- 8 Mart 2019
- 1.070
- 635
- 73
- 35
- Konu Sahibi Korkak ogretmen
-
Dusugunuz icin uzuldum ama pcosun gectiginede sevindim insallah birdaha hic olmazsiniz ve bizdede gecer sogan kurunu buyuk bir umutla iciyorum suan bakalim:)Bende adetten 3 gün sonra içtim, sabah akşam yemeklerden 10 dakika önce 15 g ün boyunca ondan sonraki ay hamile kaldım. Pcos denmişti düşük yaptım düşükten sonra gittim pcos falan yok tertemiz dediler
İnşallah teşekkür ederim, sizede şifa olsun inşallah sağlıklı gebelik geçirirsinizDusugunuz icin uzuldum ama pcosun gectiginede sevindim insallah birdaha hic olmazsiniz ve bizdede gecer sogan kurunu buyuk bir umutla iciyorum suan bakalim:)
6 ayda bir yapılıyor diye biliyorum ben şifa olsun derken zararını görmeyin dikkatli olun, adet bittikten 3 gün sonra başlanıyor birdeBende 6 eylülde laparoskopi yaptım. Şu an adetim de bitti. Bugün soğan suyu içmeye başladım. Doktor 1.5 ay bebek düşünme sonra gebelik için çalışmaya başlayın dedi. 2 tüp de tıkalıydı şükür açıldı. Bu ay soğan kürünü yapacam önümüzdeki ay da yapıcam enfeksiyonlara karşı korusun diye beni. Benim gibi olan var mı acaba?
dusuk yapan biri sogan suyuna ictim demisti. ben korkuyorum ovu. ya kadar iciyorum sogan ve ya bir iki gun daha icin birakiyorum. tariflerde 15-20 gun diyor tamamlayamiyorum bu sebepten. saracoglu hamileligi ogrenir ogrenmez birakin diyor..Merhaba bayanlar öncelikle soğan kürüyle hamile kalmak isteyenlerin yazdıkları mesajları okudum ve internetten soğan kürü tariflerine baktım benim kafama takılan şey şu soğan kürü adet söktürücü Rahmi temizliyor kullanım şeklinde ise adet bittikten sonra başlanmalı diyor peki adet bittikten sonra yumurtlama doğurganlık döneme geçiyoruz e soğan suyunu içersek söktürücü özelliği varsa bu yumurtlamaya doğurganlığa engel değil mi kafama karıştı Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Tamam sağolun öyle yapacağım ben de6 ayda bir yapılıyor diye biliyorum ben şifa olsun derken zararını görmeyin dikkatli olun, adet bittikten 3 gün sonra başlanıyor birde
Bende 11. Gunumdeyim sogan suyunda merak ettim hamile kaldinizmi acaba ?Arkadaslar yeni haber yokmu benim 7. Gunum faydasini goren yokmu sogan kurunden sora ne yapmamiz gerek
Hayir canim bende sogan kuru ise yaramadiBende 11. Gunumdeyim sogan suyunda merak ettim hamile kaldinizmi acaba ?
Amin canim amin. Beklemek en zoru ben carsamba gunu oldum catlatma ignesini ve ayni anda sogan suyuda iciyorum bugun 11.gunum. Doktorum ocagin 4unde test yap dedi bekliyorum iste. Ama o zamana kadar zor olacak beklemekBende incir kürü yapıyorum umarım bir faydasını görürüm kızlar klomen kullandim bitti. Çarşambadan sonra çatlama iğnesi olucam. Bu arada burada yeniyim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Rahatsizliginiz neydi sizin ?Hayir canim bende sogan kuru ise yaramadi
Çarşamba yunirta kontrolum var sonrası çatlama iğnesi olucam ilk olduğu için heyecanlıyım. Sende herhangi bir yan etki varmiAmin canim amin. Beklemek en zoru ben carsamba gunu oldum catlatma ignesini ve ayni anda sogan suyuda iciyorum bugun 11.gunum. Doktorum ocagin 4unde test yap dedi bekliyorum iste. Ama o zamana kadar zor olacak beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?