• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü ile 2,5 ayda 25 kilo vermiş..

pinarss1623

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
25
10
8
32
Öncelikle merhaba arkadaşlar kadınlar kulübünün yeni üyesiyim konuyu yanlış topikte actiysam k.bakmayin bir kaç haftadır tüm yazilanlanlari takip ediyorum. 23 yasindayim Bursa da yaşıyorum 09 aralık 2014 tarihinden buyana diyetteyim. Bugun kapali çarsida alışveriş yaparken bir magzada 40 -45 yaslarinda bir amcayla tanıştım diyette olduğumu soyledim bunun uzerine amca anlatmaya başladı soğan kürü ile 2,5 ayda tam 25 kilo vermiş hiç diyet yapmadan. Sizinlede paylaşmak istedim ve merak ediyorum aranizda soğan kürunu daha önce deneyen varmı?

Orta irilikteki bir soğanı halkalar halinde doğranmis 1 lt cam kavonaza dogradigi soganlari yerlestirmis üzerine yani 1 litrelik kavonoz dolacak sekilde kaynamakta olan suyu ilave etmiş kapagini kapatip soguyana kadar bekletmek gerekiyormuş ardindan suyu süzüp baska bir kavonaza aliyormussun sabah ve aksam 1 cay bardagi iciyormussun ac yada tok farketmez dedi fakat migden saglamsa hic bir rahatsizligin yoksa yapabilirsin dedi . 15 gün devam et sonra birak 15 gün sonra tekrar basla dedi.

HIMM BENİM DE MİDEM PROBLEMLİ ASLINDA İYİDE OLURDU..KADIN HASTALIKLARINA İLTİHAPLARA İYİ GELDİĞİNİDE DUYMUŞTUM YANLIŞ BİLGİ VERMEK İSTEMEM.Kİ BENİM DE ÇOK İLTİHAPIM VAR..AMA ZAYIFLATMA OLAYI İYİMİŞ GERÇEKDEN..MISIR ÇARŞISINDA ESNAFMIYDI ACABA PINARSS1623

HIMM BENİM DE MİDEM PROBLEMLİ ASLINDA İYİDE OLURDU..KADIN HASTALIKLARINA İLTİHAPLARA İYİ GELDİĞİNİDE DUYMUŞTUM YANLIŞ BİLGİ VERMEK İSTEMEM.Kİ BENİM DE ÇOK İLTİHAPIM VAR..AMA ZAYIFLATMA OLAYI İYİMİŞ GERÇEKDEN..MISIR ÇARŞISINDA ESNAFMIYDI ACABA PINARSS1623
Bursa kapali çarşıda Azra Hanım☺

pınar bu etkı genelde polistik over yüzünden kilo sorunu olanlarda etkili oluyormus dıye duymustum. kistleri yok eden kür oldugu için. ama amcada da işe yaradığına göre var demekki başka işlevi . sonuçları paylaşmayı ihmal etme =) merakla bekliyorum ben.

pınar bu etkı genelde polistik over yüzünden kilo sorunu olanlarda etkili oluyormus dıye duymustum. kistleri yok eden kür oldugu için. ama amcada da işe yaradığına göre var demekki başka işlevi . sonuçları paylaşmayı ihmal etme =) merakla bekliyorum ben.
sonucu burdan paylasacagim, ayni zamanda diyet ve sporda yapiyorum umarım iyi sonuclar alırım. Bende daha once kist tedavisinde kullanildigini biliyordum kilo verdirdigini duymamistim. Amca 45 yaslarinda uzerinde giydiği ceketi gosterdi direk onceden dugmeleri kapanmiyormus , ceketini iliklediginde en az 2 beden büyüktü ceketi bende inanamadim.Bakalim sonuc ne olacak paylasacagim arkadaslar

çok soruyorum ama vücutta daha sonra kokusunu hissediyomusun? terlediğinde?
Olsun cnm hic önemli değil sorabilirsin tabiki merak ettigim birsey olunca bende soruyorum bundan daha dogal birsey yok.Hayir vücudunda öyle bir koku hissetmedim, yani sanmıyorum vücutta ter ile birlikte koku yapacagini. Sporda cok terliyorum mesela burnum cok hassastr kolay koku alir ama hic öyle bir koku almadim.

Back