Soğan kürü İbrahim Saraçoğlu

Enfeksiyonla başı dertte olan arkadaşım düzenli ev yapımı yoğurt ve sarımsak tüketmen faydalı ben deniyorum yeni başladım, pkosu olan arkadaşım soğanların tepelerini ve köklerini kesip güzelce yıkayıp hatta karbonatta beklet sonra bir tencerede bu soğanları kaynat düzenli bir ay içtim ben rahimim temizlendi çok şükür kontrole giitimde gayet temiz dedi doktor bu arada ılık içtim

Pardon maydanoz sapı neye faydalıdır hanfendi hamile kisa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim demişsiniz hamile kalmak için ne faydası oluyor
Ya benim aslında bilinçli değildi 1 bağ sapını çiğ olarak yedim idaririmda filan değişme olmuştu soğan suyu adetimi söktürmüştü
Pardon maydanoz sapı neye faydalıdır hanfendi hamile kisa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim demişsiniz hamile kalmak için ne faydası oluyor
Faydasını bilmiyorum enfeksiyonu temizliyor diye biliyordum ama yumurtlama döneminde çok yoğun koku filan oluyordu onu engellesin diye yemiştim adetime 2 gün filan kala hamile olduğumu öğrendim

Ne mutlu size belkide kistiniz falan vardida onu falan temizlemistir arkasinada gebe kalmissinizdir çok sevindim Gözünüz aydın olsun

Ben soğan kürünü regl olamadığımda kullanıyorum sadece bebek için de kullanıldığını bilmiyordum hamilelik şüphesinde hatta içmek tehlikeli derler

Ben soğan kürünü regl olamadığımda kullanıyorum sadece bebek için de kullanıldığını bilmiyordum hamilelik şüphesinde hatta içmek tehlikeli derler
Evet hatta eskiden düşük yapmak için iciliyormus diye duymuştum bebek varsa onu da alıp götürüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…