- 1 Eylül 2023
- 1.662
- 466
- 26
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Sizden de Allah razı olsunTmm inşallah Allah razı olsun
Amin ama dua kurtarır bizi vallahİnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ya benim aslında bilinçli değildi 1 bağ sapını çiğ olarak yedim idaririmda filan değişme olmuştu soğan suyu adetimi söktürmüştüPardon maydanoz sapı neye faydalıdır hanfendi hamile kisa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim demişsiniz hamile kalmak için ne faydası oluyor
Faydasını bilmiyorum enfeksiyonu temizliyor diye biliyordum ama yumurtlama döneminde çok yoğun koku filan oluyordu onu engellesin diye yemiştim adetime 2 gün filan kala hamile olduğumu öğrendimPardon maydanoz sapı neye faydalıdır hanfendi hamile kisa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim demişsiniz hamile kalmak için ne faydası oluyor
Ne mutlu size belkide kistiniz falan vardida onu falan temizlemistir arkasinada gebe kalmissinizdir çok sevindim Gözünüz aydın olsunYa benim aslında bilinçli değildi 1 bağ sapını çiğ olarak yedim idaririmda filan değişme olmuştu soğan suyu adetimi söktürmüştü
Faydasını bilmiyorum enfeksiyonu temizliyor diye biliyordum ama yumurtlama döneminde çok yoğun koku filan oluyordu onu engellesin diye yemiştim adetime 2 gün filan kala hamile olduğumu öğrendim
Ben hamile kalmıştım ama sonrasında kimyasal oldu zatenNe mutlu size belkide kistiniz falan vardida onu falan temizlemistir arkasinada gebe kalmissinizdir çok sevindim Gözünüz aydın olsun
Evet hatta eskiden düşük yapmak için iciliyormus diye duymuştum bebek varsa onu da alıp götürüyormuşBen soğan kürünü regl olamadığımda kullanıyorum sadece bebek için de kullanıldığını bilmiyordum hamilelik şüphesinde hatta içmek tehlikeli derler
Kimyasal hamilelik nasıl oluyorBen hamile kalmıştım ama sonrasında kimyasal oldu zaten
Dış gebelikKimyasal hamilelik nasıl oluyor
Kimyasal bebeğin 5 haftadan önce yani erken düşmesi oluyor kese filan herhangi birşey yokkenDış gebelik
Boş gebelik
Kimyasal gebelik
Hepsi ne anlama geliyor biliyomusun