- 26 Ekim 2024
- 13
- -8
-
- Konu Sahibi rengarenkdunyam2
Onceki basliginizi neden görmezden geliyorsunuz?Merhabalar 7 8 aydır deniyoruz çocuk olmuyor bir yakın arkadaşıma bahsettim konuyu bana kimseye söylemem amasana söyleyim 9 ay denedim olmadı soğan kürü yaptım o ay hamile kaldım dedi apartmanda bi kızda soğan kürü yapmıştım hamile kaldım dedi gerçekten artık her ay üzülmekten bıktım soğan kürü ile hamile kalan var mı yoksa şehir efsanesi mi
evet tek sorun değil ama en büyük sorun en 1. sorun. kilo verince kurlere filan gerek kalmayacak ayrıca bu tip kurler karaciğeri bozar hiç masum değiller.Onceki basliginizi neden görmezden geliyorsunuz?
Sorununuzun cozumu belli, kilo vermek, bu sorundan kacarak sonuc elde edemezsiniz.
Hanımefendi iyi misiniz ben zaten şu an diyet yapıyorum 10 kg fazla verdim ama bu kilolar ile de hamile kalan var ve bende kalmak istiyorum siz kilo verin yazınca ben benek hayalimden vaz mı geçeceğim anlamadım bu nasıl bir uslüp tavsiyeyi anlarım ama hamile kalmak istemek benimde hakkım kaç kilo ile kalırsam kalırım size ne bebek benim vücut benimOnceki basliginizi neden görmezden geliyorsunuz?
Sorununuzun cozumu belli, kilo vermek, bu sorundan kacarak sonuc elde edemezsiniz.
bebek hayalinizdeki asla vazgeçmeyin ama 105 kilo ve diyabet ile hamile kalmayın. bebekte ciddi anomaliler olabilir Preeklampsi yaşayabilirsiniz. lütfen 70 kglere düşmeden hamile kalmayın.Hanımefendi iyi misiniz ben zaten şu an diyet yapıyorum 10 kg fazla verdim ama bu kilolar ile de hamile kalan var ve bende kalmak istiyorum siz kilo verin yazınca ben benek hayalimden vaz mı geçeceğim anlamadım bu nasıl bir uslüp tavsiyeyi anlarım ama hamile kalmak istemek benimde hakkım kaç kilo ile kalırsam kalırım size ne bebek benim vücut benim
Hayır sadece bir çıkmazın içindeyim kilo veriyorum zaten ama bu kilolarla ve daha fazlasıyla hamile kalanlar var ve bende kalmak istiyorum yani kilolu hamile kalmak suç mu anlamadım ayıp mıAynı içerikli diğer konunuzdaki tavsiyelere aşağıdaki gibi yaklaştınız anlaşılan.
Eki Görüntüle 3495344
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederimbebek hayalinizdeki asla vazgeçmeyin ama 105 kilo ve diyabet ile hamile kalmayın. bebekte ciddi anomaliler olabilir Preeklampsi yaşayabilirsiniz. lütfen 70 kglere düşmeden hamile kalmayın.
Yahu bana şişman alinganligiyla gelmeyin Allah askina, uslupsuz diyebileceginiz birsey yazmadim ben, onceki basliginizi niye gormezden geliyorsunuz diye sordum.Hanımefendi iyi misiniz ben zaten şu an diyet yapıyorum 10 kg fazla verdim ama bu kilolar ile de hamile kalan var ve bende kalmak istiyorum siz kilo verin yazınca ben benek hayalimden vaz mı geçeceğim anlamadım bu nasıl bir uslüp tavsiyeyi anlarım ama hamile kalmak istemek benimde hakkım kaç kilo ile kalırsam kalırım size ne bebek benim vücut benim
Hiç araştırmıyorsunuz sanırım kilolu hamile kalanlar doğumda sizin bahsettiğiniz gibi 30 40 lı kilo almıyorlar size bir alınganlıkla gelmedim bir tavsiyede bulundular bende buraya sormak istedim terbiyesizce ve uslupsuzca yazmanıza kızdım ama lütfen siz bana yazmayınYahu bana şişman alinganligiyla gelmeyin Allah askina, uslupsuz diyebileceginiz birsey yazmadim ben, onceki basliginizi niye gormezden geliyorsunuz diye sordum.
Sogan kuru, ot kuru, mok kuru degil mesele hanimefendi, ben size ilk basliginizda da yazdim, bu kiloyla hamile kalirsiniz, dogurursunuz da ama gebelikte (oransal dusunuyorum) minimum 30-40 kilo alacaksiniz, ya hadi cok dikkat ettiniz 10 kilo aldiniz diyelim dogumdan sonra o cocuga yetisemezsiniz.
Yine ilk basliginiza da yazdim, su an 75 kiloyum, 2 bebegim var, aralarinda kostururken kan ter icinde kaliyorum, aksam yatagima girdiğimde ölü gibi yatiyorum, bi 20 kilo versem cocuklarimla daha rahat ilgilenicem ama veremedim yani surda sisman sismana dertlesiyoruz, neyin uslupsuzlugu!
bunu size aynı yoldan geçmiş biri olarak söylüyorum kızmayın bana inaninki yüksek kilo ile hamile kalmak çok büyük risk kimseye de kulak asmayın küre filan gerek kalmayacak.Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
Hayır sadece bir çıkmazın içindeyim kilo veriyorum zaten ama bu kilolarla ve daha fazlasıyla hamile kalanlar var ve bende kalmak istiyorum yani kilolu hamile kalmak suç mu anlamadım ayıp mı
Fat and FuriousHanımefendi iyi misiniz ben zaten şu an diyet yapıyorum 10 kg fazla verdim ama bu kilolar ile de hamile kalan var ve bende kalmak istiyorum siz kilo verin yazınca ben benek hayalimden vaz mı geçeceğim anlamadım bu nasıl bir uslüp tavsiyeyi anlarım ama hamile kalmak istemek benimde hakkım kaç kilo ile kalırsam kalırım size ne bebek benim vücut benim
ben de iki çocuğumda da yapmıştım. denk mi geldi sebep oldu mu bilmem. deneyin siz de, içinizde kalmasınMerhabalar 7 8 aydır deniyoruz çocuk olmuyor bir yakın arkadaşıma bahsettim konuyu bana kimseye söylemem amasana söyleyim 9 ay denedim olmadı soğan kürü yaptım o ay hamile kaldım dedi apartmanda bi kızda soğan kürü yapmıştım hamile kaldım dedi gerçekten artık her ay üzülmekten bıktım soğan kürü ile hamile kalan var mı yoksa şehir efsanesi mi
Yani 105 kilo olması önemli değil. Bu kiloyla hamile kalırsa sağlık sorunu yaşayacağında hemfikiriz değil mi?ben de iki çocuğumda da yapmıştım. denk mi geldi sebep oldu mu bilmem. deneyin siz de, içinizde kalmasın
Bırak çocuğu mocuğu da bu kiloyla sevişecek adam bulduğuna şükret.Hanımefendi iyi misiniz ben zaten şu an diyet yapıyorum 10 kg fazla verdim ama bu kilolar ile de hamile kalan var ve bende kalmak istiyorum siz kilo verin yazınca ben benek hayalimden vaz mı geçeceğim anlamadım bu nasıl bir uslüp tavsiyeyi anlarım ama hamile kalmak istemek benimde hakkım kaç kilo ile kalırsam kalırım size ne bebek benim vücut benim