- 27 Şubat 2024
- 375
- 70
- 30
Merhaba hanımlar; 2.5 senelik evliyim. Hiç hamile kalmadım. Geçen 7-8 ayda tüm testlerimizi yaptırmıştık, kan testleri, smear testi, eşimden alına sperm testi vs hepsi normal çıktı çok şükür en son olarak doktorum hsg ( rahim flimi ) istedi onu çektirdim geçtiğimiz haziranın 30 da. Benim adet düzensizliğim var genç kızlıgımdan beri ilaçsız adet göremiyorum. doktorum sonuçlar temiz fakat yumurtlama bozukluğun var dedi. Duphaston verdi adet olunca gel klomene vericem + düzenli ilişki isticem demişti. Duphastonu kullandım randevumu aldım adet gördüm fakat sistem randevumu iptal etti doktor diğer ay tekrar kullan duphastonu adet ol gel dedi. Yani bu ay askıda kaldı klomen tedavisi..
Bende adet bittikten 2 gün sonra soğan kürüne başlamaya karar verdim. Bu ay tekrar duphaston kullanmayacağım. Ovulasyon testi alıp yumurtlama takibi yapıp düzenli ilişki ile soğan kürünü 15 gün sabah akşam içmeye karar verdim. Hamile kalamasamda adeti düzenliyor diye duymuştum hayırlısı bakalım.
Soğan kürü yapıp olumlu sonuç alan var mı
Benimle paylaşırmısınız teşekkürler
Bende adet bittikten 2 gün sonra soğan kürüne başlamaya karar verdim. Bu ay tekrar duphaston kullanmayacağım. Ovulasyon testi alıp yumurtlama takibi yapıp düzenli ilişki ile soğan kürünü 15 gün sabah akşam içmeye karar verdim. Hamile kalamasamda adeti düzenliyor diye duymuştum hayırlısı bakalım.
Soğan kürü yapıp olumlu sonuç alan var mı
Benimle paylaşırmısınız teşekkürler