• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü hakkında yardımcı olur musunuz?

fasta

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
260
15
318
arkadaşlar birşey danışmak istiyorum sizlere aranızda bu konuda deneyimli olan varsa sorumu yanıtlayabirmi lütfen...
ben geçen ay 15 gün soğan suyu yaptım ama adet oldum şimdi adetten 10 gün önce 2. uygulamayı 7 gün yapmak geerekiyor ya ben yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım ya hamileysem bu ay zararlı olurmu bu soğan suyu kan testi yaptırsam da varsa bile çıkmaz ki neyapsam şimdi....
benim gibi olan varmı 15günlük uygulamayı yapıp 2.1 haftalık kürden önce hamile olduğunu öğrenen yada 2. kürü yapıp hamile olduğunu öğrenen varmı...
çok uzun oldu sanırım ama yardım edin lütfennn:58:

arkadaşlar birşey danışmak istiyorum sizlere aranızda bu konuda deneyimli olan varsa sorumu yanıtlayabirmi lütfen...
ben geçen ay 15 gün soğan suyu yaptım ama adet oldum şimdi adetten 10 gün önce 2. uygulamayı 7 gün yapmak geerekiyor ya ben yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım ya hamileysem bu ay zararlı olurmu bu soğan suyu kan testi yaptırsam da varsa bile çıkmaz ki neyapsam şimdi....
benim gibi olan varmı 15günlük uygulamayı yapıp 2.1 haftalık kürden önce hamile olduğunu öğrenen yada 2. kürü yapıp hamile olduğunu öğrenen varmı...

merhabalar, bende yaptım soğan kürünü ve yaptığım ay hamile kaldım, 2. periyotunu uygulamamıştım ne olur ne olmaz diye.. sende bekle eğer öyle bi ihtimalin varsa, olmazsa tekrar yaparsın..

inş hamilesindir ve ikinci uygulamaya gerek kalmaz.15 gün içtim demişsin ya adetinin kaçıncı günü başladın

bende sogan kuru yaptıgım ay hamıs kaldım daha 10var saracoglu sıte yapabılırsın bır sakıncası yok dıyor hamıs oldugunu ogrendıgın an kesersın rahat ollll

ben de ilk kürü uyguladım ama ikincisini belki hamileyimdir diye yapmadım...bence en iyisi adet döneminde yapmak...faydası yine oluyormuş normal zaman kadar olmasa da...

merhabalar, bende yaptım soğan kürünü ve yaptığım ay hamile kaldım, 2. periyotunu uygulamamıştım ne olur ne olmaz diye.. sende bekle eğer öyle bi ihtimalin varsa, olmazsa tekrar yaparsın..

ben adetimin 7.günü başladım 15 gün yaptım ve normal adet olmam gereken günde adet oldum ve şimdi adetimin 19.günündeyim ben 31 günde bir adet oluyorum şimdi buküre göre bu pazar 21.gün oluyor yapsam ya bebek varsa zarar verirmi bilemedim.

bende miyom falan yok sadece 9 yadrır deniyoruz olmayıınca yapayım dedim öyle anlatıldığı gibi bende akıntı falan yapmadı tek faydası şu oldu normalde benim adetlerim çok sancıl olur ama soğan kürü yaptığım ay çok rahat geçti adet dönemim bakalım hayırlısı ne yapıcam arkadaşlar yapayımmı yapmayayımmı????????????

Back