kaybettim birde yumurtalıklara faydalı olsun diye hayırlısi Allah dan

iyi gunler arkadaslar bende bu ay sogan kurune basladim 1.5senedir evliyim ama malesef cocuk olmuyo..doktora gittik bazi aylar yumurta catlamiyo soyledi baska sorun yok..bende bu ay sogan kurune adet bitdikden 2gun sora basladim ve 14cu gun 23x17mm yumurta gelismis ama catlamamiwti sonrasini kontrol etmedim.belim cok kotu agriyo,istaham artmis ve sık idrara cikiyom ama adetime daha var 19wubat sogan kurundenmi acaba bunlar?kewki hamilelik olsa ya..Allahim isteyen her kese bebis nasib etsin inwAllah Amin:KK46:

Back