Amin canımAnladım canım allahım göstermesin dermansız dert vermesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımAnladım canım allahım göstermesin dermansız dert vermesin
Ayy kizz kske hamile olsannEvt netten baktim, mesela cocuklarda oldugunu bikiyordum. Kadinda mikerob varsa oluyormuş, ya bobrekler hastaysa,bazilarinda hamilelikte olmuş. Yani bende hic buri yok bunlarin. Dusunuyorum belki sogan kurunun etkisindendir temizliyordur,belkide adet oncesidir,dedigim gibi hic olmazdi ve baya var
Adetin gectiyse test yap belki vardir belli olmazBu arada mekakimdan bir idrar ev usulu test yapaym dedim,karbonat koyunca bir tik yok,camasur suyu dokunce kopürtuyor, boş boş işler işte :))
Hayırlı sabahlar canım. Doktorlar anlamıyorlar rahim kaymasını sebepsiz diyorlar ya hani illaki sebebi var tabi önce allahtan da doktorın da bilmedikleri çar elbettee...
şöyle kısaca anlatmaya çalışayım canım baya uzun hikaye çünkü :)
Öncelikle iki buçuk yıllık evliyiz 22 yaşındayım ilk yıl bebek olmayınca bi doktora gidelim dedik tabi beni takmadılar bile hepsi daha küçüksün acelen ne falan bunalttılar beni. Acelem Yok sebebini öğrenmek istiyorum dedim strese giriyorum ister istemez neyse işte anca bir yıl içinde butun tahliller yapıldı dosya açtırmak için gerekli seyleri yaptık prolaktin yüksek denildi onu düşürmeye çalıştık düştü ve Sebebi kalmadı pco da var dediler ama adetlerim düzenli oldugu için engel değil bekle senin olur sesi en son doktor. e hiç sebepsiz ise anneme bikaç akrabamız rahmi kaymış olabilir demiş. Bi kadının yanına götürmek istedi beni gitmedim cok ısrar etti iyi dedim gidip de memnun kalanların hikayelerini dinliyim dedim giden akrabalarımızla konuştum gerçekten de rahmi kayanlar o kadının yanına gitmişler (kadın yaşlı bi teyze) ve iki ay sonra hamile kalmışlar. Aklıma yattı çünkü bir yıl boyunca cok ağır kaldırdım markette hayvan gibi. Neyse adetli gitmem gerekiyordu gittim adetin beşinci günü ve o sırada yumurta takibi için klomene de başlamıştım beşinci gün kullanacaktım kadına söyledim bişey olmaz iç dedi zaten bakıcam sadece düşmemiş de olabilir dedi. Uzandım yere ayaklarımı kanepeye uzattım kasıklarıma bastırdı biraz bekledi yokluyordu aşagılara falan indi bastırıyordu. Senin rahmin bayaaa kaymış dedi ben şok oldum :/ yani çoktandır kaymış bu Yen'i değil dedi sertleşmiş artık dedi. Markette çalıştırdığım dönemde düşmüştür dedim düşmüşse. Göbek deliğime de bastırdı göbeğin de kaymış dedi. :O göbeğim sol tarafa kaymış ve çekip yerleştirdi sağolsun. Ha ben de hissediyordum tabi ne yapsa bana da gösteriyordu. Göbek deliğime bastırınca kalp gibi atması gerekiyor dedi baktık atmıyordu son tarafta atıyordu yerleştirince de baktım delikte. Atıyordu :) neyse zor olan rahmi yerleştirmekti. Kadın yerleştirene kadar mahvoldu üç gün boyunca uğraştı iki tane bardak da istedi benden. Üçüncü gün bardak da attı basıklarıma yukarı doğru çekti. Ya cidden ben de hissediyordum zaten ve ben de baktım kasıklarımda kalp gibi atıyordu artık :) en son bi bezi inçe uzun kesti (çarşaftı hatta) kadıklarımın altına gelecek şekilde doladı bagladı bekle gece açarsın dedi iyice yerleşsin diye bagladı. Allah'a kalmış artık dedi cok şükür saat gibi atıyor artık rahmin maşallah dedi :) Bikaç ay içinde Allah izin verirse olur dedi bakalım beklemedeyiz. Kızlar benim kasıklarım asla ağrımazdı eskiden ve kasık neresi bile bilmiyordum :) artık hissediyorum yumurtamın çatlayıp çatlamadığını bile cok şükür. Ha şunu da söyleyeyim cocugu olup da rahmi düşen de var sonradan. Onlar da hamile kalamıyor örnek anneannem 5 cocugu varmış 6.yı istiyormuş olmuyormus bi kadın rahmini yerleştirince hemen o ay hamile kalmıs :) baya uzattım kızlar ama yardımcı olmak için herşey![]()
çHayırlı sabahlar canım. Doktorlar anlamıyorlar rahim kaymasını sebepsiz diyorlar ya hani illaki sebebi var tabi önce allahtan da doktorın da bilmedikleri çar elbettee...
şöyle kısaca anlatmaya çalışayım canım baya uzun hikaye çünkü :)
Öncelikle iki buçuk yıllık evliyiz 22 yaşındayım ilk yıl bebek olmayınca bi doktora gidelim dedik tabi beni takmadılar bile hepsi daha küçüksün acelen ne falan bunalttılar beni. Acelem Yok sebebini öğrenmek istiyorum dedim strese giriyorum ister istemez neyse işte anca bir yıl içinde butun tahliller yapıldı dosya açtırmak için gerekli seyleri yaptık prolaktin yüksek denildi onu düşürmeye çalıştık düştü ve Sebebi kalmadı pco da var dediler ama adetlerim düzenli oldugu için engel değil bekle senin olur sesi en son doktor. e hiç sebepsiz ise anneme bikaç akrabamız rahmi kaymış olabilir demiş. Bi kadının yanına götürmek istedi beni gitmedim cok ısrar etti iyi dedim gidip de memnun kalanların hikayelerini dinliyim dedim giden akrabalarımızla konuştum gerçekten de rahmi kayanlar o kadının yanına gitmişler (kadın yaşlı bi teyze) ve iki ay sonra hamile kalmışlar. Aklıma yattı çünkü bir yıl boyunca cok ağır kaldırdım markette hayvan gibi. Neyse adetli gitmem gerekiyordu gittim adetin beşinci günü ve o sırada yumurta takibi için klomene de başlamıştım beşinci gün kullanacaktım kadına söyledim bişey olmaz iç dedi zaten bakıcam sadece düşmemiş de olabilir dedi. Uzandım yere ayaklarımı kanepeye uzattım kasıklarıma bastırdı biraz bekledi yokluyordu aşagılara falan indi bastırıyordu. Senin rahmin bayaaa kaymış dedi ben şok oldum :/ yani çoktandır kaymış bu Yen'i değil dedi sertleşmiş artık dedi. Markette çalıştırdığım dönemde düşmüştür dedim düşmüşse. Göbek deliğime de bastırdı göbeğin de kaymış dedi. :O göbeğim sol tarafa kaymış ve çekip yerleştirdi sağolsun. Ha ben de hissediyordum tabi ne yapsa bana da gösteriyordu. Göbek deliğime bastırınca kalp gibi atması gerekiyor dedi baktık atmıyordu son tarafta atıyordu yerleştirince de baktım delikte. Atıyordu :) neyse zor olan rahmi yerleştirmekti. Kadın yerleştirene kadar mahvoldu üç gün boyunca uğraştı iki tane bardak da istedi benden. Üçüncü gün bardak da attı basıklarıma yukarı doğru çekti. Ya cidden ben de hissediyordum zaten ve ben de baktım kasıklarımda kalp gibi atıyordu artık :) en son bi bezi inçe uzun kesti (çarşaftı hatta) kadıklarımın altına gelecek şekilde doladı bagladı bekle gece açarsın dedi iyice yerleşsin diye bagladı. Allah'a kalmış artık dedi cok şükür saat gibi atıyor artık rahmin maşallah dedi :) Bikaç ay içinde Allah izin verirse olur dedi bakalım beklemedeyiz. Kızlar benim kasıklarım asla ağrımazdı eskiden ve kasık neresi bile bilmiyordum :) artık hissediyorum yumurtamın çatlayıp çatlamadığını bile cok şükür. Ha şunu da söyleyeyim cocugu olup da rahmi düşen de var sonradan. Onlar da hamile kalamıyor örnek anneannem 5 cocugu varmış 6.yı istiyormuş olmuyormus bi kadın rahmini yerleştirince hemen o ay hamile kalmıs :) baya uzattım kızlar ama yardımcı olmak için herşey![]()
Yok gecmeti daha var 4 gunAdetin gectiyse test yap belki vardir belli olmaz
Yok yapmam4 gunum var,ama eminim olcam tum belirtilerini yasiyorumBence gecmeden yapma ben ayni gun yaptim olmam gereken gun negatif cikmisti
O zaman iltihabın sökülüyordur canım bana da gecen seneki içişinde olmustu ama buyuk tuvaletle bildiğin iltihap gidiyorduEvt netten baktim, mesela cocuklarda oldugunu bikiyordum. Kadinda mikerob varsa oluyormuş, ya bobrekler hastaysa,bazilarinda hamilelikte olmuş. Yani bende hic buri yok bunlarin. Dusunuyorum belki sogan kurunun etkisindendir temizliyordur,belkide adet oncesidir,dedigim gibi hic olmazdi ve baya var
Canım kendin kasıklarına bastırıp anlayabilirsin kalp gibi atması gerekiyor. Evet rahim tersliği engel değil ama rahim kaymasını doktorlar bilmiyor zaten dene sen kendin bakalımCan'ım çok teşekkür ederim cevabın için baya detaylı anlatmışsın bende rahim tersliği var dr engel değil diyor ama böyle Bi teyzeyi araştırmak lazım nerden bılucaz
ç
Dua edelim canım hayırlısıyla hamilesindir inşallahhhh :))Yok yapmam4 gunum var,ama eminim olcam tum belirtilerini yasiyorum
Olabilir ogledir bence iltihabi sokuyordum,ilk gordum boyle bir seyO zaman iltihabın sökülüyordur canım bana da gecen seneki içişinde olmustu ama buyuk tuvaletle bildiğin iltihap gidiyordu
Ah canim gecmis olsun,neden yaptirdin kurtaj sorunmu vardi yoksa?sogan kurunun bildigim herseye faydasi var ama sen şu an antibiotik kulaniyorsan bence kürü yapma. Bence antibiotiyin bitmesi lazim,cunki soganda bir antibiotikdirİyi akşamlar kızlar birşey soracaktım perşembe günü Kürtaj oldum az az kanama devam ediyor soğan kürü yapsam mı acaba içim temizlensin korkuyorum enfeksiyon kaparım diye şuan antibiyotik kullanıyorum ne yapmalıyım birde bende yumurta tembelliği var soğan kürü yapsam faydası olurmu
Antibiyotik bittikten sonra yap canım bence soğan da antibiyotik yerine geçiyor ağır gelebilir ikisi birdenİyi akşamlar kızlar birşey soracaktım perşembe günü Kürtaj oldum az az kanama devam ediyor soğan kürü yapsam mı acaba içim temizlensin korkuyorum enfeksiyon kaparım diye şuan antibiyotik kullanıyorum ne yapmalıyım birde bende yumurta tembelliği var soğan kürü yapsam faydası olurmu
Canim tam tersi sogan kuru kullandigin zaman ilişkiye gireceksin ki bir sonuc olsun, zaten 15 gun kullancan daha sonra bir 10 gun daha,hamile kalisan zaten kullanaya gerek yok,amacimiz hamissssss kalmakmerhabalar. bisorum olucak. soğan kürünü içtiğin sürece ilişki olmıycakmı ? hani hamile kalınırda bebeğe zararı olursa falan? :S
Aaaa geçmişler olsun canım Yaa cok üzüldümKizlar mecburen sogani birakmak zorundayim. Mide rahatsizligim vardi ve az once acillik oldum. Mide yanmasi kusma ishal yapti bende4.kez icmistim ama devam edemicem cok kotuyum suan
Ayy canm ya,cokmu kotu oldun gecmis olsun.acaba 1-2 gun ara versen sonra baslasan birdaha. Belki yedigin bir sey dokunmustur sana??Kizlar mecburen sogani birakmak zorundayim. Mide rahatsizligim vardi ve az once acillik oldum. Mide yanmasi kusma ishal yapti bende4.kez icmistim ama devam edemicem cok kotuyum suan