Hihihih :) hadi bakalm kizlar insallah hep birlikte kavusurus bebislerimiseeBende cok severim ya Ibrahim Saracoglunu cok iyi birisi vallah
Hihihih :) hadi bakalm kizlar insallah hep birlikte kavusurus bebislerimisee
vallah ben cok severek ictim ictikce de bal gibi geldi ohhh dedim şifasi olsunrwgl bittikten 2 gun sonra baslaniyor programda da oyle demis. Hadi burnumuzu tikaya tikaya icelim sogan kurumuzu icelim ki gelsin bebislerimizzzz
Ben daha reglmin 2.gunundeyimmmm gecen ay 4 5 gun sadece sabah ictim valla ne garip ki ilk kez sancim bile yokVall
vallah ben cok severek ictim ictikce de bal gibi geldi ohhh dedim şifasi olsun
Canim ben cogu reglimde acillik olurdum. Kivranirdim. Yani yillardir oyleydim. Bu ay ilk defa icmistim kürü 4 5 gun sadece yani. Valla direk ona bagliyorum bildigin en agir gecen 2.gun evin en detayli temizligini yaptimSanci olunca cok kotu ya hic cekilmez,iyiki de olmamiş,kurun etkisi olabilir
Kiz valla icerken tatli ama yutunca geyirmiș gibiTadi guzel diyolar sogan tadi olmuyomus tatliymis
nde cok olmusum accillik vallah,surunmusum evde yerlerde, ancak igneyle gecmis agrim oda cabaladiktan sonra.tabi hep o sekil olmuyor en cok stresliykenCanim ben cogu reglimde acillik olurdum. Kivranirdim. Yani yillardir oyleydim. Bu ay ilk defa icmistim kürü 4 5 gun sadece yani. Valla direk ona bagliyorum bildigin en agir gecen 2.gun evin en detayli temizligini yaptim
Evt guzeldir bence,benim için şöyle cok illikken soyuga yakin kotü zor icilir,ama biraz sicakken daha guzel ve tatlimsi gibi( sogan tatli ya) yesil cay gibi :) birde sey oldu bende tok tuttu beni hic yemek yemegi istemedimTadi guzel diyolar sogan tadi olmuyomus tatliymis
Biraz sicakken guzel ama,cok ilidiginda kotu dogruKiz valla icerken tatli ama yutunca geyirmiș gibi
Bu arada kolay gelsin bu kiş gunlerinde yogun temizlik yapmişsin hemde 2 gün, ben bu gun sabah sabah camlari sildim be parmaklarim donduCanim ben cogu reglimde acillik olurdum. Kivranirdim. Yani yillardir oyleydim. Bu ay ilk defa icmistim kürü 4 5 gun sadece yani. Valla direk ona bagliyorum bildigin en agir gecen 2.gun evin en detayli temizligini yaptim
Zaten soguk icilince etkisi olmazmis iliktan bi tik ustu sicaklikta icin kizlarBu arada kolay gelsin bu kiş gunlerinde yogun temizlik yapmişsin hemde 2 gün, ben bu gun sabah sabah camlari sildim be parmaklarim dondu
Sari akinti olabilir diyor Ibrahim S.oglu rahmi temizliyormus.kızlar merhaba, doktor muayene sırasında yoğun iltihabım olduğunu söyleyip 2 adet fitil vermişti. 1 tanesini kullandım sonra adet oldum bitince soğan kürüne başladım düzenli uygulamaya çalışıyorum yaklaşık 10 gün oldu. sarı akıntım var. sanırım rahmi temizliyor. sizde de böyle olmuş muydu ? gerçi ovuasyon olup olmadığını da anlayamıyorum bu ay akıntım hep sarı geliyor.
canim bende 5 aydir ugrasiyorum cocuk icin ve her ay hayal kirikligina ugryrm. Sogan kuru uyquladim ben,simdi bekliyorum bir haftaya regl gunum geliyor. Regl olursam sogan kurune devam edicemArkadaşlar merhaba 1.5 yıllık evliyim yaklaşık 4 aydırda bebek düşünüyoruz bugün regl oldum tabi büyük hayal kırıklığı oluyor geçen ay doktora gittim rahime yumurtalıklara baktı çok sağlıklısın dedi işte tiroidde falan da sıkıntı yok.Tabi biran önce hamile kalmak istiyor insan benim sormak istediğim şu kafam çok karıştı soğan kürü mü yoksa incir kürü mü yapmalıyım ? Maydonoz süt kürü var birde sonra çay olarak civanperçemi çobançantası ve Aslanpençesi kafam allak pullak oldu
Bende bu ay başlayayım diyorum buradan okuduklarım baya ümitlendirdi 7. Günü başlanıyor 15 gün uygulanıyor sabah akşam değil mi sen nasıl uyguluyorsun ?canim bende 5 aydir ugrasiyorum cocuk icin ve her ay hayal kirikligina ugryrm. Sogan kuru uyquladim ben,simdi bekliyorum bir haftaya regl gunum geliyor. Regl olursam sogan kurune devam edicem
Aynen bir umut. Evet adetin 7 gununden 15 gun sabah aksam yemekten 10 dakika once bu sekil uyguladim.Bende bu ay başlayayım diyorum buradan okuduklarım baya ümitlendirdi 7. Günü başlanıyor 15 gün uygulanıyor sabah akşam değil mi sen nasıl uyguluyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?