• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü ile hamile kaldım.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Posta1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
34
13
38
27
Merhaba sizede faydası olur diye bu başlığı açıyorum. 2 yıllık evliyim son 4 aya kadar korunuyorduk sonra çocuk istedik 1 ay 2 ay 3 ay yok olmuyor internetten çok araştırdım karşı komşumda 1.5 yıldır istiyordu . Oda soğan kürü yapıp diğer ay hamile kaldı. Bende geçen ay soğan kuru yaptim bu ay hamileyim. Tabiki öncelikle Allah istediğini için oldu ama bazı şeylerde bir sebebe bağlıdır . Gebe kalmak isteyen kişilere öneririm Allahım herkese nasip etsin banada sağ-salim kucağıma almayı nasip etsin . Okuduğunuz için teşekürler umarım faydası olur❤

Eklentiler

• FB_IMG_1566337989865.jpg
    FB_IMG_1566337989865.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 263
Merhaba sizede faydası olur diye bu başlığı açıyorum. 2 yıllık evliyim son 4 aya kadar korunuyorduk sonra çocuk istedik 1 ay 2 ay 3 ay yok olmuyor internetten çok araştırdım karşı komşumda 1.5 yıldır istiyordu . Oda soğan kürü yapıp diğer ay hamile kaldı. Bende geçen ay soğan kuru yaptim bu ay hamileyim. Tabiki öncelikle Allah istediğini için oldu ama bazı şeylerde bir sebebe bağlıdır . Gebe kalmak isteyen kişilere öneririm Allahım herkese nasip etsin banada sağ-salim kucağıma almayı nasip etsin . Okuduğunuz için teşekürler umarım faydası olur❤

Canım gözünüz aydın Allah sağl salim kucağınıza almayı nasip etsin 💞
Bnde yarın başlıycam inşallah 🌸 şuan bu yazdığınızı görmek beni çok mutlı etti umut oldu Allah razı olsun

Her hangi bir kist durumu falan var mıydı sizde yoksa tamamen gebe kalmak için mi uyguladınız 🤗😍🙄

Canım gözünüz aydın Allah sağl salim kucağınıza almayı nasip etsin 💞
Bnde yarın başlıycam inşallah 🌸 şuan bu yazdığınızı görmek beni çok mutlı etti umut oldu Allah razı olsun

Her hangi bir kist durumu falan var mıydı sizde yoksa tamamen gebe kalmak için mi uyguladınız 🤗😍🙄

Bilindik bir rahatsızlığım yoktu kendime 6 ay vermiştim 6. Ayında doktora gidecektim gitmeden hamile kaldım Allaha şükür darısı size ❤❤

Çok teşekur ederim Allahım hayırlısıyla kısa vakitte sizede nasip etsin inşallah ❤

Merhaba canım gözün aydın öncelikle sağlıcakla gelsin bebeğin 🌸 döngün Kaç gün öğrenebilir miyim? Soğan kürünu yumurtlama günlerinde de yaptın mı?

Kizlar bu sogan kurune adet duzensizligi ve kist falan olanlara iyi geldigini soyluyorlar bende karar vermistim yapmaya vazgectim sonra bende cok sukur sıkıntı yokta yaparsam yanlis bisey olur mu diye dusunuyorum sıkintı acar miyim diye kararsizim😔

Kizlar bu sogan kurune adet duzensizligi ve kist falan olanlara iyi geldigini soyluyorlar bende karar vermistim yapmaya vazgectim sonra bende cok sukur sıkıntı yokta yaparsam yanlis bisey olur mu diye dusunuyorum sıkintı acar miyim diye kararsizim😔
Bende de sıkıntı yok başladım altıncı günümdeyim İnşAllah pişman olacağım sonuçları olmaz

Back