B blue0000 Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2023 47 45 26 20 Mayıs 2023 Konu Sahibi blue0000 #21 ozelemm .!.: Amin inşallah canım. Ben şuan adetim. Bitmesini bekliyorum. Acaba bitmeden başlasam mı küre. Olur mu bi bilgin var mı Genişletmek için tıkla... Saraçoğlunu youtube da dinlemiştim o adet bittikten 2 gün sonra diyordu canım bilemiyorum adetken içtiğinde adetinin uzamasına sebep olur mu acaba
ozelemm .!.: Amin inşallah canım. Ben şuan adetim. Bitmesini bekliyorum. Acaba bitmeden başlasam mı küre. Olur mu bi bilgin var mı Genişletmek için tıkla... Saraçoğlunu youtube da dinlemiştim o adet bittikten 2 gün sonra diyordu canım bilemiyorum adetken içtiğinde adetinin uzamasına sebep olur mu acaba
B blue0000 Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2023 47 45 26 20 Mayıs 2023 Konu Sahibi blue0000 #22 peloosss .!.: Amiiinn amiinnn inşallah sizde insallah adetim bitmesini bekliyorum bitsinde 2 gün sonra başlayacağım Genişletmek için tıkla... Aminn inşallah çok sağ olun aynen öyle yapın bakalım sizde nasıl etkisi olacak
peloosss .!.: Amiiinn amiinnn inşallah sizde insallah adetim bitmesini bekliyorum bitsinde 2 gün sonra başlayacağım Genişletmek için tıkla... Aminn inşallah çok sağ olun aynen öyle yapın bakalım sizde nasıl etkisi olacak