Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar mecburen sogani birakmak zorundayim. Mide rahatsizligim vardi ve az once acillik oldum. Mide yanmasi kusma ishal yapti bende 4.kez icmistim ama devam edemicem cok kotuyum suan
Uzuldum senin adina ah canim,yinede dusunuyorum ki yediyin bir seymi acaba dokundu sana,kusma ihsal gibi belirterin var

Uzuldum senin adina ah canim,yinede dusunuyorum ki yediyin bir seymi acaba dokundu sana,kusma ihsal gibi belirterin var
Yok kuzum her zamanki seyleri yedim sogana baslamadan once mide rhatsizlgi vs olan kullanmasin yaziyodu dikkate almadim ama cok psman oldm acidan agliyorm bebek hevesi neler yaptiriyo insana. Artik biraktim Allah verirse eger bi gun o zaman olsun insallah ben smdi karnimn ustune yaticam kizlar insallah gecer size insallah yararli olurda hamis kalirsiniz

Kıyamam Yaa keşke denemeseydin olucak Allah'ın izniyle hepimizin olucak inanıyorum yakın zamanda paylasıcaz :) sen dikkat et şimdi kendine cok iyi bak iyileş hemencik :*

Canim tam tersi sogan kuru kullandigin zaman ilişkiye gireceksin ki bir sonuc olsun, zaten 15 gun kullancan daha sonra bir 10 gun daha,hamile kalisan zaten kullanaya gerek yok,amacimiz hamissssss kalmak

teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için bebek istediğimizden beri adet olamıyorum 33. gün geçti ilaçla oldum. bi denemek istiyorum bu kürü. şuan adetimin 3. günü bittikten sonra 7. gün başla yazıyo çoğu yerde başlıycm ozaman nasipse.

Ah canim benim insallah gecer rahatlarsin,boyle olucagini bilemezdi ki tatlim,uzme kendini. Allah illah verir sen uzulme.

Başla canm başla insallah sifasini bulursun,adet duzensizligine bile iyi gelecektir.

Tatlim evde kuru nane varsa demle iç cok iyi gelecek,hatta ice bilsen kuru kuru avucuna al kuru naneyi ustundende suyu ic yut.bak hemencik kesicektik mide agrisini hatta ihsale bilr cok iyudir toparlar,ve mide bulantisina da iyidir keser hemen,ama onemlisi agridir,kuru naneyu ic canim gercekten agriyi 5 d alicaktir

Arkadasim nasil oldun sen,daha iyimisin

Ay hay allah yaa cok gecmis olsun sogan yapabilir ama benimde midem cok hassas baya korkarak yaptm ama cok sknti olma
misti bende

Ah canim gecmis olsun,neden yaptirdin kurtaj sorunmu vardi yoksa?sogan kurunun bildigim herseye faydasi var ama sen şu an antibiotik kulaniyorsan bence kürü yapma. Bence antibiotiyin bitmesi lazim,cunki soganda bir antibiotikdir
Sağol canım benim bebeğimin kalp atışları alınmadi Kürtaj oldum onun için bugünle ucgunluk ilacım kaldı .. buay korunacagiz önümüzdeki ay rabbim nasip ederse şansımı deneyecegim... soğan kürünu içimi temizlesin diye istiyorum yumurta tembelliği var birde kurtajdan kan pıhtısı birşey kalırsa diye istiyorum adetimi beklesem yoksa ilaç bitimi başlasam mı bilemedim sen ne dersin canım benim hakkımda hayırlısı olsun inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Cok cok gecmis olsun gecmis olsun canm,insallah birdahakine bebisini alirsin eline. Bence ilaclarin bittsin canm,birde bu ay korunacaksiniz ya ....bunlar bitsin,obir ayin adetin bitiminden baslasan bence daha dogru olur hem de o surecde artik korunmadan ilişki yasycaksiniz. Ben boyle dusundum ama birde arkadaslar ne der bi bakalim

Arkadasim nasil oldun sen,daha iyimisin
Esim sicak su torbasi getirdi karnima koydum oylece aglaya aglaya uyumusum kizlar ve suan superimm ohhh kurtuldum o nasil bi aciydi ya biz nasil dogm yapcaz bu arada iyilestigim icin bos durmadim tabiki ve ovulasyon testime bgn basladim simdi benm icin cok erken daha 9.gunumdeyim ama 2.cizgi silik cikti ben 21inde fln yumurtlarim saniyodum silik cikmasi yumurtlama yaklasti demek mi?

Canim tekrr gecmis olsun silik cizgileri hic umursama bence bn 12. Gunde fln silik cizgi gordum sora kayboldu bu ayda yakalayamadm die dusundm sora 21.gunde koyu 2 cizgi gordm o 2 cizgiyi gorene kadar devam et , silik cok bise ifade etmio

Canim bir daha gecmis olsun,cok sukur iylesmissin,inwallah cizgileri n hep cift cikar guzel sonuclarini bekliyoruz

Oh iyi sevindim iyileştiğine canım :) karnına sıcak su torbası koyma doğru değil canım

Ama olurda yinedd miden agridigin zaman avucuna kuru naneyi al ve su ile yut,agrini aninda kesecektir

Canim tekrr gecmis olsun silik cizgileri hic umursama bence bn 12. Gunde fln silik cizgi gordum sora kayboldu bu ayda yakalayamadm die dusundm sora 21.gunde koyu 2 cizgi gordm o 2 cizgiyi gorene kadar devam et , silik cok bise ifade etmio
Tatlm bu ovulyasyon testlerini nezaman baslamaya lazim,bende alib takib edeyim, ve bu ateş olcmede sanirim ayni gunden baslaniyordu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…