• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canim vesvese yapma..normal beyaz soganlar varya onlardan iste orta baoy 4 e bölüp 2 bardak kaynamis suyla 5 dk kaynatip mutlaka ilik olarak icecez sabah aksam yada öglen aksam

ben 7.aya girdim evlilikte.yani bende adet düzensizliği var die hiç korunmadım.geçenlerde doktora gittim o zaman pko olduğumu öğrendim.anlayacağın olsa ii olur hayırlısı ile.bende bi kaç güne kadar adet olucam inş.bende biter bitmez başlıcam.bakalım neler olacak bakalım oğlan mı kızmı olucakk:))))
sen nekadarlık evlisin ne zamandan beri istiosun.hep umutla ve dua ile beklemek lazım.inş faydasını görürürz ve bebek sahibi oluruz.

Son düzenleme:
ben 7.aya girdim evlilikte.yani bende adet düzensizliği var die hiç korunmadım.geçenlerde doktora gittim o zaman pko olduğumu öğrendim.anlayacağın olsa ii olur hayırlısı ile.bende bi kaç güne kadar adet olucam inş.bende biter bitmez başlıcam.bakalım neler olacak bakalım oğlan mı kızmı olucakk:))))
sen nekadarlık evlisin ne zamandan beri istiosun.hep umutla ve dua ile beklemek lazım.inş faydasını görürürz ve bebek sahibi oluruz.

ben 1 senelik evliyim ve 9 aydir istiyoruz olmuyo.dr pko var dedi..bakalim bide bunu deneyelim ins olur..

katre nasılsın cnm.ne yaptın başladınmı soğan suyuna.ben hala adet olmadım.çok stres oldum cnm çok sıkkın.

mrb canim benimregli yeni bitti basliycam baslayinca yazarim buraya...bakalim ise yarayacakmi? stresten gecikiyo yaaa regliler bende gec oldum stres yapma...sende yaz neler oluyo tamam mi?

Canım ben adetın 4.gÜnÜ baŞladım kıstım vardı 11.gÜn sonra tekrar kanamam oldu 5 cmlıktı attım soĞan kÜrÜyle bana Çok ıyı geldı

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.2 senelik evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı. dr gittim ve pko oldugumu ögrendim eşimde de canlı sperm azlıgı var.4 aydır adet olamadım ancak ilaçlarla oluyordum bu ay sogan kürü uygulamaya karar verdim.aklıma gelen ilk gün başladım küre ve kürün 4. günü kendiligimden adet gördüm.10 gün kürü uyguladım acayip akıntılarım oldu inanamadım ama paca parca döküldü buzaman kadar hiç böyle olmamıştım.korktum bıraktım şuanda adetim biteli tam 16 gün oldu ve karnımın alt kısmında şişlik hissi var.agzımda acı tat ve grip oldum cok fazla baş dönmesi kokulara karşı aşırı hassasiyet var.sizce bu hamilelik belirtilerimidir bana yardım olurmusunuz bileni varsa.cok heycanlıyım 1 yıldır gebelik testlerinde tek cizgi görmekten sinirlem bozuluyor.ilk defa bukadar ümitlendim.hayırlısı olur inş sizde de böle gelişmeler varsa bana yardımcı olun lütfen....eyvahedigeldismile

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.2 senelik evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı. dr gittim ve pko oldugumu ögrendim eşimde de canlı sperm azlıgı var.4 aydır adet olamadım ancak ilaçlarla oluyordum bu ay sogan kürü uygulamaya karar verdim.aklıma gelen ilk gün başladım küre ve kürün 4. günü kendiligimden adet gördüm.10 gün kürü uyguladım acayip akıntılarım oldu inanamadım ama paca parca döküldü buzaman kadar hiç böyle olmamıştım.korktum bıraktım şuanda adetim biteli tam 16 gün oldu ve karnımın alt kısmında şişlik hissi var.agzımda acı tat ve grip oldum cok fazla baş dönmesi kokulara karşı aşırı hassasiyet var.sizce bu hamilelik belirtilerimidir bana yardım olurmusunuz bileni varsa.cok heycanlıyım 1 yıldır gebelik testlerinde tek cizgi görmekten sinirlem bozuluyor.ilk defa bukadar ümitlendim.hayırlısı olur inş sizde de böle gelişmeler varsa bana yardımcı olun lütfen....eyvahedigeldismile

gecmis olsun canim bende pko luyum..kürü 15 gün yapsaydin keske..bak kac kisi kullanip hamile kaldi..ins hamilesindir canim yaa..bende yarin basliyorum küre ins gelisme olursa yazarim buraya..sende yaz ins hamilesindir..a.s.

katre canım inş hamileyizdir bilmiyorum ama diger aylar adetime 10 kala devam edecem bilmiyorum cok ümitliyim burda cok odum hamileyim diye bagıranları inş bizde birgün onlardan biri oluruz gelişmelerden sık sık haberdar edecem merak etmeyin adetimade 10 gün kaldı hayırlısı bakalım....bilmiyorumkismile

arkadaslar bu sogan kürü nasil oluyor? bana anlatabilir misniz? yani nedir ki soganla ne yapiyorsunuz nasil yapiyorsunuz? anlamadim..

ibrahim saraçoglunun sitesinden buldum bu bilgileri şu şekilde uygulayabilirsin:
1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. – 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.
birden bu soğan küründen sonra incir kürü uygulanıyor arkadaşlar ibrahim saracoglunu sitesinde tüm ayrıntısı yazıyor ordan bakabilirsiniz...

isikkız bu sogan kürü kistleri miyomları temizliyor ve yumurtaların gelişmesini saglıgıyor kolay hamile kalmaya yardımcı oluyor:emir_bebek: daha etkili olması içinde sogan küründen sonra incir kürü uygulanıyor canım

başladığım 3.ün yeşil ve çok miktarda iltihap geldi ertesi gün doktora gittiğimde 5 cmlik kistim olduğunu öğrendim.
1 hafta boyunca devam edip sonnraki hafta gittiğimde kistin kaybolduğunu hayretle gördüm inanamadım.sonra soğan kürüne devam ettim ve hiç olmayan ovulasyon kanamam oldu.doktor yumurtladığımı bu yüzden lekelenmemin normal olduğunu söyledi.bu ay hamile kalırsam mutlaka yazıcam

merhaba arkadaşlar görüyorumda topik baya ilerlemiş topiği ben açmıştım kuzenim 8 yıl sonra soğan kürüyle hamile kaldığı için bende başka arkadaşlar faydalansın istedim soğan kürünü bende denedim topiğin başında okumuşsunuzdur ilk denememde hamile kaldım ve şu an 6 aylık hamileyim darısı isteyen herkese merak ettiğiniz şeyler olursa yanıtlarım hoşçakalın

mrb arkadaşlar öncelikle tüm annelerin anneler gününü kutlarım .rabbim inşallah bizlerde anne olmayı nasip eder.arkadaşlar dün test yaptım birşey cıkmadı ama ben dayanamadım adetimin 17. günüydü sanırım dogru sonuç alamam demi.birde arkadaşlar ben düzensiz adet olmadıgım için kürü aklıma gelen gün başladım 3 sonra adet gördüm.şimdi adetimin 18. günündeyim ve tahminime görede adetime 10 gün var sizce ikinci sogan kürüne şimdimi başlayayım yoksa diger aymı.şimdi başlarsam hamileysem sizce bebişime birşey olurmu.lütfen bana yardım edinnnnn....

:Saruboceq::Saruboceq:
merhaba arkadaşlar görüyorumda topik baya ilerlemiş topiği ben açmıştım kuzenim 8 yıl sonra soğan kürüyle hamile kaldığı için bende başka arkadaşlar faydalansın istedim soğan kürünü bende denedim topiğin başında okumuşsunuzdur ilk denememde hamile kaldım ve şu an 6 aylık hamileyim darısı isteyen herkese merak ettiğiniz şeyler olursa yanıtlarım hoşçakalın

hasnakeyf öncelikle anne adayı olarak anneler günü kutlakmak istiyorum rabbim bebişini saglıklıca kucagına almayı nasip etsin.inş bizde sizler gibi birgün anne olruz.:Saruboceq:

Allah tamamina erdirsin hasankeyf...:ecrin_bebek: dua et bizlerede isteyen herkese...bende basladim sogan kürüne bekliyorum merakla sonuclarini..ins busefer olur..:Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq:

hasnakeyf öncelikle anne adayı olarak anneler günü kutlakmak istiyorum rabbim bebişini saglıklıca kucagına almayı nasip etsin.inş bizde sizler gibi birgün anne olruz.:Saruboceq:

teşekkür ederim canım darısı sana ve isteyen herkese inşallah rabbim her isteyene meleğini gönderir inşallah bence soğan kürüne diğer ay başla belki hamilesin bir zararı olacağından değil ama yinede kafanda soru işareti olmasın hayırlı haberlerini bekliyorum hoşçakal

Back