Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Hamile Kalmasını Kolaylaştırır mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gastrit varsa çok rahatsız eder sakin yapma bendede var ayrica pcoya hiç bi faydası yok. Henüz çok yeni evlisin adetinde düzenliyse neden boyle seylere basvuruyosun sağlıklı beslen asla kilo alma bol bol su iç yürüyüş yap gayet rahat hamile kalirsin
evet kesinlikle boool spor normal kilo ne az ne cok. gobek bolgesi asla yagli olmamali bol su saglikli beslenme

Merhaba, bende yaklaşık bir senedir çocuk düşünüyorum ama gebelik oluşmadı şimdiye kadar. 1 hafta önce doktor kontrolünde ultrasonda pko görüntüsü olduğunu söyledi doktorum. Benim adetlerim düzenli ama son zamanlarda kilo ve sivilce artışı yaşıyorum. Doktordan sonra soğan kürüne başladım 1 haftadır kullanıyorum, sivilcelerim azalmaya başladı ve bazen sarı ve yoğun yapışkan gibi akıntılarım oluyor. Umarım soğan kürü etki eder ve hamile kalırız, eğer bu ay olmazsa sonraki ay klomen tedavisine başlayacağım :/
İnşallah etki eder 🙏🏻

Onu nasıl hesaplanacağını bilmiyorum gerçekten🤷‍♀️ Sık ilişki yapacaksın en iyisi, yani gün aşırı ilişki olursa yumurta takibine gerek kalmaz
Beraber olduğumuzda korunmamıza gerek yok değil mi her hangi bir sıkıntı olmaz bi kaç yerde korunun yazıyordu

Back