Soğan kürü İbrahim Saraçoğlu

nisanurs98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
2.101
545
26
Kizlar merhaba iyi geceler İbrahim saracoglunun söylemiş olduğu soğan kürünü deneyip hamile kalan var mı acaba ? Şimdiden vermiş olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim

Merhaba ben bu kürü denedim ama adet olamıyorum diye denemiştim. Hamile kaldığım ay dolu dolu maydanoz sapı yemiştim kısa bir süre sonra hamile kaldığımı öğrendim.
Hamile kaldığınız ay soğan kürü denediginiz ay miydi peki,çok sevindim hamile kaldığınıza

Ben kistim olduğu için deneyip sonraki ay hamile kalmıştım. Kistim de baya küçülmüştü.

Kizlar merhaba iyi geceler İbrahim saracoglunun söylemiş olduğu soğan kürünü deneyip hamile kalan var mı acaba ? Şimdiden vermiş olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim
Ya ben çok kişi hamile kaldım diye biliyorum ben geçen yıl ilk ay hamile kalmıştım ama.bu yıl 4 aydır yapıyorum daha hamile kalamadım Allah büyük inanarak iç

Merhaba ben bu kürü denedim ama adet olamıyorum diye denemiştim. Hamile kaldığım ay dolu dolu maydanoz sapı yemiştim kısa bir süre sonra hamile kaldığımı öğrendim.
Pardon maydanoz sapı neye faydalıdır hanfendi hamile kisa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim demişsiniz hamile kalmak için ne faydası oluyor

Kızlar soğan kürü ve maydanoz sapı adet söktürücü işlevi görüyor. Yani hamileliği buna bağlamayın adet düzensizliği varsa işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…