Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Hamile Kalmasını Kolaylaştırır mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teiellğr
Evet klorsuz yani hazır 1 bucuk su bardagı suda soganın sade kahve kabugunu soyup hatta biraz da kalabilir üzerinde faydalı kabuguda 4 e bölüp 5 dk kaynatıosun aç karnına içiosun. İbrahim saracoglu boyle anlatıyor.
teşekkür ederim çok inşallah güzel haberlerle gelirim 👍🙏🏻

Merhaba arkadaşlar 3 aylık evliyim eşim ve ben çocuk istiyoruz ama benim adet düzensizliğim var bazen 2 ayda bir bazen 3 ayda bir oluyor. Doktora gittiğimde hamile kalmana engel değil dedi adeti düzenli olanların ayda 1 günü var senin ise 2 ayda 1 günün var dedi. Soğan kürünü yapsam hamile kalır mıyım adetim düzene girer mi ?
Mrb soğan kürünü ben 3 ay yaptm rahmim temizlendgni hissettm artk kasık ağrılarım azaldı ama hamile kalamdm. Senin yumurtaları gelstrmen için çörek otu bal tarçın kürünü yapman lazm. Ben bu ay sadece 3 gün kullandm bu kuru doktora gittim yumurtan erkenden büyümüş bu ay dedi. Seninde gelişir hemen bunu yap gerkirse Bikac ay yap bide bol bol incir ye zaten mevsimi. Benm doktorum promotil verdi incir çekirdeği ekstresi sende kullanablrsn kaliteli yumurta gelstryo döllenmeyi artryo rahmi düzenlyo

Mrb soğan kürünü ben 3 ay yaptm rahmim temizlendgni hissettm artk kasık ağrılarım azaldı ama hamile kalamdm. Senin yumurtaları gelstrmen için çörek otu bal tarçın kürünü yapman lazm. Ben bu ay sadece 3 gün kullandm bu kuru doktora gittim yumurtan erkenden büyümüş bu ay dedi. Seninde gelişir hemen bunu yap gerkirse Bikac ay yap bide bol bol incir ye zaten mevsimi. Benm doktorum promotil verdi incir çekirdeği ekstresi sende kullanablrsn kaliteli yumurta gelstryo döllenmeyi artryo rahmi düzenlyo
Aklım çok karıştı napıcam bilmiyorum araştırdığım zaman yumurtalıkları çalıştırır yazıyordu bir çok kişinin de bu şikayeti vardı bilemiyorum tembelliği yok ediyormuş 15 gün deneyim eğer bi sonuç alamazsam yumurtalıklarım hala Daha tembelse bu kürü uygularım bana tarifini yazar mısın

Aklım çok karıştı napıcam bilmiyorum araştırdığım zaman yumurtalıkları çalıştırır yazıyordu bir çok kişinin de bu şikayeti vardı bilemiyorum tembelliği yok ediyormuş 15 gün deneyim eğer bi sonuç alamazsam yumurtalıklarım hala Daha tembelse bu kürü uygularım bana tarifini yazar mısın
Evet önce sen bu soğan kürünü dene olmadı çörek otu kürüne geç. Tarifi: 12 yemek kaşığı çörek otu 10 çay kaşığı toz tarçın 10 yemek kaşığı kestane balı.. umarm hepsi şifa olur🙏 ama yumurta tembellignden korkma benm kuzenimde de vardı 1 yılın sonunda hamile kaldı 6 ay klomen tedavisi falan gördü ama sonuç alması tedaviden 3 ay sonra kendilgnden hamile kaldı. Ama çok kiloluydu halen de öyle. Seninde varsa fazla kiloların vermeye cals. Eget fazla kilon yoksa sen daha kısa sürede hamile kalrsn sıkma canını psikolojik olarak da yumurtalar kötü etkilnyo 3 ay ne ki ben 2 yıldır hamile kalamyrm gelecek ay tüp bebek yapcam o yüzden rahat ol ferah tut gönlünü aklından çıkar keyfine bak

Çok fazla bi
Evet önce sen bu soğan kürünü dene olmadı çörek otu kürüne geç. Tarifi: 12 yemek kaşığı çörek otu 10 çay kaşığı toz tarçın 10 yemek kaşığı kestane balı.. umarm hepsi şifa olur🙏 ama yumurta tembellignden korkma benm kuzenimde de vardı 1 yılın sonunda hamile kaldı 6 ay klomen tedavisi falan gördü ama sonuç alması tedaviden 3 ay sonra kendilgnden hamile kaldı. Ama çok kiloluydu halen de öyle. Seninde varsa fazla kiloların vermeye cals. Eget fazla kilon yoksa sen daha kısa sürede hamile kalrsn sıkma canını psikolojik olarak da yumurtalar kötü etkilnyo 3 ay ne ki ben 2 yıldır hamile kalamyrm gelecek ay tüp bebek yapcam o yüzden rahat ol ferah tut gönlünü aklından çıkar keyfine bak
çok fazla bi kilom yok. Yumurta tembelliğinin en büyük sıkıntısı da kiloymuş doktor öyle demişti. Yarın başlıycam denemeye inşallah hayırlı olur ☀️ Sende üzülme inşallah en kısa sürede bi Bebişin olur 🙏🏻

Çok fazla bi

çok fazla bi kilom yok. Yumurta tembelliğinin en büyük sıkıntısı da kiloymuş doktor öyle demişti. Yarın başlıycam denemeye inşallah hayırlı olur ☀ Sende üzülme inşallah en kısa sürede bi Bebişin olur 🙏🏻
Amin inşallah hepimizn🙏

Ben

adet düzensizliğim olduğu için şimdi başlasam olur mu acaba adet olunca ara veririm sonra tekrar başlarım

Olur tabii başka türlü takip edemiyorsan adetini hemen başla. Bide ilişkiden sonra hemen kalkmadım ben, ayakları yukarı kaldırıp bi 10 dk öyle yattım, duşuda geciktirebildiğin kadar geciktir. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız☺️

Olur tabii başka türlü takip edemiyorsan adetini hemen başla. Bide ilişkiden sonra hemen kalkmadım ben, ayakları yukarı kaldırıp bi 10 dk öyle yattım, duşuda geciktirebildiğin kadar geciktir. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız☺
Beraber olduktan sonra yatıyorum hiç kalkmıyorum gerekirse duşu bile 1 2 saat geçiktiriyorum, peki yumurtlamayı nasıl hesaplıycam ben ? Mağlum adetler düzensiz ya

Beraber olduktan sonra yatıyorum hiç kalkmıyorum gerekirse duşu bile 1 2 saat geçiktiriyorum, peki yumurtlamayı nasıl hesaplıycam ben ? Mağlum adetler düzensiz ya

Onu nasıl hesaplanacağını bilmiyorum gerçekten🤷‍♀️ Sık ilişki yapacaksın en iyisi, yani gün aşırı ilişki olursa yumurta takibine gerek kalmaz

Merhaba, bende yaklaşık bir senedir çocuk düşünüyorum ama gebelik oluşmadı şimdiye kadar. 1 hafta önce doktor kontrolünde ultrasonda pko görüntüsü olduğunu söyledi doktorum. Benim adetlerim düzenli ama son zamanlarda kilo ve sivilce artışı yaşıyorum. Doktordan sonra soğan kürüne başladım 1 haftadır kullanıyorum, sivilcelerim azalmaya başladı ve bazen sarı ve yoğun yapışkan gibi akıntılarım oluyor. Umarım soğan kürü etki eder ve hamile kalırız, eğer bu ay olmazsa sonraki ay klomen tedavisine başlayacağım :/

Kaç günde olduysan o günden 14 cikaracaksin mesela ben 35 günde bir bazen 38 günde bir oluyodum 38-14 24. Gün yumurtlama öyle hesap et bende bunu yeni öğrendim ve uyguladım 3. Ay hamileydim 5 senedir olmuyodu cünkü hep yanlış günlerde ilişki oluyodu bizde.

Arkadaşlar merhaba bende de polikistik over varmış fakat adetlerim düzenli. Henüz 1,5 aylık evliyiz fakat bu soğan kürünü denemek istiyorum bu arada gastritim var.. Sıkıntı olur mu acaba ? Olursa onun yerine ne deneyebilirim?

Arkadaşlar merhaba bende de polikistik over varmış fakat adetlerim düzenli. Henüz 1,5 aylık evliyiz fakat bu soğan kürünü denemek istiyorum bu arada gastritim var.. Sıkıntı olur mu acaba ? Olursa onun yerine ne deneyebilirim?
Gastrit varsa çok rahatsız eder sakin yapma bendede var ayrica pcoya hiç bi faydası yok. Henüz çok yeni evlisin adetinde düzenliyse neden boyle seylere basvuruyosun sağlıklı beslen asla kilo alma bol bol su iç yürüyüş yap gayet rahat hamile kalirsin

Gastrit varsa çok rahatsız eder sakin yapma bendede var ayrica pcoya hiç bi faydası yok. Henüz çok yeni evlisin adetinde düzenliyse neden boyle seylere basvuruyosun sağlıklı beslen asla kilo alma bol bol su iç yürüyüş yap gayet rahat hamile kalirsin
Evet haklısın canim. Pco yu ogreneli de çok yeni oldu panik yaptım duyunca internetten araştırıyorum ne iyi gelir diye ama dedgim gibi adetlerim de düzenli.. en iyisi dediğin gibi dengeli güzel beslenip akışına birakmak..

Evet haklısın canim. Pco yu ogreneli de çok yeni oldu panik yaptım duyunca internetten araştırıyorum ne iyi gelir diye ama dedgim gibi adetlerim de düzenli.. en iyisi dediğin gibi dengeli güzel beslenip akışına birakmak..
Aynen oyle canim akisina birak ben 5 sene pesine dustum tedavi gordum olmadi olmadi ne zamanki akisina bıraktım o zaman oldu stres yapma ve kafaya takma.

Yumurtalıklarımın Tembel olduğunu ve o yüzden gecikme yaşadığını söyledi
babannem yilda iki kere tas catlasa uc kere regl olurmus. 9 dogum yapmis. 11 cocuk. iki tane ikiz dogurmus. Bunun cocugu olmaz derlermis yaninda buyukler hep. Rabbim ol desin yeter ki..

Back