soğan kürü harika

sunset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
559
0
96
Diğer
çikolata kistim 80*50mm soğan suyu içip gittim dr 58*38*56mm olmuş yani küçültüopuyorumnanaktan dr soğan suyu içtim küçültü dedim gülerek kaydirigubbakcemile3 hayır onla ilgisi yok dedi asistanıda güldü soğan kürüne ama bence soğan kürü küçültü inanmak önemli 4 ay sonraya randuve verdi kürüme devam edeceğim.ama şimdide safra kesemde küçük bir polip çıktı onu nasıl yok edebilirim:uhm:

ya bende sogan suyu ictim bu ay kist vardi ne adetim oluyor nede bebek var sastim kaldim beklemek cok kotu

ben sogan suyunu antibiyotik yerine kullaniyorum,hafif usuttugumu hissettigimde yapiyorum ve cok iyi geliyor.Malum gebelikte ilac kullanamiyoruz,en azindan dogal yontemlerin ise yaradigini gormek biraz rahatlatiyor.

ya bu soğan suyu benim adetimi bozdu kist falan yoktu zaten hadi belki şifa olur sebep olur düşüncesiyle 1 hafta içtim tabi gebe kalamadım bu arada kontrollerden geçiyorum çok şükür sorun yok ancak kahverengi akıntılı silinti şeklinde adet oldum bunu doktoruma da sordum gösterdim vajinal usg ile baktı bi problem yok dedi bende tabi soğan suyu içtim diyemedim neyse psikolojiktir falan dedim yani anlayacağınız biraz anormallik olabilir adetlerinizde.

Dr.Ömer Coşkun' u tavsiye ederim, verdiği bitkisel öneriler gerçekten çok faydalı.ısterseniz kendisi ile görüşebilirsiniz, isterseniz birçok hastalık için tavsiye ettiği bitkisel karışımları deneyebilirsiniz...

aman arkadaşlar yinede kendi kafamıza göre bişeyler uygulamayalım, böyle kürleri uygulamadan önce bide doktorumuza soralım, sormadan kullanmak bize zarar.

ben de kullandım aynı zamanda doğum kontrol hpı da kullanıyorum kistim sadece 5 mm küçüldü ama hangisi küçülttü acaba devam etsem mi soğan suyuna karasız kaldımCADIARZU

ben de kullandım aynı zamanda doğum kontrol hpı da kullanıyorum kistim sadece 5 mm küçüldü ama hangisi küçülttü acaba devam etsem mi soğan suyuna karasız kaldımCADIARZU

canım ben sadace soğan kürünü yaptım.sen ikisinide yapmışsın.benim 3mm küçülmüştü.guclubacismile

canım ben sadace soğan kürünü yaptım.sen ikisinide yapmışsın.benim 3mm küçülmüştü.guclubacismile

niye bizimkiler bu kadar az küçüldü ki
yine de şükür ama herkesinki eriyip gitmiş bizimkiler mm le küçülmüş

kızlar kilo sorununuz varmı bilmiyorum, ama normal kilomuzdan 5-6 kilo bile fazla olmamız yumurtalık kisti ve diğer rahim hastalıklarını tetikliyormuş, önce kilo verilmeli, yoksa denenen herşey boşuna, bende kilo vermeye uğraşıyorum, yavaş oluyor ama olsun

canım ben 54 kiloyum dr normal dedi kilom için.olunca oluyor işte.sanat tam erimemiştir imkansız küçüldüğü için eridi diyorlar bence.öyle olsa herkesin erirdi bazılarında hiç erime bile olmamış.biz bunada şükredelim.vereliniortak

kimisi aileden geliyormuş ailemde öyle bişey yok.demk zaman içinde oluyor.

yok cnm tamamen eriyen de duydum da dediğin gibi şükredelim halimize

benim kilom da normal gibi aslında 51 kiloyum da 1-2 kilo versem mi acaba
şu anda göbeğim ver ama kistten dolayı mı şişlik var bilmiyorum yani kist şişlik yapar mı kızlar?

mrb kızlar benımde sag yumrutalıgımda 5.5 cm kıstı cıktı ve bu bende bayagı gaz sancısı ve sıslık yaptı ve sadece gobek ve bel cevrem yaglandı sanırım bu kıst yapıyor

mrb kızlar benımde sag yumrutalıgımda 5.5 cm kıstı cıktı ve bu bende bayagı gaz sancısı ve sıslık yaptı ve sadece gobek ve bel cevrem yaglandı sanırım bu kıst yapıyor

Allah şifa versin cnm ya umarım senin kistin benimki gibi inatçı çıkmaz
benim de karnım çok fena şiş bayağı süredir:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…