Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ayne Can'ım ya dediğim gibi zor Bi süreç ama kendimi ayakta tutmamız lazım her ay Yen'i bişeyler deneyip umutlanıyoruz ayları sayarken yıllar geçmiş bende geriye baktığımda kendime şaşırıyorum ama çok şükür rabbime tevekkül ediyorum Rabb'im dilerse olur vesile arıyoruz tez zaman nasip etsin inşallah Rabb'im bizlere

Insallah once senin snrada bizlerin olur canm

Âmin canım amiiiin cümlemizin olsun Allah'ın izniyle hayırlı sağlıklı evlatları. 6bucuk yıl demişsin çok zor yaaa bizim iki buçuk yıl oldu senin psikolojini düşünemiyorum bile
Rabb'im sabrını veriyor inşallah senin de tez zamanda olur kendimizi çok yıpra

Cnm ictiyin bitkileri kac gun iciyorsun? Bende senin dedigin süd ve maydanoz kuru vardi onu uygulamaya dusunuyorum

Cnm ictiyin bitkileri kac gun iciyorsun? Bende senin dedigin süd ve maydanoz kuru vardi onu uygulamaya dusunuyorum
Valla canım ben dün başladım içmeye Salı'ya kadar içeyim Çarşamba'da soğan kürüne başlıyayım diyorum maydonoz kürünü yapmadım ama çok duydum bi tanıdığım bu kürü yapıp ertesi ay hamile kaldı ama soğan kürü daha ağır bastı önce bunu yapayım diyorum

Anladim canim,bitkileri aktardan bulmam lazim icelim nede olsa herseye faydasi vardir, benimde aklima takildi uygularim denerim,sud maydanoz kuru internetden baktim cokhamile kalan var. Regl olursam sogan kurune devam

Anladim canim,bitkileri aktardan bulmam lazim icelim nede olsa herseye faydasi vardir, benimde aklima takildi uygularim denerim,sud maydanoz kuru internetden baktim cokhamile kalan var. Regl olursam sogan kurune devam
Evet öyle sen ne kadar süredir istiyorsun hamileliği yada doktora falan gittin mi?

Evet öyle sen ne kadar süredir istiyorsun hamileliği yada doktora falan gittin mi?
6 ay olcak bu ama olmuyor,hic bir sorunum yok her sey yolunda yumurtalik olsa olculeri,kist yok hastalik yok cok sukur,adetim hep duzenli.bi kere gittim doktora,doktor sorun yok olucak dedi sabr filan. ben 3 seneye yakin korundum ondan ola biliyormus. Yumurtaliklar tembeleşiyormuş. Iste boyle benim durum

Bizde bir yıl korunduk daha doğrusu eşim korundu 4 şudur deniyoruz bizde geçen ay doktora gittim rahimde yumurtalıklarda çok sağlıklı dedi testlerde de sorun yok gerçi asıl onu merak ediyorum dr lh estiradiol falan bakmadı işte tiroid kızamıkçık toxoplazma gibi hamilelik öncesi rutin testler yaptı sende ne gibi testlere baktılar

Bu arada benim de adetim düzenli kist falan da yok çok şükür

Bana hic bir test yapilmadi,bikere rengli tomografi komple bakildi,bi kerede normal kadin dr ulrasyon boyle yani.senin dediklerinin hic biri yapilmadi bana benmi tecrubesizim yoksa dr gerek olmadigini biliyorlarmi???

Bana hic bir test yapilmadi,bikere rengli tomografi komple bakildi,bi kerede normal kadin dr ulrasyon boyle yani.senin dediklerinin hic biri yapilmadi bana benmi tecrubesizim yoksa dr gerek olmadigini biliyorlarmi???
Bana da tomografi falan bakılmadı ultrasonla Rahime yumurtalıklara baktılar sorun yok dedi 5 tüp kan alındı işte kanda bu söylediklerime baktılar tiroid falan gebeliğe engel olabiliyormuş kızamıkçık yada toxoplazma testleri ise gebe kalmak için değil gebelikten önce bakılıyor gebelikte geçirilmesi tehlikeliymiş ben geçirmişim çocukken benim merak ettiğim burdan öğrendim bunlardı da yumurtanın kalitesi işte tüplerin açıklığı bende bunlara bakılmadı hangi durumlarda istiyorlar acaba

Bende istiyerek krnmdm
Hee toxsiplazmayi filan hatirladim,onlara evt kanda bakiliyor,mikrob saliyir yani genelde hamileyken yapiliyor,oldugu zaman bebeye zarar hep anne karninda hem dogsuktan sonra

Bende istiyerek krnmdm

Hee toxsiplazmayi filan hatirladim,onlara evt kanda bakiliyor,mikrob saliyir yani genelde hamileyken yapiliyor,oldugu zaman bebeye zarar hep anne karninda hem dogsuktan sonra
Aynen ama yumurtaya yada tüplere falan bakılmadı işte bende merak ediyorum baktırsam mı bilemiyorum

Bencede yumurta kalitesi ve kist gibi sorunlarin olmamasidir. Rengli tomografii bana dahiliye dr yaptirmisti o ara sagolsun, tek kadinlim digil midemden tut taa citerlerime kadar cekap yatrirdi,cok saglam ciktim tebrib bile etti dr cok sevinmistim,yani canm cekaptan gecmisken kadin dr na girmistim oda ultrasonla bakti

Aynen ama yumurtaya yada tüplere falan bakılmadı işte bende merak ediyorum baktırsam mı bilemiyorum
Baktir istersen,ama bir sorunun yoksa takma kafana.ben bu konularda rahatim mesela.biliyorum kendimi sorun yasamiyorsam demek her sey yolunda

Anladım canım çok şükür sağlıklıyız bir yerde okumuştum hamilelik kelebek gibiymiş ne kadar kovalarsan o kadar kaçarmış gelde kovalama şimdi Bu arada yaşın kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…