Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Aynen bir umut. Evet adetin 7 gununden 15 gun sabah aksam yemekten 10 dakika once bu sekil uyguladim.
Kahve rengli kabugunu soydum,4 de boldum ve 1,5 su bardagi klorsuz su sicak koydum,5 dakika kaynattim,cok fazla ilimadam ama orta sicaklikta ictim insallah sifasini buluruz

Kahve rengli kabugunu soydum,4 de boldum ve 1,5 su bardagi klorsuz su sicak koydum,5 dakika kaynattim,cok fazla ilimadam ama orta sicaklikta ictim insallah sifasini buluruz
İnşallah bakalım bende başlayayım teşekkür ederim hayırlı sonuçlar alırız inşallah

7. Gunde baslamak daha iyi bence ozaman ilk ayda tutma sansi yukselio diger turlu yumurtlama zamani gecio zaten

aaa ben 7 gün basladım yha
Vallah acik soylenirse ben hic gune filan bakmadim,duydugum gunun aksaminda basladim icmeye :) sonradan okudum izledim ve 7 ci gunden icildigini ogrendim,ama bence illah faudasi olur. Olurda boşa giderse ozaman 7ci gununden icmeye baslycm cnm

Bu arada kolay gelsin bu kiş gunlerinde yogun temizlik yapmişsin hemde 2 gün, ben bu gun sabah sabah camlari sildim be parmaklarim dondu
Ay ben ankaradayim bide ve bezle balkon demirlerini sileyim
Vallah acik soylenirse ben hic gune filan bakmadim,duydugum gunun aksaminda basladim icmeye :) sonradan okudum izledim ve 7 ci gunden icildigini ogrendim,ama bence illah faudasi olur. Olurda boşa giderse ozaman 7ci gununden icmeye baslycm cnm
Saracoglunun videosunu izle canim fayda almak icin 2.gun icin diyor. Hatta bi kadin bi hafta sonra mi diye sormus ona istinaden regl bittikten itibaren 2.gun demis

Canim havalar souk ama temizliksizde olmuyor vallah. Bununla ilgili okadar video varki,benim izledigim ve okudugum 7 ci gunder diyor,ama sen izledinse 2 gunden diyorsa done done dogrudur. Ya ben iste konsum soyledi ve o gunu hemen uygulamaga basladim,sonra nete baktim gordum ki gunu varmis, 15 gun bitikten sonra adet gunumun 7 ci gununden bir hafta daha ictim.

Ortalik iyice karisti bi 2 ci gun bi 7 ci,allah sifasini versin.reglime bir hafta kaldi ve bu gunden artik karnimi şiş ve agirlasmis hisediyorum

Ortalik iyice karisti bi 2 ci gun bi 7 ci,allah sifasini versin.reglime bir hafta kaldi ve bu gunden artik karnimi şiş ve agirlasmis hisediyorum
Evet bu gün olayı sıkıntı hangisini yapacağız ki ? Sabah ayrı akşam ayrı mı yapmak lazım yoksa yapıp hem sabah hem akşam mı içmek lazım ?

Valla anlamadim gitti saracoglu videosunda bittikten 2 gun sonra diyor ama cok da fark olmaz gerci ha bittigi gun ha iki bu gun sonra. Aslinda bizi en cok ilgilendiren hemen ilk ayda hamile kalanlarin yaptigi uygulama kiz kimisi hele reglden 7 gun snra diyo kimisi yumurtlamis bile oluyo zaten hix bir rolu yok onun ben 18.gunde yumurtladigim icin benim icin ha bittigi gun ha iki gun sonra bu ay tutturalim da hepimiz

Aynen cok dogru esas tutturmak bencede okadar fark olmaz ya 2 ya 7 gun,bende 28 gunden bir oluyor yumurtalama da 14 -16 gune geliyor,ama ben hisetmiyorum hic,bir tek regle bir hafta kala karmin agirlasiyor ve acayib istah tatli yiyesim geliyor

Birde şu kocalarin nazi olmazsa iyi olur, baska gun olsa her gun isterler ama desen ki bugun yumurtalama gunu bebiw yapmak lazim ozamanda ya isleri gucleri cok,ya keyfleri yok

Aynen cok dogru esas tutturmak bencede okadar fark olmaz ya 2 ya 7 gun,bende 28 gunden bir oluyor yumurtalama da 14 -16 gune geliyor,ama ben hisetmiyorum hic,bir tek regle bir hafta kala karmin agirlasiyor ve acayib istah tatli yiyesim geliyor
Aaah sen bide bana sor ymurtlama donemi hop oturup kalkiyom kasik agrisindan. Taaaki catladigi gune kadar geberiyorum. Ama ben boyle degildim ilk gebeligim karnimda ölup kurtajla alindiktan sonra ki yumurtlamalarim oyle oldu. Bilmedigim icin yumurtlama donemi acile gittim agridan yumurtluyosun normal dediler oyle inandim ymurtlama agrisi olduguna valla. Akintilarimi da eskiden farketmezdim artik farkediyorum. Ama gel gorki eskiden yumurtlamami farketmedigim halde korunmayi biraktgim ilk ay gebe kalmistim simdi 4.reglim geldi biticek

Birde şu kocalarin nazi olmazsa iyi olur, baska gun olsa her gun isterler ama desen ki bugun yumurtalama gunu bebiw yapmak lazim ozamanda ya isleri gucleri cok,ya keyfleri yok
Valla esim bana yalvariyodu soyleme diyee kafasina takiliyomus kendini ayarlanmis makine gibi hissediyormus  simdi bakti ki tutmuyor 3 aydr oda gerildi yumurtlama zamani soyle de bi dag evi tutalim kafamiz dagilsin dedi bakalim o ise yariyacak mi

Cok cok gecmis olsun canim,ah iste salik birkere bozulduysa eskisi gibi olmuyor, ama olur bence sende illah yani cunki ilk gebeliyi yasadin. Iki kere acile gitmisim agridan ama bana hic yumurtliysun demediler.bende hic pek akinti olmaz geneld. Ben bir ara lavanta demleyib ictim aksamlari yatmadan once Ibrahim S. Iki hafta demledim ictim,ve gercekten hem stesimi azaltdi esas da ader donemin agrilarini sancilarini kesti cok iyi geldi,hatta lavanta herseye derman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…