- Konu Sahibi Korkak ogretmen
-
Adet bittikten snramı adetin 2. GünümüBende sogan kurune basladim 3. Gunum bugun adetten 2 gun sonra basladim bakalim hayirlisi olsun
Bendede ilk defaydi. Düne kadar kasik agrilarim vardi sicaklik basiyodu boyle yaniyodum atesim varmis gibi. Bugun o kadar hissetmiyorum. Umarim ise yarar bu ay. Yumurtam 20mm olmustu ertesi gunude catlatma ignesi oldum iste.Çarşamba yunirta kontrolum var sonrası çatlama iğnesi olucam ilk olduğu için heyecanlıyım. Sende herhangi bir yan etki varmi
İnşallah güzel haberini alırız canim rabbim dualrimizi kabul eder inşallahBendede ilk defaydi. Düne kadar kasik agrilarim vardi sicaklik basiyodu boyle yaniyodum atesim varmis gibi. Bugun o kadar hissetmiyorum. Umarim ise yarar bu ay. Yumurtam 20mm olmustu ertesi gunude catlatma ignesi oldum iste.
Umarim ise yarar. Adetin 7.gunu baslaniyor oglen yemekten 30dk once aksam yine ayni olmak uzere gunde 2 kere. Bunu 15 gun yapiyorsun. Ben bu kadar biliyorum.Bnde klomen kullandım cok umudum vardı ama nasip olmadı soga.n kürü deneyecem bu ay inşallah ne zaman başlanıp kaç gün içeçez günde 1 mi 2 mi
Teşekkür ederimUmarim ise yarar. Adetin 7.gunu baslaniyor oglen yemekten 30dk once aksam yine ayni olmak uzere gunde 2 kere. Bunu 15 gun yapiyorsun. Ben bu kadar biliyorum.
Herkes kullanım hakkında farklı bilgi veriyor acaba kesın doğru bilgi ne acabaMerhabalar kızlar bende soğan kürü kullandım . Enfeksiyonumu geçiren tek şey. Gebelikten sonrada kullanmayı düşünüyorum. Şöyle ki benim bildiğim adetin 2. günü başlanıyor ve yumurtlama gününe kadar içiliyor bu dönem 14 , 15 gün olarak gerçekleşiyor ama bazı kişilerin daha erken yumurtlaması gerçekleşebiliyor yada daha geç olabiliyor. Yumurtlama gerçekleştiğinde içmeyi bırakın. Ben ovülasyon testiyle beraber yürütüyordum bu süreci. Ben genelde 14 günün altında yumurladıgım için daha az içiyordum. Sabah akşam tok karnına içiyordum. İnş şifa olur sizlere
Herkes kullanım hakkında farklı bilgi veriyor acaba kesın doğru bilgi ne acaba
Siz sogan kuruylemi hamile kaldiniz ??Merhabalar kızlar bende soğan kürü kullandım . Enfeksiyonumu geçiren tek şey. Gebelikten sonrada kullanmayı düşünüyorum. Şöyle ki benim bildiğim adetin 2. günü başlanıyor ve yumurtlama gününe kadar içiliyor bu dönem 14 , 15 gün olarak gerçekleşiyor ama bazı kişilerin daha erken yumurtlaması gerçekleşebiliyor yada daha geç olabiliyor. Yumurtlama gerçekleştiğinde içmeyi bırakın. Ben ovülasyon testiyle beraber yürütüyordum bu süreci. Ben genelde 14 günün altında yumurladıgım için daha az içiyordum. Sabah akşam tok karnına içiyordum. İnş şifa olur sizlere
Adet düzensizliği olan ne zaman başlayacaktı onu tam anlamadım bana anlatabilir misinizBuradan izleyebilirsin canim.
Adet düzensizliği olan ne zaman başlayacaktı onu tam anlamadım bana anlatabilir misiniz
Pco var bende onun icin icmistimRahatsizliginiz neydi sizin ?
Adetten 2 gun sonra baslamistimAdet bittikten snramı adetin 2. Günümü
İ. Saraçoğlunu dinleyebilirsiniz. Ben nereden duyupta uyguladıgımı hatırlamıyorum ama baya araştırmıştım. mantıken bana doğru gelmişti adetle içmek. Yumurtlama zamanı içmeyin sadece. Bu kesin ve net. Bu su içinde ne var ne yok attığı için yumurtanı , döllenmiş yumurtanıda alıp atıyor.Herkes kullanım hakkında farklı bilgi veriyor acaba kesın doğru bilgi ne acaba
Hayır canım. Ben ilk sene çok şey denedim say say bitmez. İkinci senemde bıraktım artık herşeyi . soğanı enfeksiyon hissettiğimde içiyordum. Sadece o işte yaradı. Benim triodim yüksekmiş gebe kalmak için bana o zamana kadar hiçbir doktor dememişti. Hep normal denildi. Triod ilacına başladım, prolaktinde yüksekmiş. Her ikisini düşürdüm. Ovülasyon testinin 2. Ayında gebe kaldım.Siz sogan kuruylemi hamile kaldiniz ??
Düzeldi mi pkonuzPco var bende onun icin icmistim
Duzelmedi Sogan kuruyleDüzeldi mi pkonuz
Bende yapcam inşallh düzelir benimkiDuzelmedi Sogan kuruyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?