Herkese merhaba,
Bu konumda sizlere saçlarımı nasıl uzattığımı anlatacağım ancak bu bir süreç olacak ve ben -umarım- sürekli bunun üzerine fotoğraf paylaşacağım çünkü fotoğraf olmayınca anlaşılır olmuyor bence. Her neyse benim hikayem kısaca bir kaç üst üste siyaha boyanmış saçlardan sıkılıp açma isteğiyle başlıyor 3-4 kez açma ve birkaç kez de açık renk boya ile boyama diye devam ediyor. Şimdi bunu okuyunca kel kalmadığım için şükretmem lazım herhalde.
Bu saçlarımın ilk hali;
Saçım daha uzun aslında yarısında kalmış fotoğraf.
Bu da son hali soğan kürünün ilk günü;
08.06.2019 1.Gün
Geçenlerde Dax Supergro Bakım Kremi satın aldım faydasını da gördüm. Akne tedavisi dolayısıla kurulan saçlarımı ve saç diplerimi rahatlattı ancak artık tedavim bitti ve saçım yağlanmaya başlayacak çünkü yağlı bi derim var fazla yağ da gözenekleri tıkayabileceği için daha farklı bir çözüme odaklanmak istedim bu da beni soğan kürüne getirdi.
Malzemeler;
Soğan (1-2 farketmez saçınıza göre ayarlayın.)
Su
Tencere
Soğanları 4e bölüp tencereye atıyoruz, kaynamış suyu üzerine döküp 10 dakika falan kaynatıyoruz. Ilımasını bekleyip saçlarımıza uyguluyoruz. Saç diplerimize güzelce masaj yapıyoruz ki kan dolaşımı hızlansın ki bu kilit nokta bence. Sonra ben streç film ile sardım ama mecbur değilsiniz ben koltukta yaslanacağım için bulaşsın istemedim. 1 saat sonra falan çıkarıp kurumaya bıraktım. Şuan yapalı 5-6 saat oluyor saçımı yıkamadım yarına kadar yıkamayacağım ki bence böylesi daha iyi zaten koku falan da yok. 2. 3. haftalarımda tekrar yazacağım. Sorunuz olursa lütfen yazın
GÜNCELLEMELER
13.06.2019 5.Gün
4.Kullanımdan sonra uzama gördüm. Soğan kürüne başlamadan 1 hafta önce yanlışlıkla dibime sürdüğüm boya diğer bölümlere göre daha açıldı ama küçük bi' kısım olduğu için boyamadım oradan ölçüyorum uzayıp uzamadığını. Çok renk farkı olmadığı için çok az belli oluyor ama ciddi anlamda en az 1 cm uzama var.
20.06.2019 12.Gün
2 hafta olmamasına rağmen uzaman ciddi anlamda görünüyor.
SOĞAN KÜRÜ DENEMEME ARA VERMEK ZORUNDA KALIYORUM. SAÇLARIMIN SOĞANDAN FAZLASINA İHTİYAÇ DUYDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN EVDE BREZİLYA FÖNÜ YAPTIM VE SOĞAN DEĞİL DE SAÇIMI UZATAN SAÇIN SAĞLIĞINI GERİ KAZANMASI OLACAĞI İÇİN SAĞLIKLI SONUÇLAR OLMAYABİLİR. EN KISA ZAMANDA YENİDEN BAŞLAYACAĞIM SOĞAN KÜRÜNE.