• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü ile hamile kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende 2 senedir istiyorum çeşitli şeyler kullandım olmadı bu ay soğan kürü ve hayıt otu ekstresi kullanıyorum. Fakat kafam çok karıştı i.saraçoğlu videosunda soğan kürüne adet bitiminden 2 gün sonra başlayın diyor bende öyle yaptım 7.gün başladım. 6 gündür içiyorum. Dün ve bugün ovulasyon testinde pozitif çıktı ve bugün de bel ve karın ağrısı var yani ovulasyon günüm muhtemelen bugün.şimdi soğana devam etmeli miyim yoksa ovulasyon döneminde kullanmayın deniliyor bu yüzden bırakmalı mıyım???

Hayır canım. Ben ilk sene çok şey denedim say say bitmez. İkinci senemde bıraktım artık herşeyi . soğanı enfeksiyon hissettiğimde içiyordum. Sadece o işte yaradı. Benim triodim yüksekmiş gebe kalmak için bana o zamana kadar hiçbir doktor dememişti. Hep normal denildi. Triod ilacına başladım, prolaktinde yüksekmiş. Her ikisini düşürdüm. Ovülasyon testinin 2. Ayında gebe kaldım.
Merhaba tiroid e sanırım tsh ile bakıyorlar sizin tsh kaçtı?

Bugun sogan kurumun 12.gunu. Kaldi 3 gun umarim faydasini gorurum. Bu ay catlatma igneside oldum ayin 18inde. Ayin 28inde tam 10 gun olacak test yapmayi dusunuyorum sizce erkenmi olur ?
Siz yumurta çatlama döneminde de kullandınız galiba soğan kürünü herhangi bir yan etkisi var mı acaba o döneme doktorunuza sordunuz mu? Bende şu anda ovulasyon dönemindeyim kullanmaya devam etsem mi çok kararsızım

Siz yumurta çatlama döneminde de kullandınız galiba soğan kürünü herhangi bir yan etkisi var mı acaba o döneme doktorunuza sordunuz mu? Bende şu anda ovulasyon dönemindeyim kullanmaya devam etsem mi çok kararsızım
Ben sormadim ama ictim tam 13 gun dunden beri icmiyorum. Ignemin 9.gunumdeyim. Bekliyorum iste.

Merhaba bende 2 senedir istiyorum çeşitli şeyler kullandım olmadı bu ay soğan kürü ve hayıt otu ekstresi kullanıyorum. Fakat kafam çok karıştı i.saraçoğlu videosunda soğan kürüne adet bitiminden 2 gün sonra başlayın diyor bende öyle yaptım 7.gün başladım. 6 gündür içiyorum. Dün ve bugün ovulasyon testinde pozitif çıktı ve bugün de bel ve karın ağrısı var yani ovulasyon günüm muhtemelen bugün.şimdi soğana devam etmeli miyim yoksa ovulasyon döneminde kullanmayın deniliyor bu yüzden bırakmalı mıyım???
Soğan kürü ne var ne yok attığı için içmeyin. Bebek oluşsa bile düşüğe sebep olabiliyor.

Ben sormadim ama ictim tam 13 gun dunden beri icmiyorum. Ignemin 9.gunumdeyim. Bekliyorum iste.
Anladım inşallah güzel haberler alırsınız bu ay buradan da bize haber verirseniz bize de umut olur😊 Bende doktora gittim takip için tahminim doğru ovulasyon testi ve ağrı yanıltmadı yumurta çatlamış ya da çatlamak üzere dedi.soğanı da bıraksam hiç bi anlam ifade etmicek 6 gün kullanmak.bilemedim işte.

Soğan kürü ne var ne yok attığı için içmeyin. Bebek oluşsa bile düşüğe sebep olabiliyor.

Evet tsh. Benim 5.28 miydi neydi küsüratını hatırlamıyorum. Bana normal dediler ama aslında değilmiş gebelik için max 2.50 olması lazımmış. Ben 3 küsürde hamile kaldım ve hala ilaç kullanıyorum.
Yüksekmiş evet bnmkinde de düşük olduğu için problem olabilir dediler ama bilmiyorum en son doktor normal dedi problem olsa söylerdi heralde. İnşallah bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.

Anladım inşallah güzel haberler alırsınız bu ay buradan da bize haber verirseniz bize de umut olur😊 Bende doktora gittim takip için tahminim doğru ovulasyon testi ve ağrı yanıltmadı yumurta çatlamış ya da çatlamak üzere dedi.soğanı da bıraksam hiç bi anlam ifade etmicek 6 gün kullanmak.bilemedim işte.

Yüksekmiş evet bnmkinde de düşük olduğu için problem olabilir dediler ama bilmiyorum en son doktor normal dedi problem olsa söylerdi heralde. İnşallah bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.
Teşekkür ediyorum. Çaresiz beklemeyi iyi bilirim. Allah tüm bekleyen isteyen herkese nasip etsin. Tez zamanda sizlerede bu duygu nasip olur inş🙏 Her zaman dillimde duasınız.🙏

Merhaba arkadaşlar, adt düzensizliğim için soğan kürüne başlardım 3 gün içtim 4.gün adet oldum. Devam etmem gerekiyormu siz nasıl kullanıyorsunuz. Birde bebek istiyoruz hamile kalınırsa birsorun olurmu? Ve tiroid ve prolaktinim yüksek soğan kürü kötü etkilermi yardımcı olursanız çok sevinirim:)

Back