Soğan kürü güncem

ucanpayanda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2021
1.480
1.694
28
Selam kızlar
Soğan kürüne başlıyorum. Daha önce genç kızken yapmıştım berbo bir tadı var ama hamile kalmak için belki işe yarar diye umut ediyorum..
İdrar yolu enfeksiyonu geçirdim geçen ay ve sık tekrarlıyor carsa asağıdaki enfeksiyon vs herseyi temizlesin diye niyetlendim.
Çok da düzenli biri olmadığım için buraya not alayım diye konu açıyorum gün gün not alacağım.
TARİF KLASİK SARAÇOĞLU TARİFİ
Sabah akşam 1 fincan kaynamış suya bir baş soğanı 5dk kaynatıyoruz ılıyınca içiyoruz.

Ben de denemiştim. Hadi hayırlısı
İşe yaradı mı bari? Bende idrar yolu enfeksiyonu da var en azından onun tekrarlamasını önler diye girdim valla bu işe. Vucutta enfeksiyon varsa söksün atsın insallah.
Şimdi aksam öğününü de içtim. Tövbeler olsun cok fena birşey. Kebap söyleyip yanına soğan yesem daha iyi valla

Maalesef işe yaramadı bende. Aynen tadı tuhaf☺

Ben baya yapdim yanlis hatirlamiyorsam 2 haftamiydi on gunmuydu neydi kist yapdi hamile kalmak icin yapiyorsan bal tarcin corek otunu dene ilk yapdigim ay hamile kaldim vesile olarak goruyorum insallah sende istedigine ulasirsin

Ben baya yapdim yanlis hatirlamiyorsam 2 haftamiydi on gunmuydu neydi kist yapdi hamile kalmak icin yapiyorsan bal tarcin corek otunu dene ilk yapdigim ay hamile kaldim vesile olarak goruyorum insallah sende istedigine ulasirsin
Herkeste aynı etki olmuyor biliyorum bende daha once yumurtalıklarda kist vardı ergenlik zamanımda. Bunu yaptım bir süre sonra doktora gittiğimde birşey yok kalmamış demişti doktor. Geçen ay idrar yolu enfeksiyonu oldum geçmedi 2-3hafta antibiyotikle falan. Hem ona iyi gelsin hem de gebeliğe belki iyi gelir diye denemek istedim. Çok var soğan küründen sonra da hamile kalan deniyorum bakalım.. Bu ara bal arı sütü polen karısımı da yiyorum ara ara. Siz bal tarçın corekotu karısımını nasıl yaptınız?

Canim esimle berabr adetin ikinci gunu baslayip 13. Gunu olmasi lazim birakdik bir yk tarcin bir yk bal bir yk corek otu ama dovulmus corek otu yedik dedin gibi herkezde ayni etki olmaya bilir ama benim gebe kalmamda cok faydasi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…