Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım zararı yok dimi soğan kürünün? Çünkü ben tedavıye baslayacagım klomen falan kullanırken zararı olmaz dmi ?ben soğan kürü uyguladım diğer ay hamile kaldım ama kimyasal oldu maalesef
sabah akşam yemekten 30 dakika önce 1 bardak içtim canım
Ben olsam klomen tedavisi ile beraber yapmazdımCanım zararı yok dimi soğan kürünün? Çünkü ben tedavıye baslayacagım klomen falan kullanırken zararı olmaz dmi ?
Yumurtlama zamanında bırak cNımKızlar ovulasyon günüm yaklaşıyo testle takip ediom ovulasyon çatladıgı gün bırakmam lazım de mi 15 gün olmuyo 10 gün falan bırakmış olcamnapayım akıl verin
Canım ben soğan kürü ve klomen aynı anda uygulamıştım her sabah aç karınla bir bardak içiyordum 15 gün bıçoyunca uyguladım doktoruma da danıştım oda içmemi önerdi çok şükür o ay hamilr kaldım şimdi şimdi 3 aylığızKızlar soğan kürü ıle hamıle kalan varmı acaba ve nasıl uyguladınız sabah akşam bır bardak ıcıyorum ben
Uygulamadan giriyorsan atamazsın netten gir deneAtıl mıyor işte dosya ekle pasif
Sogan kurunü adet olmak için kullanan var mı
Regil olmadan içme bence hamilelik varsa dusuk yaptırirKızlar bende bu ay 3 bardak falan soğan suyu içtim 2 sefrr falan da çörekotu yağı içtim reglime 8 gün var devam etmeli miyim içmeye
Canım soğan kürünü bir sorun yokken de uygulayabilir miyiz? Sadece pko çikolata kisti vs olanlar mı uyguluyor? Bilgilendirirsen sevinirimCanım ben soğan kürü ve klomen aynı anda uygulamıştım her sabah aç karınla bir bardak içiyordum 15 gün bıçoyunca uyguladım doktoruma da danıştım oda içmemi önerdi çok şükür o ay hamilr kaldım şimdi şimdi 3 aylığızDarısı başına inş
Canım İbrahim Saraçoğlu tarifine göre yaptım istersen Araştır yanlış hatırlamıyorsam 6 ayda 1 uygulamayı öneriyor bende kist ve Pcos yok ben yaptım hep internetten araştırdım yaptım sende bak yineCanım soğan kürünü bir sorun yokken de uygulayabilir miyiz? Sadece pko çikolata kisti vs olanlar mı uyguluyor? Bilgilendirirsen sevinirim