slm arkadaşlar bana pgt yapılacağı için çok yumurta sağlamamız gerekli dedi doktor.incir kürümü yoksa bal tarçın çörekotu karışımımı daha iyi acaba yumurta sayısı için.
amiinn canım inşalllahhh..canım kullandığın ilacın ismi neydi..
benim bilgisayar kafayı yedi canım..aynı yazıyı 2 kere yolllamış...anlamış değilim..kafamçokkarıştı
merhaba arkadaşlar ben bal tarçın çörekotu karışımını kullandım ama ozaman aşılama ve tüp bebek yaptırmamıştım dikkatli kullanmak gekiyor ben bir ay boyunca kullanmıştım aslında aynı klomen kullanımı gibi 5-6 ya da 7 gün kullanmak gerekiyormuş ben fazla kullanınca çok fazla yumurta oluşmuştu hepsi de doğal yoldan çatlamayınca birsürü kist oluştu tabi birde kasıklarımda şiddetli sancılar vardı kistlerin geçmesi için 2 ay doğu kontrol haı kullandım bu yüzden tavsiye edermiyim bilmiyorum ama tüp bebekte oluşan yumurtaların hepsi toplandığı için çatlamayan yumurtada kalmıyor bu mantıkla düşününce kaliteli ve çok yumurta oluşur ama yinede doktora danışmak lazım ben de 2, denememde ekim ayında kullanayım mı diğe düşünüyorum ama yine de bilmiyorum böyle deneyip de başarı sağlayanlardan ben de yardım bekliyorum aslında
imoje inşalllah hakkında her ne hayırlıysa o olsun canım...bak buğünde kadir gecesi bol bol dua edelim... RABBİM her neyi layık görmüsse o olsun..inşalllah caınm sende hamiş kalanlardan olursun.. her şey nasiple...RABBİM ol dedikten sonra neden olmasın..
imoje canım ihşalllah hayırlısı olur hakkında...RABBİM nasip ettikten sonra neden olmasın..o yeterki istesin...şuna inan canım..ELBET BBİRGÜN BİZLERDE ANNE OLACAGIZ...DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM..
ben 2 defa yumurtalık kisti ameliyatı oldum sonrasında bir yıl oyunca hamile kalamadım rahim filmi çektirmek istedim rahim agzın kapalı dediler o ay ameliyat olacaktım ki kürleri araştırdım bilmiyorum onlar mı işe yaradı paylaşmak isterim belki birinize şifa olur
eşime keçi boyunuzu kürü
bana her gün arı poleni bal
her gün bal çörek otu tarçın
ve her gün hayıt tohumu suyu içtim
o ay hamile kaldım şimdi oglum 1 yaşında maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?