Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

benim nedensizdi olmuyodu bebek ben öle 14 gün felan kullanmadım soğan suyunu 3 gün felan içtim afedersiniz ama inanılmaz akıntım oldu ped bile kullandım akıntıdan dolayı, adet sonrası kullanmıştım ayrıca belimide yakı yapıştırdım bende bunları bu siteden öğrendim yapim dedim yaptım ve hastalığım 3 hafta felan gecikti hiç umudum yoktu gittim test aldım çift çizgi inanamadım ilk önce hemen doktora gittim evet dedi hamilesin allahıma şükürler olsun şimdi 2 aylık
allah herkese nasip etsin çok ii anlıyorum sizleriii

ay inşallah bende kullanmaya başladım çoksevindim senin adına burda hepimiz aynı detten muzdaripiz.dua ette hamilelerin duası kabul olurmuş bizde hamiş olalım

etmezmiyim cnm hiç dualarım hep sizinle valla ben kullanırken hiç yanma olmadı ama dedimya o kadar çok akıntım olduki çok şaşırdım çok iltihap varmış demekki bide yakıyı taktım 2 gün çıkarmadım ilişkiden sonra çıkardım bir dahakini 1 hafta sonra taktım oda 2 gün kaldı ama soğan suyunu 3 gün içtim sadece malüm tadı kötü içemedim gerisini 3. yakıyı takıcaktımki hatta evde durur hamile olduğumu öğrendim işte.sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplrım :)

canım benim inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini.bakalım bana faydası olucakmı bu soğan kürünün çok merak ediyorum denemediğim şey kalmadı soğan küründe bulucam Allah ın izniyle şifayı

inş cnm dua ediyorum hepiniz için mutlu haberleri bekliyorum rabbim herşeyin hayırlısını versin

su gunlerr cabukkk gecsınnnnnn bebegııımmm olsunnnn catlıycaaaaaaaaaaaaaam meraktannn offfffffff

su gunlerr cabukkk gecsınnnnnn bebegııımmm olsunnnn catlıycaaaaaaaaaaaaaam meraktannn offfffffff

bu soğan kurune artık fazla ılgı yok sanırım.... cnm bugun 10 gunum beklıorummm bendee

neyse sen benı takıp et bugun 11 gunummm cnm bende senı takıp edıcemm alısabıldınmı ıcmeye soğan suyunu??? inşş ıse yarayacak

neyse sen benı takıp et bugun 11 gunummm cnm bende senı takıp edıcemm alısabıldınmı ıcmeye soğan suyunu??? inşş ıse yarayacak

tamam canım benimbugün 4.günüm.herkes bu soğan suyunu içerken bel ağrısı akıntı falan oluyomus bende hiçbiri yok sende nasıl böyle şikayetlerin oldumu

valla cnm bende sankı adet olacakmısım hıssı oluo sancılı dıılde zaten edetlerımde sancılı olmas cok hafif hıssederım ole oluorum bıde seffaf akıntım oluyo ıdrarımda yanma oluo sende hıc bırısı olmuomu???

iyi akşamlar kızlar ben 16 aydır 2. bebeğim için bekliyorum gecen ay 5 gün soğan kürü yaptım sonra hormon testi verecem belki etkiler diye bıraktım 5. gün sapsarı koyu bir akıntı geldi benden....bugün adetin 28. günü bugün adet olmayı bekliyordum akşamüstü test yaptım ikinci çizgi çok silik sekilde çıktı...ama ben halal inanamıyorum..yarın kanda baktıracagım..bence sogan kürü Allahın izniyle bir mucize...

2 yıllık evliyim son 2 aydır çocuk düşünüyoruz doğum kontrol ilacı kullanıyordum bırakalı 2 ay oldu ne hikmetse düzenli olan adetim düzensizleşti sanırım doğum kontrol ilacı yüzüden bide çok kilo aldım evlendikten sonra ondan da olabilir tabiii bilemiyorum neyse ben de soğan suyunu duydum en son 26 eylülde reg oldum ve 7. gün soğan suyu kürü yaptım 15 gün sanırım 1 akşam içmeyi unuttum içemedim bu arada adet için hayıt tohumu özlü keçi boynuzu vs. olan bi karışım aldım aktardan 15 gün 1 er tatlı kaşığı sabah akşam tok karnına onuda yedim soğan suyuyla beraber eşimlede çoğunluğu hergün olmak üzere bazende gün aşırı birleşme yaşadık bakalım bekliyorum inşallah bebeğim olur 29 yaşındayım şuan size haberini yazacağım
burdan faydasını görenleri okudukça dahada hoşuma gidiyor inşallah bütün kadınlara Allah anne olmayı nasip etsin

arkadaşlar ne kaybedersiniz mutlaka deneyin derim ama kisti olanlar hariç tabi kızlar bebeğimin kalp atışına baktı doktor herşey yolunda dedi inanın her an dua ediyorum size hamile bayanın duası tutarmış rabbim sizede nasp etsin bu duyguyu

X