Gebeliğe Hazırlık soğan kürü hamile kalmaya mı yardımcı oluyor yoksa düşük yapmayamı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben aylık iğneyi yeni bıraktım adetlerim çok düzensiz ama deneyeceğim bir inşallah hepimize şifa olur
İğne ne için ayrıca hamile olmadığından emin olduğun zaman başka dğşüpe sebep olabiliyor çünkü

Nasıl yaptın canım ben aylık iğneyi yeni bıraktım adetlerim çok düzensiz nasıl yapayım
Adet bittikten 3 gün sonra başlayabilirsin.Tum orta boy açık kahverengi soğanı dörde böl 2 bardak hazır suda 10 dakika kaynat yemekten 10 dakika önce sabah-aksam yada oglen-aksam ılık iç.15 gün boyunca yumurtalama gunleri dahil

Nasıl yaptın canım ben aylık iğneyi yeni bıraktım adetlerim çok düzensiz nasıl yapayım
adetin bittikten sonra başla sabah akşam kaynatıp iç. Taze olması gerekiyor. kokusu biraz rahatsız edebilir tadı çopk kötü değil, zorlanıp içemezsen içine limon sıkabilirsin tadı yumuşasın diye. Bende başlicam yarından itibaren bakalım inş sıkılmadan sabah akşam yapabilirim.

İnşallah hayırlı haberler alırız

Yahu emin olmadan neden kür yapiyorsunz ki aklim almiyor. Ve bir daha sakin yapmayin sogan kuru öyle basit bise değil yilda bir kez yapilir her kafaniza estiginde yapmayın. Kür falan hikaye bence neler denedik omadi

Yahu emin olmadan neden kür yapiyorsunz ki aklim almiyor. Ve bir daha sakin yapmayin sogan kuru öyle basit bise değil yilda bir kez yapilir her kafaniza estiginde yapmayın. Kür falan hikaye bence neler denedik omadi
napalım işte artık doktor ve ilaçlardanda fayda görmeyince mucizelere inanmak istiyoruz

Soğan kürünü üniversite zamanımda adet söktürmek için yapıyordum adet düzensizliği var bende ama gebelik riskinde bile zararlı diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…