Soğan kürü hakkında yardım

Bende bu ay yapacağım. Saraçoğlundan dinlediğime göre adet bitiminden 2 gün sonra başlanılıyor. 15 gün boyunca devam ediliyor. 6 ayda bir yapılabiliyormuş:KK54:

Bende bu ay yapacağım. Saraçoğlundan dinlediğime göre adet bitiminden 2 gün sonra başlanılıyor. 15 gün boyunca devam ediliyor. 6 ayda bir yapılabiliyormuş:KK54:
Evet canım ama adeti düzensiz olanlar adet bitiminde hemen başlasın diyordu ben başladım hemen bugün inşallah ise yarar Rabbimm

Ben geçen ay yaptım canım. Bu ayda ikinci aşamasını yaparken son gün hamile olduğumu öğrendim :)
Siz sogan kürünü yaparken, soganın dış kabuklarını komple soydunuz mu? Arkadaş bana, soyulmaz dedi de.
Bende geçen ay kist oldu. Soğan kürünü sadece günde 1 defa yaptım.
Enfeksiyon ve kist için, önümüzdeki ay tekrar yapmayı düşünüyorum.

Ben geçen ay yaptım canım. Bu ayda ikinci aşamasını yaparken son gün hamile olduğumu öğrendim :)
Hadi hayırlısı Rabbim kucaginiza almayi da nasip etsin insallah bnde 15 gün kullandim biraktim adetim bitti simdi bi ay ki adetime 13 gün var 10 gün kala bi daha icin diyodu sen öyle mi yaptin kuzum icince mi ogrendin su an göğüs agrim var arada kasik agrim oluyo 5 gün önce test yaptim negatif cikti

Bende çok merak ediyorm. Suan adet gecikmem var. Ki zaten beklediğim bişy çünkü adet düzensizliğim var. Ama inşallah hamileyimdir. Şimdi regl olmayı bekliyorm. Olup bittikten snra hemen baslıycam. Ama nasıl oldugunu bnde tam bilmiyorm.

Siz sogan kürünü yaparken, soganın dış kabuklarını komple soydunuz mu? Arkadaş bana, soyulmaz dedi de.
Bende geçen ay kist oldu. Soğan kürünü sadece günde 1 defa yaptım.
Enfeksiyon ve kist için, önümüzdeki ay tekrar yapmayı düşünüyorum.
Canım ben en dışında ki ince kahverengi kabuğu soydum. Kaynayan suya atıp ağzı kapalı olarak 5 dk kaynattım. Sıcağa yakın ılıkken de içtim. Çünkü saraçoğku videosunda öyle söylüyor.
1. Kür adetten 2 gün sonra başlanıyor.( adet düzensizliği olan hemen adet bitimi başlasın diyordu) 15 gün sabah akşam taze yapıp tüketeceksin. Ben bazen öğlen ve gece olarak ta yaptım. Önemli olan 2 defa içmek.
İkinci kür ise adete 10 gün kala başlıyorsun. Yine aynı şekilde sabah akşam. Sonra 6 ay yapamazsın. 6 ay sonra tekrarlayabilirsin ama.

Hadi hayırlısı Rabbim kucaginiza almayi da nasip etsin insallah bnde 15 gün kullandim biraktim adetim bitti simdi bi ay ki adetime 13 gün var 10 gün kala bi daha icin diyodu sen öyle mi yaptin kuzum icince mi ogrendin su an göğüs agrim var arada kasik agrim oluyo 5 gün önce test yaptim negatif cikti
Canım öncelikle çok teşekkür ederim.5 gün önce yaptığın testin negatif çıkması çok normal çünkü daha yumurtan bile çatlamamıştı o dönemde. Adetine 13 gün varsa ve kasık ağrısı meme hassasiyeti yaşıyorsan kesinlikle yumurtlama dönemindeain demektir. Bugünü yarını mutlaka değerlendir. yumurtlama günü nü internette satılan 50 lik 100 lük ovulasyon testleri ile takip edebilirsin. Zira benim bu ay 2 hafta yatılı misafirn ardından 4 5 günde şehir dışına çıktım. Testlerle yumurtlama günümü yakaladım ve sadece o gün ve diğer gün birliktelik yaşayabildim. Şükür oda tuttu.
Bu arada evet canım ben ilk kürü adetten 2 gün sonra başlayıp 15 gün yaptım. İkinci kürü ise adete 10 gün kala 10 gün boyunca yaptım. Ama 10. Günün sabahını içtim akşam hamile olduğumu öğrendim akşamını içmedim :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Canım öncelikle çok teşekkür ederim.5 gün önce yaptığın testin negatif çıkması çok normal çünkü daha yumurtan bile çatlamamıştı o dönemde. Adetine 13 gün varsa ve kasık ağrısı meme hassasiyeti yaşıyorsan kesinlikle yumurtlama dönemindeain demektir. Bugünü yarını mutlaka değerlendir. yumurtlama günü nü internette satılan 50 lik 100 lük ovulasyon testleri ile takip edebilirsin. Zira benim bu ay 2 hafta yatılı misafirn ardından 4 5 günde şehir dışına çıktım. Testlerle yumurtlama günümü yakaladım ve sadece o gün ve diğer gün birliktelik yaşayabildim. Şükür oda tuttu.
Bu arada evet canım ben ilk kürü adetten 2 gün sonra başlayıp 15 gün yaptım. İkinci kürü ise adete 10 gün kala 10 gün boyunca yaptım. Ama 10. Günün sabahını içtim akşam hamile olduğumu öğrendim akşamını içmedim :)
Allah bağışlasın canım inşallah bizlerde yaşarız annelik duygusunu. Ben günde bir kez içebiliyorum umarım ise yarar

Yaa cok cok aminn insallah hayirli evlat nasip etsin hepimize simdi benim de ikinci küre 2 gün kaldı tek taraflı hafif kasık agrim var göğüs hassasiyeti 2 gün önce başladı zaten adet doneminden 10 gun önce basliyo benim göğüs
Yaaa cokca aminn kuzumm Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin insallah benim ikinci küre 2 gün kaldı bakalim 2 gündür tek taraflı kasık agrim ve göğüs hassasiyetim var benim zaten adetime bi 10 gün oncesinden göğsüm ve kasiklarim agriyo 3 tane takvim uygulaması indirdim 2 gün önce yumurtlama günümdü 4 günü iyi degerlendirdim bakalim nasip insallah bende bi 10 gün sonra hamileyim yazabilirim buraya insallah :anne:

X