Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ayy kizz kske hamile olsann

Can'ım çok teşekkür ederim cevabın için baya detaylı anlatmışsın bende rahim tersliği var dr engel değil diyor ama böyle Bi teyzeyi araştırmak lazım nerden bılucaz
ç

O zaman iltihabın sökülüyordur canım bana da gecen seneki içişinde olmustu ama buyuk tuvaletle bildiğin iltihap gidiyordu

Can'ım çok teşekkür ederim cevabın için baya detaylı anlatmışsın bende rahim tersliği var dr engel değil diyor ama böyle Bi teyzeyi araştırmak lazım nerden bılucaz

ç
Canım kendin kasıklarına bastırıp anlayabilirsin kalp gibi atması gerekiyor. Evet rahim tersliği engel değil ama rahim kaymasını doktorlar bilmiyor zaten dene sen kendin bakalım

İyi akşamlar kızlar birşey soracaktım perşembe günü Kürtaj oldum az az kanama devam ediyor soğan kürü yapsam mı acaba içim temizlensin korkuyorum enfeksiyon kaparım diye şuan antibiyotik kullanıyorum ne yapmalıyım birde bende yumurta tembelliği var soğan kürü yapsam faydası olurmu

Ah canim gecmis olsun,neden yaptirdin kurtaj sorunmu vardi yoksa?sogan kurunun bildigim herseye faydasi var ama sen şu an antibiotik kulaniyorsan bence kürü yapma. Bence antibiotiyin bitmesi lazim,cunki soganda bir antibiotikdir

merhabalar. bisorum olucak. soğan kürünü içtiğin sürece ilişki olmıycakmı ? hani hamile kalınırda bebeğe zararı olursa falan? :S

Antibiyotik bittikten sonra yap canım bence soğan da antibiyotik yerine geçiyor ağır gelebilir ikisi birden

Kizlar mecburen sogani birakmak zorundayim. Mide rahatsizligim vardi ve az once acillik oldum. Mide yanmasi kusma ishal yapti bende 4.kez icmistim ama devam edemicem cok kotuyum suan

merhabalar. bisorum olucak. soğan kürünü içtiğin sürece ilişki olmıycakmı ? hani hamile kalınırda bebeğe zararı olursa falan? :S
Canim tam tersi sogan kuru kullandigin zaman ilişkiye gireceksin ki bir sonuc olsun, zaten 15 gun kullancan daha sonra bir 10 gun daha,hamile kalisan zaten kullanaya gerek yok,amacimiz hamissssss kalmak

Kizlar mecburen sogani birakmak zorundayim. Mide rahatsizligim vardi ve az once acillik oldum. Mide yanmasi kusma ishal yapti bende 4.kez icmistim ama devam edemicem cok kotuyum suan
Ayy canm ya,cokmu kotu oldun gecmis olsun.acaba 1-2 gun ara versen sonra baslasan birdaha. Belki yedigin bir sey dokunmustur sana??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…