Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Hamile Kalmasını Kolaylaştırır mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

CanselK

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2019
163
60
13
26
Merhaba arkadaşlar 3 aylık evliyim eşim ve ben çocuk istiyoruz ama benim adet düzensizliğim var bazen 2 ayda bir bazen 3 ayda bir oluyor. Doktora gittiğimde hamile kalmana engel değil dedi adeti düzenli olanların ayda 1 günü var senin ise 2 ayda 1 günün var dedi. Soğan kürünü yapsam hamile kalır mıyım adetim düzene girer mi ?

Merhaba arkadaşlar 3 aylık evliyim eşim ve ben çocuk istiyoruz ama benim adet düzensizliğim var bazen 2 ayda bir bazen 3 ayda bir oluyor. Doktora gittiğimde hamile kalmana engel değil dedi adeti düzenli olanların ayda 1 günü var senin ise 2 ayda 1 günün var dedi. Soğan kürünü yapsam hamile kalır mıyım adetim düzene girer mi ?
Adetinin neden düzensiz olduğunu söyledi mi pco filan mı var ?

Yani soğan kuru biraz ağır kokuyor icilmiyir ama çok faydası varmış adetini düzene sokar incir kürude aynı işlevi görüyor dene istersen

İncir kürü nasıl yapıcam aynı işlevi görücek mi acaba
Yumurtaliklari çalıştırıp temizliyor ve adeti düzene sokuyor 1 litre suya 6 adet el ile bölünmüş kuru incir aticaksin önce suyu köy kaynamaya başlayınca zincirleri at 5 dk kaynar kapat soguyunca sabah akşam bir su bardağı iç adetin bitince başlayıp 15 gün yap 15 gün ara ver

Ben soğan kürü yaptıktan sonra 2.ay hamile kaldım. Ne kadar etkili bilmiyorum ama en azından Rahmi temizliyor diye başlamıştım. İyiki yapmışım☺️ Oğlum 3 aylık oldu bile darısı başınıza☺️

Ben soğan kürü yaptıktan sonra 2.ay hamile kaldım. Ne kadar etkili bilmiyorum ama en azından Rahmi temizliyor diye başlamıştım. İyiki yapmışım☺ Oğlum 3 aylık oldu bile darısı başınıza☺
Kullanımını nasıl yaptınız peki kaç gün kullandınız adetliyken içtiniz mi ?

Ben soğan kürü yaptıktan sonra 2.ay hamile kaldım. Ne kadar etkili bilmiyorum ama en azından Rahmi temizliyor diye başlamıştım. İyiki yapmışım☺ Oğlum 3 aylık oldu bile darısı başınıza☺
Allah bağışlasın inşallah bizde aynı duyguları yaşarız 👍🙏🏻

Canım bu kürlerin sırası var ve beraber kullanılmaz. Sen adet bitiminden sonra sogan kürü yap 15 gun sabah akşam aç karnına iç.abur cubur lu beslenmemeye dikkat et. Kuruyemiş bol ye kuru kayısı ozellikle günnkurusu olan. Daha sonra inciri falan yaparsın. Çünkü sogam suyu adet dokturucu rahimi temizleyici birşey.

Kullanımını nasıl yaptınız peki kaç gün kullandınız adetliyken içtiniz mi ?

Adetim bittiği gün başladım sabah akşam temiz suyla ve taze hazırladım ve 10 gün içtim. Sonra yeni başlayacak adetime 10 gün kala başlayıp kürü tamamladım. Bir sonraki ay hamile kaldım

Ben
Adetim bittiği gün başladım sabah akşam temiz suyla ve taze hazırladım ve 10 gün içtim. Sonra yeni başlayacak adetime 10 gün kala başlayıp kürü tamamladım. Bir sonraki ay hamile kaldım
adet düzensizliğim olduğu için şimdi başlasam olur mu acaba adet olunca ara veririm sonra tekrar başlarım

Canım bu kürlerin sırası var ve beraber kullanılmaz. Sen adet bitiminden sonra sogan kürü yap 15 gun sabah akşam aç karnına iç.abur cubur lu beslenmemeye dikkat et. Kuruyemiş bol ye kuru kayısı ozellikle günnkurusu olan. Daha sonra inciri falan yaparsın. Çünkü sogam suyu adet dokturucu rahimi temizleyici birşey.
Adet düzensizliğim olduğu için şimdi başlasam olur mu acaba adetim ne zaman gelir bilemiyorum birde adetten sonra yumurtamayı nasıl hesaplıycam

Adet düzensizliğim olduğu için şimdi başlasam olur mu acaba adetim ne zaman gelir bilemiyorum birde adetten sonra yumurtamayı nasıl hesaplıycam
Olur canım iç bi 15 gun. Yumurtlamayı tavsiyem doktor kontrolunde yaptırman. Bende bu ay mesela incir ve havuç kürü yaptım 3 4 tane yumurta oluşmuştu bayramdan once gittiğimde. İncir yumurta büyütüyor havuç çatlatıyor. Bende fe biraz yumurta tembelliği varmış çatlamakta zorlanıyor. Adetten 4 5 gun sonra git bakarlar ultrasonla yumurtw oluşmuşmu oluşacakmı. Anlıyorlar. Hani düzenli olsan dicemki evde yap testlerle ama düzensizsin.

Çok
Olur canım iç bi 15 gun. Yumurtlamayı tavsiyem doktor kontrolunde yaptırman. Bende bu ay mesela incir ve havuç kürü yaptım 3 4 tane yumurta oluşmuştu bayramdan once gittiğimde. İncir yumurta büyütüyor havuç çatlatıyor. Bende fe biraz yumurta tembelliği varmış çatlamakta zorlanıyor. Adetten 4 5 gun sonra git bakarlar ultrasonla yumurtw oluşmuşmu oluşacakmı. Anlıyorlar. Hani düzenli olsan dicemki evde yap testlerle ama düzensizsin.
P

Çok teşekkür ederim o zaman 15 gün kullanayım adetim geldiği zaman bırakırım 🤷🏻‍♀️

Yok miğde rahatsızlığım internetten baktığımda günde 2 defa yemekten 10 dakika önce yazıyordu
Evet klorsuz yani hazır 1 bucuk su bardagı suda soganın sade kahve kabugunu soyup hatta biraz da kalabilir üzerinde faydalı kabuguda 4 e bölüp 5 dk kaynatıosun aç karnına içiosun. İbrahim saracoglu boyle anlatıyor.

Back